Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sun, Ankalaura nu barfea...Tragea concluzii!!Hehehe!!!Pup Galu, si eu ma uit ca si Boti dupa ceva haine cu Galu sau macar un magnet de frigi ceva pentru fina-mea...Da i-ai pus si tu mai fata mai un nume, ce sa zic.Galu!!Plin de semnificatzii si de adancime...Da lasa, bine ca e ea frumoasa, buzata, sanatoasa si desteapta...

Dragele mele, am vazut poze, sunteti frumoase, una mai frumoasa decat cealalta!!Si niste burtici minunate.Mie sa-mi spuneti care cum ati fost imbracate va rog, pe unele v-am cunoscut pe altele nu...Ma rog, v-am recunoscut burticile!!

Am vazut si pozici cu Sursula (f frumoasa si distinsa) si cu Vicky (f frumoasa si finutza...tare delicata mai esti mai fata)

Mada, incep sa ma bucur ca nu mai faci modificari, hai treaca de la mine cu rigipsul...Despre meciuri, si eu sufar ca un caine turbat da n-am ce face, ma multumesc cu ce dau astia pe ESPN...

Astept sa-mi explicati fiecare cu ce si cum a fost imbracata da???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Asaaa.... In timp ce scriu, pozicile se incarca.
MADA - orezul e simplu. Am luat un mix din ala chinezesc de legume, ca proaspete nu se gasesc la noi (fasole, ciuperci chinezesti nu stiu ce sortiment and stuff ca niste bete...), apoi mai pun ceva mazarica, ceva boabe de porumb, putin morcov dulce ras, daca am, pun si cateva fasii de capia dulce. Si le pun pe toate in tigaie, le inabus in putin ulei incins (orezul il pui primul daca e crud crud, ca sa se umfle primul). Restul sunt gata repede. Nu prea pun sare pentru ca pun sos de soia. Sosul de soia este micul secret. Altfel iese un fel de ores sarbesc

Acuma ma echipez si duc copilul la tunsuleala de copii.

Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Sun-multumesc pt poza-portret!

rontzy26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu promit ca editez denumirile pozelor imediat ce revin de la tunsuleala. Cu explicatii care e care. Ca sa ramana

Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Foarte frumos a fost la intalnirea noastra!Eu una m-am simtit foarte bine!Mi-a placut ca am avut ocazia sa ne cunoastem fata in fata.Toata lumea din parc se uita la noi,intorceau capul dupa noi....admirativ.Abia astept sa ne revedem in cel mai scurt timp posibil.Ankalaura si Caprioara fiind la a 2-a sarcina au schimbat mai multe pareri,experiente si noi incepatoarele le-am ascultat cu atentie.
Ma duc sa vad si eu pozele pt ca eu nu am decat 4-5 poze pe aparatul meu!
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

DECI, io sunt super-invidioasa , am vazut toate pozele si nu va pot explica cat ma oftic... Cred ca-i prima data in viata mea cand imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti... Of, ce de fete cucuiete

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Deciiiiiiiiiii...........acum pot sa va povestesc cum a fost la intalneala ca am mancat(altfel...nu ma puteam ''risca''sa ma apuc de aceasta compunere)
Toate fetele sunt niste dulci si foarte prietenoase!
Toata lumea din park se uita la noi ca la urs,da' noi nu aveam nici o treaba,radeam si vorbeam de parca eram singure in park!
Anka mi-s-a parut un fel de mama dolores.........adik ai ce invata de la ea...ca are ceva experienta cu Eliza si impartaseste multe(adik fffffffffff vorbareata si deschisa)
Anaxena-sa nu indraznesc sa uit s-o mentionez in mesaj ca se face foc si para daca n-o bagi in seama(doar e leoaica!)
Am ajuns noi si ne-am intalnit....dupa care am mers la o terasa sa''bem'' ceva(suc/capucino/inghetata/)L-am zapacit un pic pe tipul care ne-a servit ca la un moment dat nu mai stia ce mai are de adus cu atatea pe cap!dupa care trece cu un cos cu floricele pe la nasul nostru....la care Anka zice: miroase a........floricele ,zic eu!si uite asa,ne ''bagam si la 2 cosuri cu floricele de porumb...
si stand noi la taclale........s-a facut ora 16...si ne-am adus fiecare aminte ca mai trebuie sa mergem pe la treburile noastre....
Ne-a parut tare rau ca nu am putut manca amandinele alea pentru fetele din strainatate,dar nu aveau asa ceva unde am fost noi!Poate data viitoare ne intalnim la o cofetarie si va facem aceasta meteahna!La urmatoarea intalnire poate vom fi mai multe!

