Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatzaaaa fetili,

Am intrat scurt (si precizez ca nu am apucat sa citesc nimic din urma de vineri), doar ca sa va spun ca am trimis si eu 12 poze de la INTALNEALA pe contul comun de gmail 2 mesaje. La puteti vedea acolo deocamdata.

Mada,(sau alta fata care poate) daca e un loc unde le strangeti pe toate pe picasa, te rog sa le pui tu si pe astea, ca stii ca eu nu pot.

Ma duc sa citesc un pic din urma si sa caut unde ati pus celelalte poze de la intalneala .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(25+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata.
Am citit de intalnirea vostra ,foarte frumos.Am vazut si pozele.
Vineri si eu am fost la kidex,interesant am cumparat un prosop si inca o crema pentru mine de a mustela,o suzeta care atunci cand cade pe jos de inchide intr-un suport.
Astept sa vad ce o sa fie la baby expo.
Ana xena si Anka laura si eu ma mai iau cu mama la discutii pentru ca multe nu i se par ei normale,dar trecem peste .Ma gandesc ca dupa cew nasc eu pun mare baza in ea sa ma ajute asa ca trebuie sa ne intelegem cumva ,sa ajungem la un numitor comun.
Pupici pentru restul de fete gravidute.

25+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bujo sa te faci bine si sa iti treaca tusea,eu tot asa stiu de siropul de ceapa ca e foarte bun dar eu una niciodata nu am putut sa -l beau.Vezi ca la farmacie sunt niste pastile pentru tuse care ar fi din plante produse de aceeasi firma ca si oscilococinum.
Boticelina ma bucur ca esti bine si tu si bebelina,ca are acum in ce sa pluteasca.
Pupici pentru Mada,Sun,Nati,Biribu,Vicky,Capri si pentru toata lumea ca am uitat iar numele.

25+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata fetelor si sa aveti o saptamana buna!
Mie imi e cam somn, sunt cam bulversata cu ora asta de vara, nu m-am obisnuit inca si azi dimineata m-am trezit cam greu! Si pe deasupra mai e si urat afara, e innourat si bate un vant!... Perfect pt o zi de luni...Dar asta e.
Trebuie sa sun mai tarziu la dr sa confirm programarea de maine; abia astept sa ajung maine la eco sa o revad pe Maria! Sper sa-mi faca si de data asta un filmulet!

Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Am vazut si eu in sfarsit emisiunea de la Prima cu bebeii - sambata in reluare. Destul de emotionanta, l-am chemat repede pe sot sa vada ce-l asteapta si el era de-a dreptul ingrozit cand a vazut cum ii scoate dr copilul din burta, sau cand il spala asistenta la chiuveta! Cica daca ii face asa si copilului meu o bat pe asistenta!!! Si eu i-am explicat ca asa se spala copii in maternitate, mai ales ca nu au buricul cazut!In fine lui i se parea ca il maltrateaza pe bietul copil! Oricum, cand te uiti la televizor totul pare asa de usor, a fost o nastere prin cezariana, iar mamica nu parea sa aiba suferinte prea mari. Cred ca deja de a doua zi s-a ridicat (nu stiu sigur ca n-au precizat dar mie asa mi s-a parut) si isi outea lua in brate fetita! Oricum mi-au dat lacrimile de emotie!

Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

ca intotdeauna vin la voi cu o intrebare care ma nelinisteste....
voi ati facut analiza secretiei de col la inceputul sarcinii ??? ca eu am auzit ca ar fi periculoasa, eu joi am programare si nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau nu ??? am facut-o in ianuarie si a iesit ok, dar dr mea vad ca mi-a dat-o din nou acum...o sa am 9s+5z, dar tot mi-e frica. Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri. chiar am nevoie sa ma linistesc.....

va multumesc frumos anticipat si sper din suflet sa primesc cat mai multe raspunsuri.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Maryb eu n-am facut cultura de col, dr mea a spus ca asta se face in trim III. Acum, daca dr ta ti-a reciomandat, o fi stiind ea ce face, banuiesc ca daca ar fi periculos pt bb nu ar recomanda! Dar mai bine mai intreaba o data ca sa fii sigura!

Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by maryb

buna dragele mele,

ca intotdeauna vin la voi cu o intrebare care ma nelinisteste....
voi ati facut analiza secretiei de col la inceputul sarcinii ??? ca eu am auzit ca ar fi periculoasa, eu joi am programare si nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau nu ??? am facut-o in ianuarie si a iesit ok, dar dr mea vad ca mi-a dat-o din nou acum...o sa am 9s+5z, dar tot mi-e frica. Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri. chiar am nevoie sa ma linistesc.....

va multumesc frumos anticipat si sper din suflet sa primesc cat mai multe raspunsuri.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Buna, Mary!!! da, eu mia-m facut analiza secretiei in a 8-a saptamana de sarcina. De ce zici ca e periculoasa??? Tocmai ca se afla daca ai Chlaidya sau alti germeni care ar pune in pericol viata bebeului.

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Helau fetele
Repede, ca sunt la birou
TURTU - carutul are vreo 8 kile cred. Este de la 0+, de-aia l-am si luat. Se face sport apoi. Mie mi se pare carutul ideal, astfel incat sa nu mai cumpar altul ulterior. Acum m-am orientat mai bine, ca la Eliza am avut un tanc de 13,5 kile. N-aveam eu habar, pe atunci, de criteriile dupa care trebuie sa alegi un carut.
Rochita - da, de pe redoute fr Si papuceii.

Intre mocheta si covor, noi am ales mocheta din motive pur subiective:
- copilul nu aluneca si nu cade.
- nu iau in picioare colturi de covor.
- acopera totul, din perete in perete
- nu se formeaza valatuci de praf pe alaturi (in Bucuresti si Romania in general NU STIU DE UNDE este atata praf!!!)
- nu ma chinui sa dau cu aspiratorul sau cu mopul pe sub obiecte.
- nu o scot sa o curat pentru ca nu e nevoie. Prefer sa o schimb cu totul. Se aspira foarte bine, se perie foarte bine. Nu intram incaltati in casa. Actualmente, o avem din 2003, deci se fac 5 ani. Daca mergem in ciorapi prin casa, acestia nu se murdaresc, deci mocheta e inca curata. Avem mocheta in toata casa, mai putin in baie si juma' de bucatarie. In rest, totul e acoperit.
- noi nu am pus parchet, iar sub mocheta este vechiul linoleum de la 1975. Alegerea a fost facuta din motive financiare. Era normal sa nu aleg sa pun covor peste linoleumul ala vai de el.
Daca nu as avea aceleasi probleme acuma (financiare), as alege un parchet din lemn natural (nu laminat) plus un covor oval. Sunt atat de multe modele minunate inchiar chiar nu as sti la ce sa ma opresc.
BOTI - haios sacul de scutece. Totusi, eu o sa pun scutecele sub masuta de infasat.
IRDA - imi pare rau sa aud ca au dat contractiile peste tine Lasa stresul si odihneste-te. Carut usor si rezistent e asta pe care l-am luat eu (Chicco CT 0.5 Evolution). Poate or fi existand si altele, dar mai scumpe cu siguranta. Cre' ca nu mi-a scapat model de carut de la analiza!
NARCI - da mai, livreaza in Ro aia de la Redoute. De-aia m-am si reorientat si nu mai cumpar din tara. Sunt niste preturi de mori, iar daca e ceva mai ieftin, ori e marfa de taraba ori trebuie sa fii al naibii de norocos sa le gasesti. Cand spun asta ma gandesc la un body cu maneca scurta - la MIniblu 360 de mii (10 euro), la Obor 150 de mii (4 euro), la Redoute poti sa iei si cu 2 euro bucata, iar daca esti norocos, la reduceri, poti sa iei si cu 60 de centi. Sigur, poti sa iei si cu 10 euro, dar daca ai de unde alege si calitatea e buna, nu vad de ce as alege sa dau 10 euro pe un body!
BUJO - de ce nu iei tu un sirop de tusa natural de la Aboca? este cel mai bun sirop din lume, cu miere si propolis, si cu efect instantaneu, believe me! 2 in 1, in sensul ca il folsoesti si pe tuse uscata si pe expectoratie. Eu il folosesc de vreo 2 ani, au si de copii si de adulti si este MI-NU-NAT! Costa vreo 35 de lei si se gaseste la Helpnet, dar si in alte farmacii (teoretic, e de-al lui Helpnet).
MARYB - mie mi-a dat sa fac culturi din col abia acuma. Facusem un Papanicolau inainte de sarcina. Ma duc chiar maine (pe hartiuta scrie ca analiza asta e pentru sapt 28-36).
Gata, fug la trebi

Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, eu mi-am facut toate aceste analize dupa ce am pierdut sarcina. Deci nu am nici o infectie. Le-am facut pe toate in ianuarie si au iesit ok. Am inteles ca ar fi periculoasa din cauza ca se umbla la col....

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput