Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
mcoca spune:
Anna, si eu sunt tot ca si tine: moarta de somn. Azi am ajuns la lucru pe la 9h20, iar in gen ajung pe la 8h30. Aseara nu am reusit sa adorm cu nici un chip. In plus afara ploua :(((( :((((.
Vicky
27+ si
Maya
Bebele casei
mcoca spune:
MaryB, stai linistita, nu e periculoasa. In cel mai rau caz poti sa ai cateva scurgeri maronii, atat. Dar poti sa mergi la doctorita ta cu rezultatele analizelor si sa ii exprimi temerile tale.
Vicky
27+ si
Maya
Bebele casei
Caprioara spune:
Ei, am rausit sa citesc cate ceva (nu tot
) din urma.
Deci, referitor la intalneala, se pare ca eu sunt ultima care da raportul
. Asta e, ma iertati, nu
?
A fost foarte fain si timpul a trecut asa de repede... Iar pe chelnerul ala saracul chiar l-am zapacit, hi-hi!!!
Sa trec si eu la "descris fetele", dupa modelul vostru:
Sun, esti o finuzta si o zambareata. Exact asa cum mi te imaginasem! Si slabaaaaaa! Multumim inca o data de organizare!
Anaxena,bei ce gagica sexi esti! Si sa nu o mai credeti cand spune ca e grasa, ca-i la fel de slaaaaaaba ca Sun. Si cu burta cea mai mare dintre noi! De fapt numai burta e de ea! Mint, si balcoanele, nene (super
)! Si da, vorbesti mult fato, dar te prinde, asa ca nu schimba nimic!
Anka, noi ne stiam de mai demult, ca ne-am vazut cu vreo 2 ani in urma (2 sunt??? sau ma inseala neuronu?). Si-a schimbat freza de atunci si imi place tare cum ii sade. Ei, ce sa spun , e un izvor nesecat de informatii si foarte hotarata. O mamica dintr-o bucata! Iar Eliza, o dulcica! M-a ochit ca am cupil si m-a antrenat sa ma joc acsunselea cu ea
. Cum au fost toti trei (si sotul, Ovidiu), spun cu mana pe inima: o familie pe cinste!
Tecky, blandetea intruchipata! Pare foarte calma, linistita si zambitoare.
Cristina, tacuta rau nene, dar acu am citit de ce: ca-i era somn. Ea nici nu parea ca e insarcinata! Bei, data viitoare sa vi cu burta la tine, da
? Oricum, o finutza si ea. Si o plapanda, asa cum bine a descris-o Sun!
Rontzy, o figura distinsa, speciala, frumusica si finutza foc, cu un par lung superb.
Irinuca, chiar asa e, mangaia burtica tot timpul. Linistita si blanda, si ea cu zambetul pe buze...
Didi, niste ochi albastri superbi!Foarte fericita ca si-a luat masinutza!
Intr-un cuvant, toate mamicile de pepenashi sunt niste mandreti de fete, parol!!!
Pe cand urmatoarea intalneala? Da' cu participare mai masiva, daaaaa?
Boti, am citit ca esti spre bine cu "bulbucii". Felicitari si la mai multi bulbuci, pana atingi targhetul! Am citit si ca e posibil sa nasti normal, asa cum iti doresti. Ma bucur tare mult ca ne dai atatea vesti bune! Spor la trebi cu camera pentru Garga. Super idei ai! Abia astept sa vad cum o sa iasa! Si ce surpriza cu finutza care e finutz, asa cum de fapt isi doreau parintii
! Sa fie sanatos!
Gata, am fugit, ca totusi sunt la job, si mai am si treburi!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca(25+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:
Mary, cred ca d-na dr. vrea sa fie sigura ca totul este ok cu bebe. Bafta multa si nu are de ce sa iti fie teama.
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
tiberica spune:
Va pup, fetelor!
Imi pare rau ca nu am fost la intalnire dar am opoerat-o pe Alinutza si m-am internat cu ea , norocul meu ca la Medlife au camere cu doua paturi si mi-au dat voie sa stau tot timpul cu ea, i-a fost tare rau mititica a doua zi dupa operatie...si eu am fost foarte obosita si stresata , duoa ce ca eram cu Alina asa de suparata mai primescx si vestea ca am colul scurt ...si arterele uterina stanga este 0,62 , naiba ii mai intelege pe doctorii astia...
Lunea trecuta am fost la echo la Iosup acolo toate bune si frumoase colul de 40 mm doar artera stanga de 0,54 (max trebuie sa fie de 0,42) merg miercuri la Pop ( pt ca mi-a fost rusine sa-l refuz dupa ce insistasem 1 saptamana cu tel pe el sa ma primeasca)si imi spune ca am colul scurt 2,3 cmm si artera uterina 0,64. O sun pe dr , asta era inainte de operatia Alinei, si cum este ea panicoasa incepe si ma baga in sperieti : ca trebuie sa stau lipita la pat ca ce facem dac nu reusim sa ducem sarcina pana la 30 sapt ca nu are ce face cu un fat asa mic de 24 de sapt...de parca era sfarsitul. Dupa ce ca sunt eu panicata mai ma punea si ea unde trebuie. Dupa ce o operez pe fetita scap de stres si o sun pe sora mea ( nu7 e in tara si e cadru medical) si ii explic si uite asamai m-am linistit cand mi-a spus ca trebuie verificat neaparat colul la mana este important si la echo dar trebuie la mana si ca se poate face cerclaj dar sa nu-mi fac probleme ca sunt multe femei cu colul scurt si duc sarcin la capat daca nu depun efort, apoi ii explic si de artere iar aea imi spune ca se pot regla pana la 26 sapt ca multe persoane au asa pr. BBineinteles, mo sun iar pe dr si imi confirma, eeeee imi venea sa o strang de gat dupa ce 2 zile m-a tinut in stres.
