Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun nu stiu cat ajuta ce zic eu, stiu ca nu se pune la voi problema de buget, dar io zic ca in primul rand sa luati in calcul greutatea, mai ales daca sotul tau nu te poate ajuta tot timpul cand vei iesi cu bebe afara si daca stati mai sus de etajul 2.

Circula la un moment dat o chestie haioasa pe net, despre cum sa te pregatesti pt un copil, ce m-a distrat cel mai tare era ca, ca sa vezi cum e sa-l hranesti, sa faci o gaura intr-un pepene pe care sa-l atarni de-o sforicica si apoi, in balans sa nimeresti gaura fara sa scapi mai mult de 20% din cantitatea de mincare

Morala pt cazul vostru: pune niste sacose, asa la vreo 3-6 kile, in carucior, ia-ti o geanta pe umar, ia-l in brate si plimba-te asa cu el un minutel prin magazin. Daca nu ti-a rupt spatele, go for it.

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ankule, imi place cum ati aranjat in camera elizei, arata foarte bine. Iar rochita e mortala, tot de pe redoute ai luat-o? Ca m-am binoclat si eu azi pe la redoute-ul elvetian, dar n-am vazut asa ceva. Apropo, cit platesti taxa de livrare? Ca ma tenteaza sa comand si eu pe la redoute-ul francez in caz ca nu gasesc pe asta elvetian.
Si-apropo, m-am mai uitat la caruciorul vostru, cite kg are? Ca eu sint intirziata rau de tot la discutia de carucioare si-acuma incep sa fac ochi pe treaba asta. Pare usurel al vostru. Merge de la orice virsta sau numai de la 6 luni?
Ca ne-am uitat si noi la magazin de carucioare si m-am speriat, unele sint cit niste tancuri de mari, la douaj' de kile, cum naiba le cari dupa tine?

ana, nu te necaji cu mama ta, nu cred ca ti-a zis lucrurile alea cu rautate, atita doar ca mamele sint din alta generatie, au avut o gramada de lipsuri si ele vad altfel modul in care cheltuim banii pentru bebe.
Eu n-o informez pe mama de lucruri la care stiu ca ar strimba din nas, in felul asta evit discutii in contradictoriu. Ce-i drept, noi sintem si la distanta, asa ca n-avem probleme mari.

sunule, unde mergi si cit stai? Mergeti in scop de cumparaturi sau in scop de relaxare? Treaba cu umblatul prea mult mi-am auzit-o si eu, dar serios ca mie mi-au picat foarte bine plimbarile de la Barcelona, sint convinsa ca si voi o sa va simtiti foarte bine.

boti, la covor vs. mocheta eu as alege covor, mie mocheta nu-mi place de nici o culoare.
Esti foarte harnicuta, ce de chestii ai facut si ai cumparat. Eu n-am luat nimic in afara de niste bodyuri, iar camera lui bebe e complet goala pe moment, nici vorba de mobila, decoratiuni si alte alea. Pur si simplu nu am timp de cumparaturi, cred ca o sa ajung sa-mi cumpar mobila si hainutele de pe internet in ritmul asta.

20+

Mergi la inceput

Mda, se pare ca doar eu sunt pe aici, in cazul asta ia sa va mai ametesc cu ceva: ce parere aveti de aceasta www.target.com/Bananafish-Bubblegum-Diaper-Stacker/dp/B000UPC9SG/qid=1206899903/ref=br_1_9/601-5527755-2069742?ie=UTF8&node=386790011&frombrowse=1&rh=&page=1" target="_blank">chestie? Se numeste diaper stacker, adica e un sacotei in care sa asezi pampersii lui bebe ca sa nu stea intr-o punga zdrentuita pe jos. Evident ca la noi nu se gaseste asa ceva, eu doar in state am vazut in magazine si am facut okii cat cepele, dar pot sa confectionez eu. Credeti ca ar fi util sau e doar hormonu' meu care vrea cuib cat mai "mobilat"?

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Chicks nu ma mai laudati ca nu-s deloc harnicutza, sunt lenoasa rau de felul meu, pare ca fac multe dar nu e chiar asa Cand o aud pe Anka cum calca ea mormane de rufe imi vine sa intru in pamant de rusine... Nu mai zic de Mada sau Nati care intorc casele cu fundu in sus, Mada are si bebe, Nati 'jde camere...

