Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
irinuca_81 spune:
Neata fetelor!
si eu vin la intalneala...deci sunt numarul 5.
O sa iau numerele voastre de pe contul comun si o sa ne gasim cu siguranta.
Din cate stiu eu p-ta Ch de Gaulle este la televiziune, nu? Si cladirea aia mare este o cladire de birouri, din sticla care are un Raiffeisen la parter. Cladirea mare este chiar vis a vis de iesirea de la metrou. Nu stiu daca zic bine dar eu acolo o sa ma duc la intalnire Sa imi zica cineva daca nu e OK cum stiu eu ca sa nu ma duc in alta parte si sa nu ne gasim.
Intalnirea e la 13.30?
Va pup si ma duc sa iau numerele de telefon.
Irina25+ Amalia
bebitza
irinuca_81 spune:
La multi ani Ana!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de puiutul din burtica!!!
Irina25+ Amalia
bebitza
mcoca spune:
Anna LA MULTI ANI multa fericire, noroc si un bebe asa cum iti doresti tu.
NAti, asa a fost cum a zis Biri :). Mie nu mi-a iesit niciodata zahar in urina si nici in sange, dar aici se face sistematic glicemia provocata, care mi-a iesit rau. MArti merg la endocrinolog, si daca vrei iti spun ca mi-a zis.
Vicky 27+ si Maya
Bebele casei
Tecky spune:
Irinuca la 13:30 ne vedem la intrarea in parc! Ma bucur ca am inceput sa ne strangem cat mai multe!
irinuca_81 spune:
Si...sa stiti ca si eu ma simt cu musca pe caciula pt ca scriu rarut...
Sper sa ma mai primiti si pe mine la intalneala chiar daca sunt lenesa la scris (vorbesc mai mult decat scriu , sa stiti! )
Pup fetele!
Irina25+ Amalia
bebitza
SunSmile spune:
Asa...
Anna LA MULTI ANI, fata draga! Sa-ti dea DD numai fericire si bucurii, sanatate si implinire, zile cu soare si clipe minunate alaturi de familia ta! Aici e soare si frumos si sper ca si la tine e la fel! Distractie placuta!
Ankule te-ai lamurit cu cladirea?
Ana felicitari pt camera Mariei. Eu astept pozele tale, pt ca ma prind mai usor asa!
Sursu frumusica burtica!
Multumim de aprecieri fetele, dar vi se pare, zau! La fatza parca sunt un pepene (ca sa nu zic o purcica), mainile sunt de 2 ori mai groase, fundu mare, pulpele mari...da' cum ziceam, eu ma amuz! Sa vezi ce cearta imi iau peste 2 sapt la dna dr:).
Va pup si inca sunt prin zona! Si eu am luat nr voastre de tel...
SUN 27+
M&M spune:
Am vorbit cu Mona si se pare ca antibioticul i l-au dat pentru o infectie vaginala cu E. Coli!!!
Oana, distractie placuta la iarba verde!!!
Violeta , ai grija de tine. Ce bebe pudic aveti.
Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Esti o frumoasa si o senina, exact cum mi te imaginam!
quote:
Originally posted by mcoca
Sun, gata poti sa te uiti :d
Vicky 27+ si Maya
Bebele casei
SUN 27+
mcoca spune:
Esti tu o dragutza.
quote:
Originally posted by SunSmile
Esti o frumoasa si o senina, exact cum mi te imaginam!quote:
Originally posted by mcoca