Anaxena , ieri ma fost si eu la cump0araturi pt fetitza mea mica, cumpara-i ce-ti place si cand vrei , sunt banii tai lasa-i pe altii sa vorbesca, la fel se luau si de mine cand ii cumparam Alinutzei multe haine si colectie de papusi BArbie dar acum nu-mi pasa. In primii ani ai Alinei nu aveam bani ca acum si asteptam sa-mi trimita cumnatamea haine din america acum vreau sa-i cumpar multee, deja am cumparat ieri haine de 650 lei, am luat 2 bodyuri, 4 camasute, 3 salopete,prosop baie, pieptene, 1 costumas, 3 cacilite, si sampon si crema...
Fetelor, vreau sa vad si eu pozele care ma ajuta sa-mi explice si mie cum, se intra pe picasa, pleaseee..
dar explicati ca la o persoana asa mai grea de cap va rog , adica intri in...bla...
Am citit din urma Sun multumesc ca ai intrebat de mine...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!
M&M spune:
Revin si eu , am citit pe diagonala mai mult!!! Bai, sincer, chiar nu stiu ce e cu mine, as dormi intr-una !!!!
Anka, vazut camera Elizei si rochita !!! Rochita e minunata!!! Eu deja incep sa ma stresez ca nu prea i-am cumparat nimic lui bebe al meu..
Bujo, multa sanatate si ai grija cu tusea aia !!!
Sun , vacanta placuta .
Boti, felicitari pentru bolbocii Gargaritei. Si deci, finutza e finutz!!! Incep si eu sa ma gandesc ca daca Mihaita e de fapt Mihaela. Doamen fereste!!! Aaa...misto si intrerupatorul , eu nu am vazut aici la Praktiker, dar am sa ma mai uit.
Vicky, ar trebui sa ne deschidem un club al somnoroaselor.![]()
Ana, superba camera Mariei!!! Lasa oamenii sa vorbeasca , stii vorba aia " cainii latra , ursu merge ".
Mada, super aragazul!!! Offf!!! Nu te mai stresa ca e mizerie si ca se vede pe mibila din bucatarie, ca nu se vede nimic.
Didi, cum merge masinutza??
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
Aaaa,,am si eu o intrebare ...la ce foloseste sacul ala de dormit pt bebe??? Adica vara, cand e cald si cand vom naste noi e nevoie de el sau sunt suficiente paturicile??
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
M&M spune:
Revin si eu , am citit pe diagonala mai mult!!! Bai, sincer, chiar nu stiu ce e cu mine, as dormi intr-una !!!!
Anka, vazut camera Elizei si rochita !!! Rochita e minunata!!! Eu deja incep sa ma stresez ca nu prea i-am cumparat nimic lui bebe al meu..
Bujo, multa sanatate si ai grija cu tusea aia !!!
Sun , vacanta placuta .
Boti, felicitari pentru bolbocii Gargaritei. Si deci, finutza e finutz!!! Incep si eu sa ma gandesc ca daca Mihaita e de fapt Mihaela. Doamen fereste!!! Aaa...misto si intrerupatorul , eu nu am vazut aici la Praktiker, dar am sa ma mai uit.
Vicky, ar trebui sa ne deschidem un club al somnoroaselor.![]()
Ana, superba camera Mariei!!! Lasa oamenii sa vorbeasca , stii vorba aia " cainii latra , ursu merge ".
Mada, super aragazul!!! Offf!!! Nu te mai stresa ca e mizerie si ca se vede pe mibila din bucatarie, ca nu se vede nimic.
Didi, cum merge masinutza??
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
Aaaa,,am si eu o intrebare ...la ce foloseste sacul ala de dormit pt bebe??? Adica vara, cand e cald si cand vom naste noi e nevoie de el sau sunt suficiente paturicile??
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
AnnaBaby spune:
Tiberica pt poze ai link-ul pe prima pagina unde e si listuta cu numele noastre. Pt user si parola activeaza-ti PM ca sa ti le trimit. Pt activare PM intri la mesaje private pe care le gasesti in partea stanga a ecranului unde scrie profil personal, foloseste punctele, mesaje private si scrie in blog - toate una sun alta.
Anna
24+ cu
Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
Violeta_m_tm spune:
ceau
Ma chinui sa citesc de preo 10 minute ce ati scris dar nu reusesc, am o durere groaznica de cap si privirea imi este incetosata, nu pot sa disting literele, nici pe tastatura nu le vad bine, spuneti-mi va rog ca re stiti ce medicament as putea sa iau pt dureri de cap. si care ar putea fi cauza de am privirea intetosata. Va rog intrati pe mess, ID-ul meu este violeta_m_tm in yahoo, daca pot sa iau vreun medicament, ca nu pot sa stau pe forum sa urmaresc ce scrieti, ma scuzati daca am scris cu greseli dar nu vad bine ce scriu.
23+
poze
bebele meu
vio