Eu am doar ceva mai mult timp pt ca nu gatesc (deoarece nu mananc), sot n-am sa stau dupa el, spal o data pe saptamana, rufele le calca mama, io stau pe capul muncitorilor, strang din jeg seara dupa ei si ma amuz luand lucruri cu tzaraita pentru garga... asa ca va rog, nu va si nu ma complexati...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu sunt nicidecum mai calma..le-am dat apa la moara la hormonii mei
pai sotzului meu nu i-a placut baldachinul...ba chiar a zis ca nu-l suport si ca-i da impresia de casa bantuita de fantome..asha ca la cat eram de demoralizata l-am strans\si-l voi da cuiva cadou
apoi m-am uitat la un super film,de fapt o comdie,despre sarcina unei tipe..cine are chef de filme sa se uite knocked up-un pic insarcinata
asha ca sunt hormonizata rau de tot
mai nou sotului nu-i place cum arata camera si ar dori foarte mult sa vopseasca peretii in alb...parca nici nu-mi mai pasa azi de parerile lor..ba chiar a vrut sa mute biroul din camera dupa care s-a razgandit subit ca doar mai am 2luni pana nasc si ce naiba l-o fi apucat pe el modificarile!!!
asha ca amanam decorarea camerei,bine ca mi-am luat mobila...
sunt tare suparata si ash plange din 5 in 5 minute,am impresia ca nimeni nu acorda sarcinei mele niciun fel de atentzie...ca tot ce fac eu exagerez...uneori mi-ash dori sa poarte sotzul copilul in burtica sa vada si el cum e
anka intradevar se poate pune pijamaua in monstruletzul meu roz..l-am cumparat din Portugalia
si maine incepe o noua saptamana...si eu sunt depresata rauuu!!
si toata lumea zice ca exagerez!!!

Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, fete frumoase!

Am vazut pozele de la intalnire si sunteti minunate....cu burticile din dotare cu tot!

Imi pare rau ca n-am putut sa ajung , da' se pare ca feelingu' meu nu ma inseala....era s-o fac lata aseara......fara sa fac mare efort pe ziua de ieri, dar daca veneam si la intalnire....uffff

Pe la 2 jumate de dimi m-au apucat nene, niste contractii dureroase la 5 min .......si al naibii de regulate...de puteam sa potrivesc ceasul dupa ele
Am bagat 1/2 de Gynipral....ca de la mai mult mi-o ia inima si tensiunea in craci si 2 No Spa-uri......si au trecut minunile de contractii intr-o ora jumate....cand deja ma gandeam ca asta e....o luam catinel spre maternitate!

Am scapat si de data asta.....Doamne Ajuta! se pare ca la mine stresul e vinovatul principal.....asa ca in seara asta in loc sa ma stresez si sa ma supar si sa bazai(probleme de cuplu in principal si hormoneala cat incape in special).....am dat-o pe inghetata de cioco cu cirese confiate si am zambetul pe buze! Deja am 8 kile la activ la 27 de sapt si 3 zile .....and counting! La Daria am luat 9 in total, dar se pare ca 26 de ani nu se compara cu aproape 30 din punct de vedere al metabolismului asa ca .....ma consolez cu gandul ca le voi da jos dupa ce-o nasc pe Antonia mare si sanatoasa!

Apropo de numele bebelinei.....se pare ca s-a "sculat" si sotul cu pretentii de "denumire" a domnisoarei.......asa ca din pacate pentru mine ramane doar Antonia.....Codrina pica (cica....sa-i punem copilului si un nume mai "normal")....asa ca am de ales intre Mihaela si Gabriela....of of of! Eu as inclina spre Gabriela, dar mai vedem...

Asa....

Mona...ma bucur ca nu mai sangerezi.....sper sa fie ok totul chiar daca tre sa stai in spital (nu-i placut.....Irda stieeee...)Pupicei!

Boticelinne.......felicitari Gargaritei pentru piscina.....n-o fi ea de 7 stele da' merge si de 5 O sa fie o rasfatata dulce la cat o iubeste mami a ei si la cate pregateste pentru venirea ei! de "minunea" aia de tinut scutecele nu stiu ce sa zic....eu le tin in punga lor pana se termina, dar poate e mai confortabil sa le ai la indemana si intr-un "ambalaj" decorativ...bine ca te pricepi!

Sunule.....spor la shopinguiala, mama....sa vii sa ne dai raportul apoi cu poze....detalii Apropo....cum o s-o cheme pe Galu'??

Ana......nu fii suparata pe mami tau si nu te consuma aiurea......e bine ca poti sa-i cumperi Mariei tot ce-ti place......asa ca baga mare si fii tu fericita cu cumparaturile pentru printesa.......pui poze si ne bucuram noi cu tine, stiu ca nu-i la fel, dar decat nervi in plus......mai bine asa! Super mobila Mariucai si rochita ta pink!

Mada.....multa munca ati mai bagat fratilor in ultimele saptamani....sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ceea ce ati realizat! Super aragazul....si eu tre sa iau unul nou, dar cand or veni "fondurile", ca acum....numa de aragaz nu stam in "partie"!

