Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Gini75 spune:
Buna dimineata fetele!
Scriu pe scurt ca sunt in mare graba.
The_andreea, pentru cele 10 zile, sotul trebuie sa faca un curs undeva, intereseaza-te la maternitate poate stiu ceva.
Caprioara, am fost aseara la curs la Filantropia. A fost al 4-lea curs, asa ca taticii au primit "diplomele de absolvire".
Am intrebat cand se tine luna viitoare dar moasa nu stia foarte sigur, fiindca au probleme cu sala. Mi-a zis ca cel mai probabil miercurea. Incepe chiar de saptamana viitoare. Ca sa fii sigura de zi, eu zic sa mai suni miercuri la nr. 3188934. E nr. e la sala de nasteri, iar cursul e tinut de moasa Oana Toma.
Va las ca trebuie sa fug. Plec in week-end la Brasov, la soacra.
A propos, Bujo si Cami, daca aveti timp si chef vreti sa ne intalnim in Brasov? Nr. meu de telefon e 0723873863.
Gini
sursula spune:
Buna dimineata!Va pup si va doresc sa aveti o zi superba burtici!Am pus poze cu mingiuta lui Tudorel!
Sursula20+
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Sa aveti un weekend minunat!
Mada tu vorbesti de pana de idei culinare, pai tu esti plina de idei de retete care de care mai interesante si mai apetisante.Numai cate ne-ai spus noua! Pai eu sunt total afona la capitolul asta!
Caliana bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!
Sursula am vazut pozele, e tare frumoasa burtica!
Sun daca si tu mai esti "balenski"... Oricum pozele cu burticuta sunt faine!
Didi sa aveti parte de masinuta, sa va bucurati de ea fara evenimente neplacute legate de domni in uniforma Si noi o sa cumparam inca o masina mai marisoara, probabil luna viitoare, iar Peugeot-ul pe care-l avem acum o sa-mi ramana mie ca s-o plimb pe Maria!
Anaxena felicitari pt noile achizitii!
Fetele care va intalniti azi, sa va distrati bine si sa nu uitati de poze!!!
Eu plec sa fac putina ordine si sa ma pregatesc pt diseara cand imi vin musafirii!
Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
Neata!!!
Ce bine ca e soare afara!!!
Sursurel,ce mamica sexy esti!!!!
Sun, cum adica Balensky??? In afar ' de burtica nimic nu s-a schimbat la tine!!!
Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
Neata fetele
BUJO - e micut patucul, dar eu as prefera unul mai mic. Camerele noastre sunt foarte mici. Daca iau un pat cu 60 de cm latimea spatiului de dormit, deci vreo 65-66 latime totala, imi ramane spatiu de trecere cam 20 de cm intre patut si patul nostru. Pentru lungime daca iau 120 de cm suprafata de dormit, o sa am loc doar de o masuta de infasat inghesuita.
Totusi, daca nu gasesc salteluta mica, iau un patutut standard. Probabil de la IKEA. Sapt trecuta am fost in Ghencea si patuturile erau peste 5 milioane (3 bete!) si salteaua nu era inclusa, evident!
VICKY - inteleg ca esti afectata si e normal, si de-aia am si subliniat ca mi-am spus parerea nu atat despre mesajul tau, ci despre ce stiu ca se intampla de ani de zile pe forumul asta la lansarea subiectelor cu iz "de aici" versus "de dincolo". In Romania... or avea jumate 200 de euro pe luna, dar intretinerea este 100 de euro, iar restul de 100 nu le prea ajung de mancare, asta e motivul pentru care discutiile astea mie personal nu imi plac...
Nicaieri nu e simplu, iar sistemele sanitare sau de asigurari sociale (de cele publice, vorbesc) sunt o problema peste tot, cu putine exceptii. Cumnata-mea, ca sa obtina o programare la ginecolog, a trebuit sa astepte 8 luni (in Spania), avand doar asigurarea de stat, de salariat... Eu, daca am chef, o obtin in aceeasi zi, chiar si la stat daca am timp sa stau pe holul clinicii.
Totusi, daca am nevoie de o reteta pentru copil sau pentru mine, trebuie sa le platesc si inca scump tare. Nu imi deconteaza nimic Casa (decat daca ma imbolnavesc la inceputul lunii).
Eu personal nu as vrea sa primesc nimic atata timp cat alocatia copilului ar acoperi cheltuielile STRICT pentru copil (pampersi, lapte daca e cazul, controale, vaccin...)
Sincer, nu vreau sa te superi pe mine, si nu ma deranjeaza deloc daca altii nu sunt de acord cu mine, dar tocmai pentru ca asta e un loc unde sa ne spunem ofurile, ma exprim si eu - nu imi plac discutiile de genul "saracii de noi" versus "norocosii de voi", indiferent de continent
Ma duc sa notez lista de intalneala si nr de telefon. - IMI ZICE SI MIE CAREVA? DESPRE CE MEGA CLADIRE VORBIM??
Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania
Nati spune:
Biribu, mersi de raspuns cu diabetul gestational.
Mie prin saptamana 20 mi-au facut analiza asta probabil, imi iesise zahar mult in urina, am donat pipi din juma in juma de ora de vreo 5 ori, si mi-au luat sange din ora in ora de vreo 3 ori, posibil sa fie asta testul cu glicemia.
Imi spusese sa nu mananc si sa beau nimic.
Imi daduse si ceva dulce sa beau, da nu era naspa la gust, cine stie.
Vad eu pt ce mi-a luat sange pe 10 aprilie cand merg la control.
Pup fata, si spor la gatit.
27+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dr_anca spune:
Salutare fetele!
Pentru cine comunica cu Mona Sulperazone contine o cefalosporina de generatia a IIIa si un inhibitor de beta-lactamaza, deci un antibiotic cu spectrul extrem de larg. Iar in general cefalosporinele sunt indicate in sarcina.
Anaco eu sunt la dr Mihaela Tarnovanu pentru ca e adepta nasterilor naturale si daca nu apare nici o problema pe parcurs asa as vrea sa nasc. Daca vroiam cezariana m-as fi dus la dr. Holicov care este buna dar e fan cezariana.
Pentru gingii inflmate eu va recomand o periuta moale este la firma cu C se numeste C 360 Soft si o pasta buna de dinti gen: Lacalut, Sensodyne sau Paradontax cum spuneau si fetele. Nu fac reclama desi asa suna. Apa de gura as spune Plak-out sau Corsodyl pentru ca sunt cele mai bune dar atentie daca aveti lucrari ca pot colora si nu trebuie folosit in exces. Periajul trebuie facut circular si cu multa grija pentru a indeparta placa care e cauza inflamatiei.
Gata va las si va pup pe toate, week-end placut si sa veniti cu poze de la intalneala.
Am vazut si eu mobilierul de la Ikea dar pana la B. drum lung. Felicitari Anaxena pentru achizitii.
Anca-Stefania 24+ cu Sara-Stefania
oanasm spune:
'neatza!
intru asa scurt ca plecam imediat la iarba verde pana maine:)
la ecio a fost bine, bb e bine are de toate :) inauntru iar pe afara...valeuuu ce putza scumpaaaa!!!!! vai..se vedea perfect..putza in toata regula deci..ramanem cu
nati ma bucur ca bb e bine!
mona [pup
annababy si multa fericire alaturi de noul membru al familiei :)
have fun azi la intalneala...mm..si io vreau
oki..mada furnicuto..dar creme alea se pot folosi oare si in sarcina
am mai vrut ceva..dar nu mais tiu ce..oki..va pupez!!!!!!
Oana
18+ cu
o noua viata
filmuletz bb
the_andreea spune:
AnnaBaby,LA MULTI ANI si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi!
Pt fetele care se intalnesc azi,distractie maxima.Abia astept sa citesc impresiii si pareri. Sa va ganditi si la noi cele care nu suntem pe acolo.
Bujo,nu stiu si sincer nici nu prea vreau sa aflu unde e maternitatea aici.Am inteles ca se pot face cursurile si la dr de fam,la cerere si vroiam sa stiu daca a mai auzit cineva varianta asta.Daca nu,am sa merg acasa si acolo se rezolva cumva,avem alte cunostinte.In plus astia de pe aici sunt pe dinafara in toate,nu ma pot intelege cu ei DELOC!!!
Anka ,sunt socata cu kg, pt ca la Theo am luat 11,5 kg toata sarcina si eram mai slaba decat acum,adica acum am deja 63kg iar la Theo aveam in luna a IX a 61,5.Asta ma socheaza.Pe bune!!!Oare sunt paranoia????
toata lumea
Andreea 28+ si Theona-Lucia (27.08.02)
Tecky spune:
Neata gravidutelor!
Se pare ca ma cam incearca o raceala,o sa iau o vitamina C,beau un ceai cu lamaie ca tb sa ma fac bine sa fiu prezenta la intalnire!
Ankalaura nici eu nu stiu exact unde este cladirea imensa si intrarea Ch de Gaulle dar la iesirea din metrou la Aviatorilor tb sa gasim niste indicatoare sau mai bine intrebam lumea din jur.Mi-a aratat sotul meu intrarea de mai multe ori dar de fiecare data eram cu masina si acum venind cu metroul sunt derutata de tot.
Sun inafara de noi si Ankalaura cine a mai confirmat ca vine la intalnire?
Ma duc sa mai ma uit la pozele cu voi sa fiu sigura ca va recunosc in parc!
Tecky 26 sapt