Revin......

rontzy26+

Mergi la inceput

Sun-multumim de comentariile de la poze!suuuuuuuuuper tari,esti profi,ce mai...........saru'mana de compliment!

rontzy26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La intalnire am fost: Didi,Cristina,Ankalaura,Sun,Caprioara,Rontzi,Anaxena,Irinuca si eu bineinteles!
Foarte frumoase pozele,le-am salvat si eu pe toate!
Narcisa pt pastele carbonara ai nevoie de: 5-6 feliute de bacon sau kaizer,o ceapa,3-4 catei usturoi,un pahar de smantana,ulei,sare si piper si paste.Intr-o tigaie pui la calit ceapa tocata marunt impreuna cu kaizerul,sare si piper,lasi cam 10 min la calit dupa care adaugi smantana si cu usturoiul tocat marunt.Mai lasi 10 min la foc mic si apoi adaugi amestecul peste pastele fierte cam 10-15 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Deeeci

Misto bre! Misto tare la intalnire! Numai fete una si una, frumoase, burticoase, zambitoare si senine! Si pentru ca nu ma pot abtine, ca asa-s io, sa-mi spun parerea despre fiecare in parte:(le iau in ordinea de la masa, stanga dreapta dupa cum le vedeam eu)

Irinuca - o dulceata de fata, mititica si cu o burtica rotunda! Foarte hazlie, foarte degajata si cu niste gropitze teribil de simpatice!

Tecky - o dulcica zambareata! Foarte senina si frumusica..genul de om care-ti inspira o caldura speciala!

Capri - n-as fi zis ca e mamica. Are fatza de pustoaica rebela. Foarte simpatica si cu o burtica micuta, dar frumusica foc!

Rontzy - o frumusica si o finutza! Are o alura de printesa fata asta...m-a inspirat fatza ei si am simtit nevoia sa-mi intind tunul sa-i fac un portret!

Anka - Hehehe...o tipa pe cat de zvapaiata si vorbicioasa, pe atat de simpatica! Are un stil aparte, e o haioasa si jumatate! Si burtica e fainuca tare! De Eliza nu mai zic..este minunata!!!

Cris - o finetze de fata! Este o dragutica si jumate, dar tare tacuta. Genul de om bun tare si plapand asa! Data viitoare trebuie sa povestesti mai mult!

Didi - o scumpa, fara doar si poate! Si cu niste ochi albastriiii! Foarte simpatica! Inca o data, felicitari pt masinuta...bune masini face firma aia:))

Ana - cuvintele sunt de prisos, da' hai sa incerc! Bai nene, arata bine! E frumusica si slabuta si mistoaca! Dar e dusa tare cu pluta si vorbiciooooasa nene!:) Si are un buriiic iesit tot, ca un samburel!

Si cam atat! Toate fetele sunt minunate si ma bucur mult ca le-am cunoscut! M-am simtit chiar ca intre prietene si asta e super!
Am stabilit un repetir pt penultimul weekend din aprilie, ca poate vin si strainezele!:)

Am pus si pozele, le-am si denumit, ca sa ne recunoasteti!

SUN 27+

Mergi la inceput