Anca.....tare draguta camera printesei mari! Sa o foloseasca sanatoasa!

Turturelu'......tancurile de carucioare or fi pentru aia care nu trebuie sa le mai si urce 1-2-3-4 etaje in carca cu bebe si cu cumparaturi cu tot! Eu tot spre unul usor si rezistent tind......ufff.....exista asa ceva??!!

Hai ca-i dau drumul astuia si revin!

Pupicei tuturor!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Boti esti hazlie, m-ai amuzat! Mai, eu intrebam nu in ideea de "ce parere aveti" ci daca a folosit cineva dintre voi/apropiat voua. Ca sa noi stim foarte bine ce vrem de la un carutz, am citit amandoi ca apucatii despre orice. Si io ca io, hai ca-s femeie gravida si leshinata dupa orice "giugu-giugu", da' tati de Galu e om tehnic, la el chiar trebuie sa intruneasca tot ce avem pe listuta!
Mie mi se pare foarte fain "chestiutzul" ala. Daca-l poti face tu, e chiar beton!

Turtu gata, ai schimbat prefixul! Suuuper! Pai noi plecam la Praga. Orasul asta este marea mea iubire europeana. Am si invatat timp de 1 an acolo, plus ca de cativa ani buni, in fiecare primavara noi mergem o saptamana la Praga! Si acum mergem in vacanta uzuala combinata cu shopping intensiv pt Galu! Si scapam si de summit cu ocazia asta (bine, asa l-am si gandit, e drept).
Ah, pai mama stie ca eu sunt genul care merge 10 ore continuu si la asta se referea...e ea asa mai panicoasa in ce ma priveste. In rest chiar nu am sa-i reprosez nimic!

Ana fetitz, ia-o mai usor! Dah sunt si hormonii, e si dezamagirea ca ceilalti nu traiesc la fel de intens ca tine...DAR nu te mai supara, te rog eu. Sunt convinsa ca nu o zic din rautate ci doar pt ca asa gandesc ei! Hai, spune-ne noua aici tot ce ai pe suflet, ca daca nici noi nu intelegem...Pup fata cu drag, daaaa?

Deci sunt o MARE nesimpoarca...6 gogosi am mancat...da' nici n-am remuscari!

Ma gandesc oare cam cate pagini o sa gasesc scrise peste o saptamana...:)

SUN 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor io sunt terminata, nu stiu ce sa mai fac. Tusesc de-mi ies ochii din cap de joi iar azi am fost groaznic. Am zis ca vomit de fiecare data si mai si scapam la propriu urina cand tuseam. Am si plans de vreo 2 ori de disperare, nu-mi trece sub nici o forma cu tot siropu de tuse si toti litri de ceai cu miere si lamaie. Am fost pe la vreo 2 farmacii sa intreb de vreun expectorant permis si ciuciu, nu exista. Stodalu si atat. Care pt mine se pare ca e frectie la picior de lemn. Maine ma duc iar la doctor ca nu se mai poate. V-as scrie cate ceva da nu-s in stare. Vedem cum ma simt maine ca sunt zombie, nici n-am dormit azi noapte. De pe la 3 tot in fund la tv am stat ca faceam ca un furnal daca ma culcam.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Irda ufff, bine ca ai scapat, ai grija de tine si de burtik, nu te mai stresa. Si mie imi place Gabriela mai mult decat Mihaela, Mihaela mi se pare destul de comun, plus cand aud ca unii il scurteaza Miha, ma ia cu fiori pe sira spinarii.

Sun calatorie sprancenata si spor la shopping, mmm, vom vedea lucruri minunate, sunt convinsa.

Bujo nici eu nu stiu alt sirop natural in afara de Stodal.
Poate ceai de ceapa? E infect la gust dar daca-mi aduc bine aminte cumnata mea a iesit dintr-o belea ca a ta cu asta.

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Ana Maria nu mai fii cu bot te rog, e normal ca unii sa nu inteleaga toate starile prin care trecem noi, nu stiu ei cum e cu iureshul asta de hormoni. Ia baga o poza cu baldachinu', stii ca eu vroiam sa iau unul. E foarte de fetitza? Ca daca finutza s-a transformat in finutz... daca e alb/simplu il iau eu.

Am vazut filmul de care zici, cand avea garga 8 saptamani, a fost ultra amuzant, mai ales ca ma stiam cu musca pe caciula

Si nu te supara groaznic pe sotul tau pentru amenajarea camerei, mai e timp, si oricum nu-i bine sa luati hotarari importante de genul culoarea peretilor cand sunteti cu capsa pusa.

fata, hai iesi din butoi

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput