Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
bujo spune:
Nu stiu ce sa zic cu ceaiu de ceapa. Imi amintesc ca mi-a facut mama odata si am vomat de numa de la el. Da poate ma incumet sa-mi fac maine ca nu mai stiu ce sa fac.
bujo
24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Bujolinu si io ca Boti zic..ceai de ceapa! E iacs la gust dar e miraculos. Eu l-am baut cand aveam doua operatii de 2 zile care incepeau sa se desprinda din cauza tusei. Si a fost ok. Pup fata, iti doresc sanatate multa si recuperare cat mai rapida! Sa te gasesc "nou-noutza", da?
Irda uof cat le mai tragi si tu. Stai acolo linistita, nu te mai stresa nici pt probleme nici pt nimic...fixeaza-ti pur si simplu tzinte spre care sa ajungi! Si mie imi place Gabriela mai mult! Galu are deja nume, dar tati al ei are un stol de vrabiute si singura lui rugaminte a fost sa nu spunem nimanui pana la nastere. Primul nume este cel pe care l-a ales el inca de cand ne-am cunoscut si-mi "batea shaua" ca sa pricep ca vrea o fetita. Al doilea e ales de mine...am o pasiune ciudata pt numele ala, inexplicabil de altfel, ca nu-i vreo minunatie. Dar pana atunci ramane Galu...si cred ca si dupa:), ca nici noi nu ne spunem pe nume. Sanatate muuulta iti doresc! Si stai linistita, ca avem aceeasi varsta a sarcinii dar eu am 1 kg in plus.
Io mi-am mai frecat plita, chiuveta, blatul, baia...pana cand m-a luat iubi de-o aripa si mi-a zis sa ma potolesc. Are dreptate, le mai frecasem astazi...ca in fiecare zi, de altfel. Acum ma duc sa fac un dush prelungit, cu masaj la picioare si spate si muzica in surdina. Si apoi ma bag in pat, la citit si alintat si la 4...up!
Va pup si va scriu maine dis-de-dimineata!
SUN
27+ 
boticelina spune:
Bujo si mai stiam ca zeama de ridiche neagra e buna. Iei o ridiche neagra, o tai in 2, o scobesti putin, pui zahar in scobitura, pui ridichea cu zahar pe calorifer peste noapte si apoi servesti sucul lasat cu lingurita. Asta-i tot din sarcina cumnatei mele ca tare s-a mai chinuit si ea cu o tuse rebela, era disperata saraca.
Monica
24+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Boti, suuper tare...Si chiar poti sa faci tu chestia aia??
Ankalaura, imi place si mie camera...Frumooossss frumos
Anaxena, aproape toti parinti sunt asa, stii??Si fii sigura ca tuturor celor dragi le pasa numai ca, uneori, se simt si ei depasiti de evenimente.Tu crezi ca sotul tau n-are emotii cand se gandeste la Maria si ca urmeaza sa vina in doua luni?
Sun, distractie si relax nebanuit sa aveti!!Si aveti grija de Galu, da??Sa-i fie de bine gogoselele fetei
Irda, stiu ca e usor de spus dar nu te stresa...Daca te stresezi vezi mai greu solutia la problema, stii??Aa, Antonia e frumos, Mihaela sau Gabriela - nu stiu ce sa zic
Bujo, la mine n-a trecut nici cu ridichi negre, nici cu ceai de ceapa cu miere dar sper sa functioneze la tine...Aaa, si n-am avut probleme cu ceaiul de ceapa, nu sunt innebunita dupa el dar am reusit sa-l beau
Ma duc sa ma intind si eu putin, maine o luam de la capat.Vad ca au inceput si la mine ceva arsuri si sunt destul de obosita.V-am pupat
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o 
AMR 19
narcisa.s spune:
Bujo, uite ce am gasit pentru tusea ta - se numeste Bronchofort (contine grindella, uncaria tomentosa, foeniculum vulgare, ulei de eucalipt si miere poliflora), contine substante cu efect expectorant, mucolitic, antiseptic si respirator si e recomandat in tuse de diverse etiologii...Si am mai citit ca ceaiul de radacina de stanjenel...Zic sa il trimiti pe omuletul tau la o farmacie naturista si sa intrebe si acolo daca remediile au restrictii pentru sarcina ca asta nu stiu...Bine mai e tinctura de patlagina si tinctura de lemn dulce dar despre asta nu stiu ce sa spun ca sunt facute cu alcool, din cate stiu eu.
Ankalaura, cei de LaRedoute livreaza in Ro?Poate ce te-au mai intrebat fetele si ai raspuns iar eu n-am fost suficient de atenta sa bag la cap...Sa mai repeti o data plizzz.M-a incantat perinita cu arome, hehehe
MickyCris ce face??Draga de ea, ma gandesc ca nu ii e usor.
Violeta Tm, ce ai mai rezolvat cu job-ul, cum a ramas pana la urma ca eu nu mai stiu?
Ma uit la ceas si vad ca in Ro e catre dimineata...Mergem si noi la culcarica, sa aveti o saptamana buna!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (21+)si Vil asteptand o 
AMR 19
SunSmile spune:
Neata,
Narcis merge la culcare, eu robotesc la ultimele bagaje!
