Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..si eu prin zona, dupa un somnic de vreo 2 ore.
Chiar nu imi dau seama ce e cu oboseala si melancolia asta de au napadit asupra mea. Promit ca la urmatoarea intalnire voi fi si eu mai vesela...
Imi pare bine ca v-am cunoscut si imi pare tare rau ca nu am venit si cu un carnetel dupa mine la cate aveau de zis Anka si Caprioara!!!
Ma intreb daca si-a revenit chelnerul dupa noi???

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cris cred ca-l doare neuronu 3 zile. Oi avea astenie de primavara! Tu macar auzeai ce vorbeau mamicile, da' noi in partea cealalta a mesei nu...noi radeam ca niste cotzofane, ca deh, or creste bebeii astia cumva, nu?:))

Abia astept sa ajunga si Ana acasa (sper ca si-a gasit balerini misto si negri) sa povesteasca si ea! Ca la cat e de zuzaaaa!

Rontzu am trimis pozici!

Oare Anna cum s-o aniversa? Ca la telefon nu se auzea nimic...bine, de hahaiala noastra, era si greu sa mai aud altceva:)

Ma intorc la berea mea far' de alcool si ma'c sa vad poze cu veveritze, facute de barbat! Da's aici..asa ca scrieti!

SUN 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sun multumesc de complimente! Tu esti o fata foarte frumoasa,finuta,comunicativa si care inspira foarte multa incredere si bunatate.Cred ca te potrivesti de minune cu sotul tau ca pare un om bland.
Cristina este tacuta dar foarte receptiva la tot ce se intampla in jurul ei!
Didi am uitat sa-ti zic sa stapaniti sanatosi masina!
Ankalaura esti o tipa super si ai o familie foarte reusita.Fetelor sa stiti ca Eliza ii aducea Ankalaurei flori tot timpul,o mare dovada de afectiune.
Rontzi esti o fata frumusica foc,finuta si sunt foarte fericita ca bb nostrii au aceeasi varsta!
Irinuca foarte zambitoare si foarte atenta cu burtica ei,a mangaiat-o mai tot timpul!
Caprioara o fata care mi-a placut foarte mult cum vb despre orice,este de o bunatate iesita din comun.
Anaxena o fata foarte vorbareata in comparatie cu cat de putin ne scrie pe forum.Vorbeste cu multa dragoste despre Maria!
Tecky 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

INTAI sa ma racoresc: intru eu in alimentara: o vanzatoare:"ce aveti in burtica?"eu zic "fata"...ea:"nuu,e baiat...e clar baiat",pana ma mai invart eu se adunasera vreo 4 vanzatoare si strigau in cor"ca sigur e baiat,ca s-au inshelat doctorii!!", nu le-am bagat in seama si le-am zis ca vedem cand se nashte..cand sa ies din alimentara o aurolaca zice:"da-mi si mie 5000lei,sa ai nashtere ushoara si baiat sanatos!!"..ei hai ca deja au exgerat!!parca intru si eu la banuieli!!
acum ma apuc sa citesc si va scriu dupa

Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

boti m-ai terminat!!
cum adiq finutza este finutz!!!adiq se poate???unde a facut eco??

Ana-Maria28+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vad ca celelalte fete au povestit deja pe indelete cum a fost la intalnire ; va spun si eu inca o data ca a fost foaaarte frumos, fetele sunt toate simpatice foc, care mai de care mai frumoase .

Narcisa, eu eram imbracata cu bluzita gri cu bulinute negre, dar cred ca ti-ai dat seama deja din comentariile pozelor lui Sun.

Didi 24+

Mergi la inceput

deci??
ma ashteptatzi cu impresii???
ce bine ca sunt ultima ajunsa acasa
am sa scriu la fel de mult pe cat vorbesc,dar doar de data asta!!!

Ana-Maria28+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hahahaha...bey pinky-pink, stai calma ca Maria e fetitza si nu-i mai creste...decat ce-o zis nea' Iosupu!:)

Hai baga povestiri mai repede, ca urla cabina aia dupa mine...ca-s cam impu'

Mada sa stapaniti sanatosi noul aragaz montat! Si sa faci papici buuune!

Cuscri stai la caldurica si fa-te bine, ca sa ajungi si tu la urmatoarea intalneala!

SUN 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MA i-au de mana cu Boti, MAda si NArcisa si creeam clubul celor "VERZI de invidie". Ce fain v-ati mai distrat mai fetelor. Inca nu am apucat sa vad pozele.

Mada felicitari pentru montatul aragazului.

Sunteti niste dulci la capitolul aprecieri .

Azi noi am fost la dracu in praznic intr-o zona comerciala sa ne uitam de patutz + lustra bebe + lustra dormitor. Si am ramas cu uitatul , ca nu ne-a placut nimic. Dar nu ne descurajam :).

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara si de la mine,

Sunt rupta de oboseala.Sunt plecata de acasa de la 14,00. Am fost la 2 magazine, am fost pe la cumnatamea de m-am indopat de tort si dulciuri, acu' imi vine sa vomit de nu mai pot, pe urma am mancat la o pizerie......ce mai....ma simt foarte rau. Eu nu sunt obisnuita sa mananc atata si atatea dulciuri. Cam atat....

ADRIANA eu cu stomacul acu' sunt bine.....incerc sa nu mananc ceva care ar putea sa-mi provoace dureri....incerc sa nu ma constip......sper sa ma tina asa. Multumesc mult de intrebare.Ce facultate faci? Nu stiu daca ai mai scris.....dar nu ti-a pierit cheful de invatat? si eu as fi vrut sa fac un master dar sincer nu mai am "cheful" ala de invatat.....parca nu reusesc sa mai fiu asa de apta sa tin minte tot....nu stiu...

FLO de unde iei energia sa speli faianta? Ca si eu tare as vrea sa am vointa sa mai fac ceva prin casa, dar asa am o lene in mineeeee.

ANNA la multi nai si de la mine, cam tarziu. Sa fii sanatoasa si fericita.

BOTI vai atatea erori in a nimeri sexul bbilor. Aoleu poate am vreo surpriza la urmatoarea eco. La cate saptamani ii spusese ca e fetita? Si la cate ca e baiat??Ma bucur ca esti ok cu lichidul amniotic si ca esti multumita.

Vad ca v-ati distrat de minune!Bravo voua!
Care e parola de pe Picasa?

mult asteptat

Mergi la inceput