Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Tecky spune:
LA MULTI ANI Annababy! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te distrezi la maxim de ziua ta!
lcazangiu spune:
La Multi Ani Anna sa ai parte de multa sanatate si tot ce iti mai doresti tu!!!
Burticilor de pepenasi (ieri aveam pofta de papanasi) din pacate al meu e la munca iar eu nu pot veni singura la buc, sper ca la urmatoarea intalnire sa pot veni! Sa faceti poze cu toate burticile.
Monica felicitari pt baietel, sa fie sanatos si papacios!
Lori27+David
anaxena spune:
mey fetelor pana la urma cate ne intalnim..ca era lista lunga ,iar acum va numar pe degete,adiq 3!!
deci?nu de alta dar eu la 11 plec din PITESTI,dc va razganditi ash fi vrut sa shtiu
Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Anna La Multi Ani sa fii fericita sa ai o sarcina usoara in continuare, bebe sanatos si papacios si sa petreci o zi cat mai minunata!
Dr_Anca asa mai bine ca ai zis Plak-out aia am folosit eu impreuna cu Paradontax. Si mi-a zis tantea dentist sa ma caltesc cu apa abia dupa jumate de ora dupa ce m-am spalat pe dinti ca ceva de genul ca daca ma clatesc imediat nu stiu ce face pasta de dinti la apa de gura sau ceva de genul. Nu mai tin minte.
Aici nu am vazut plak-out dar este corsodyl ala si am zis ca am sa imi iau dupa ce nasc sa continui cu paradontax si apa de gura ca face bine, da mie mi-a zis atunci o luna sa folosesc paradontax o luna pauza si tot asa, da nu stiu de ce.
Eu azi noapte nu am reusit sa ma odihnesc deloc la 5 fara 20 dim eu spalam vase in bucatarie si faceam ordine ca a zis ca vine ala sa instaleze aragazul. vai de capul lui daca nu vine ca si asa is cam indispusa ca nu am reusit azi noapte sa ma odihnesc deloc, m-am tot frasuit si m-am tot invartit pana m-am enervat si am coborat jos.
Oana distractie placuta la iarba verde! Nu cred alea pt dupa, au si ceva produse dar alea is pt vergeturi care se pot folosi pe perioada sarcinii daca te duci la strech marks le arata, oricum alea de dupa care ti le ziceam is f bune daca te tii de ele.
Anka, Vicky . Mai nu e usor nicaieri nici in ro nici in strainatate, atata tot ca in strainatate macar daca muncesti de dim pana seara castigi destul de bine si iti poti permite mai multe ca sa zic asa, in ro inca is extrem de scumpe necesitatile de zi cu zi. Dar nici in strainatate nu e usor si nu umbla caini cu covrigi in coada. Ca de obicei peste tot avantaje si dezavantaje.
Anna ms. Mai si eu intru in pana de idei am mereu senzatia ca ma invart cam pe aceeasi ruta. Bine si a meu e uneori cam mofturos.
Ma duc sa pap ceva ca acusi vine asta cu aragazul, sper oricum si nu apuc sa savurez painea prajita cu unt, gem si o cana de laptic. Revin mai acusi.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
violeta29 spune:
Am ajuns in sfarsit si la doctor, sunt un pic dezamagita ca nu am putut afla sexul lui bebe(dar eu sunt din ce in ce mai sigura ca e fetita, nu stiu de ce). Asa cum banuiam ,iminenta de avort ramane in continuare, ba chiar e ceva mai rau decat pina acum, mi-a adaugat gynipral ,o pastiluta la opt ore si nospa si duphastonul o sa iau acum trei pe zi. Peste doua sapt merg iar la conrol, daca nu e mai bine o sa ma interneze si s-ar putea sa ma aleg cu repaus la pat pina la noi ordine. In rest bebe e bine ,se dezvolta normal mi-a verificat si colul, e ok, in schimb uterul e foarte tare si f contractat.
Cam atat deocamdata ca trebuie sa plec la serviciu!!!
Va pupacesc
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita17+
SunSmile spune:
Neata,
Bai,lipseste omu putin si voi scrieti 3 pagini! Hai ca-l trimit repede pe asta si apoi revin cu un altul.
In piata Charles de Gaulle e o singura cladire mare...una vis-a-vis de intrarea in parcul Herastrau. In cladirea asta sunt multe sedii ale firmelor mari : Vodafone, Raiffaisen, etc. E cu geamuri semi-mate, verzulii asa...trebuie s-o stiti. Ei, peste drum de ea seintra in parc. Acolo ne vedem!
Foarte bine ca luati nr meu, caci voi veni cu siguranta! Ma imbrac cu o bluzita rozalie, blugi si cred ca o hainutza mai lunguta de piele(neagra). Si o sa am o punguta de cadou in mana si o camera neagra agatata de gat!
Pe listuta au ramas asa:
Ana, Cris, Roxana(?), Caprioara, Tecky, , Rontzy, Didi, Irinuca, Anka, eu,Tiberica(?). Roxana, si Irinuca si Tiberica nu au confirmat, dar eu sper din tot sufletul sa ajunga!
Noi vom pleca destul de repede de acasa, pt ca trebuie sa ajungem si la targ!
Pozele fetelor cu amandinele au ramas la birou, le-am uitat cand mi-am luat multele cadouri...daca n-am vreme sa trec sa le iau, sa nu va suparati, pliiiz!
Revin...
SUN 27+
M&M spune:
Anka, chiar unde e gura de metrou de pe b-dul aviatorilor, e o cladire mare , de sticla, se vede din parc!!! Nu poti sa nu o observi, strica arhitectura zonei!!!
Anna, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa , iubita , fericita si sa ai parte de-o sarcina usoara mai departe si bebe sanatos si cuminte!!!
Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
Anaxena probabil ne vom intalnii mai multe fete decat au confirmat pe net.Stiu ca unele dintre ele au net doar la serviciu.Abia astept sa ne intalnim!
Sa nu-mi uit aparatul de fotografiat acasa!