Multumim gagix de urari, o sa facem si poze (asta e o urare funny, ca noi suntem oricum "familia poza":) ), o sa ne si plimbam, o sa mancam muuult ,o sa bem berica aia buna-buna (unii cu, altii fara alcool..dupa posibilitati:)) si, o sa facem muuulte cumparaturi. Aveam nevoie de pauza asta....
Pt ca maine nu sunt, vreau sa-i spun La multi ani Marianei! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu si inca 1000 de raze de soare, fericire si iubire peste!
Uhhh, gata, ca vorbesc ca prostu!
Daca se intampla ceva, astept sms. Daca vreti ceva, la fel.
Sa fiti sanatoase si cumintele pana ma intorc! Puteti sa scrieti oricat...la asta nu va pun restrictii!:)
Gataaaa! Pup fete! Aveti grija de burtici!
SUN
27+ 
Nati spune:
Buna fetele,
M-am trezit eu de dimineta cu un chef nebun de plecat la cumparaturi si sa-mi fac programarea la coafor, cand imi zice sotul ca afara ninge.
Maica da ninsoare,masinile in fata casei sub zapada, abia am deschis usa de la intrare, astia vad ca inca nu au bagat utilajele de dezapezire, asa ca asteptam pana apar sa delibereze drumul.
Si daca tot e fain si alb afara, ma apucase cheful de dat la lopata, am dat zapada din fata casei si de pe masini.
Super fain afara, pacat ca acum s-a pus pe un vant si a cam scuturat zapada de pe brazi, si cum sunt 0 grade se topeste zapada.
Sper sa fie ultima zapada pe anul asta.
boticelina, nu am mai intrat in nici un magazin pt bebei, astia din Tokyo is nesimtiti
cu preturile lor, as fi inteles sa dau caruta de bani cand cupilul are de la 8 ani in sus, dar asa, e bebe nu intelege o iota din hainutele alea, iar de vizitat chiar nu avem multi prieteni sa necesite atata hainaret festiv.
Am fost in capitala japoneza doar in vizita la un prieten ca venise din state sa viziteze Japonia.
Ne-am intors in cateva ore, ca aveam catelele inchise in casa, si erau deja pe toti peretii dupa vreo 7 ore.
Japonia e frumoasa sa o vizitezi, doar atunci cand or inventa astia trafic aerian
, aglomeratie, trafic ca la nebuni, si multa multa lume.
Spor la decorarea camerei!
anaxena, nu mai sta suparata ca nu se merita, cand ai sa intelegi ca esti majora, ai venitul tau, nu depinzi de parinti, ai sa cumperi si ai sa faci exact ceea ce iti doresti fara sa fii nevoita sa dai explicatii ca sa nu superi pe altii cu alegerile tale.
Si a mea mama mai comenteaza la unele chestii, dar stie ca o las sa intinda coarda pana la un punct,cand am zis: auzi, nu vreau sa ne contrazicem!.....ea deja stie ca pana acolo a putut intinde coarda, si imi zice,bine faci cum crezi de cuviinta.
Mai e si chestia aia, care e valabila si intre soti
, cum ii educi asa ii ai
.
Pentru ca relatia ta cu Maria va fi doar a ta, relatia cu tatal ei va fi diferita de a ta, tu sa faci cum crezi ca doresti ca fetita ta sa fie, sa aiba in relatia ta cu ea.
Rabdare si iar rabdare!
Sun, calatorie placuta, concediu minunat si aveti grija de voi.
Am plecat si eu la treburile mele, va doresc o saptamana placuta si usoara, aveti grija de voi si burtici.
Pup fetele!
28+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Biribu spune:
pup si eu fetele plimbacioase, am vazut pozici f frumoase si mi s-a facut asa un dor de casa si herastrau
... sunteti frumoase cu toatele....
in alta ordine de idei auziti voi: 

este atrasa de lucrurile negre mari si orientate in sus 

mor aici... bei nevasta si eu sa nu stiu 
ana draguta numai pune la inima toatea astea, eu sunt acuma f filozoafa ca am patit-o si eu cu a mea destul de rau, ce povestesti tu acolo e parfum, pe cuvint.cel mai usor e sa nu-i mai spui si gata. am mai zis eu ca una din placerile maxime in ultimele luni au fost cumparaturile pt bb, altfel o luam razna....
anka m-ai distrat cu descrierea mamei tale, rideam singura ca mi-o amintesc pe a mea, eu ma pling intr-o zi ca le dau dulciuri la gustare la gradinita si ea da ce o ciocolatica acolo ce are?? daca e cu lapte?? durere pura, ciocolata la copil de un an si o luna....
boti mie mi-a folosit diaper stackerul, macar ca nu ma aplecam sa culeg scutecele de pe stiu eu unde, si e incapator sacul.. nu e greu de facut, oricum.
fetele va pup pe toate ca nu mai am energie sa nominalizez, sa aveti o saptamina f placuta 
27+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Gabriela82 spune:
buna dimineatza!
tocmai a inceput o noua zi si o noua saptamana de lucru ![]()
o saptamana cat mai buna tuturor!
27