Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata fetili!!ma rog,la mine e dimineata
aseara am terminat de montat toata mobila..am ingehsuito intr-o parte a camerii si i-am facut si poze..am sa le bag pe picassa ca vad ca a lasat sotul laptop-ul acasa si acolo am voie sa bag poze

Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

gata le-am selectat!!!si acum ashteptam!!!

Ana-Maria28+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

poze mobila Maria -pe picasa

Ana-Maria28+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

mda, e duminica..deci e linishte!!!pai,atunci plec si eu de acasa
pup toate fetili!!!

Ana-Maria28+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Boticelu am trimis pm! Ma ierti, daaaaaaaaaaa?

Ana este foarte frumoasa si vesela camera Mariei! Super! Cand vii poate dai edit totusi si scoti linkul de poze. Fetele pot intra singurele in picasa, sa vada! Mersic de intelegere!

Turtu pai noi am stabilit weekendul 19-20 aprilie pt urmatoarea intalnire. Ce zici, ajungi?

SUN 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

sunu, n-ajung , noi venim de-abia pe 24 ...
ana, stiu mobila, am vazut-o si eu pe-aici, e intr-adevar foarte vesela si potrivita pentru o fetita.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

AnaMaria e foarte frumusica mobila Mariei, asa are si nepotica mea, eu cand merg in vizita la frate-meu numai in camera fetei as sta. Si e fain ca saltelutza de infasat o poti pune pe comoda, cred ca se potriveste la fix.

Laurash pepenash nu-i nimic ca nu ai putut azi, sincer mai am ceva de bricolat pana ajungem la lustra

Nu va zic cum ma mananca degetele sa ma apuc de pictat, mi-am luat trafaleti mici, vreo 10 tipuri de culori, 2 seturi de pensule, banda pt mascat dungile, baza imi mai lipseste - galeata de lavabil alb, dar cine merge maine la Praktiker, a?

Acum sunt in dubii, ia dati-va si voi cu parerea: covor sau mocheta?

Monica 24+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ana, foaaarte frumoasa mobila

Boti, si tu tare harnicuta mai esti . Ma bucur ca o sa amenajezi totul foarte fumos si de-abia astept sa vad rezultatul final. Eu parca asi alege covor; si ca sa nu alunece covorul pe parchet, exista niste mici carpete anti-derapante, care se pun sub covor.

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI _ super tare priza si intrerupatorul. De unde le-ai luat? SUper de super!

Eu sunt FOARTE SUPARATA!
Iar m-am luat cu maica-mea in clont care are un incredibil talent de a ma bate la cap de la 250 de km de acolo....
Are dreptate, stiu si eu asta, dar ma simt ca un caine in lanturi!

Uite ce problema am:
- ap nostru e mic, a avut el 4 camere si din una am facut bucatarie, dar toata suprafata e de vreo 65 de mp.
- totusi, full decomandat.
- camerele rezulta mici
- asta nu ar fi fost o problema, dar blocul e din placi, cf 2, si avem mucegai
- ma rog, am avut mucegai, ca acuma am curatat dar peretii arata jalnic.
Problema:
> eu de renovat nu ma apuc.
-> nu am nici timp nu avem nici bani pentru asta
De ce spun asta: pai am chemat niste meseriasi sa vada macar balconul care tebuie izolat, cica 25 de milioane manopera plus materiale.
Am lasat-o balta.
Scoseseram usa, ca la acel moment am vrut sa lungim sufrageria care e mica, fara sa stim ca ne va ploua in balcon.
Asa ca am bagat 13 milioane in termopanul de la balcon, nu de alta dar daca tot imi plua in balcon, baremi sa nu iasa ploaia afara
EVIDENT, operatiunea cu termopanul s-a facut in iunie, o data cu toate celelalte geamuri, iar ploaia ne-a demonstrat ca ploua INAUNTRU abioa in septembrie!!!!
Buuunnn, hai sa punem usa. Pai da, usa cu geamul costa 10 milioane aproape!!!
Hai sa facem.
Ce sa facem, ca o tot amanam.
Cu toate cheltuielile de 26 de saptamani incoace, nu am reusit.
Acuma devine imperativ si tot nu am 25 de milioane de dat pe balcon
CE NAIBA FAC???
Pai ce sa fac, decat sa ma cert cu maica-mea, care cica nu ma critica, da' imi spune acelasi lucru de ani de zile. Adica de 5 ani! Ca da, de 5 ani avem problema asta, da' ea nu pricepe ca pentru mine zilele sunt la fel!
Ca acuma am un munte de rufe de calcat, ca toata sapt trecuta m-am trezit la 6 ca sa apuc sa calc o camasa sotului meu si copilului o izmana, ca nu stiu de unde naiba se aduna atatea rufe dar se aduna.
Daca weekendurile trecute nu am fost acasa (ba delegatie, ba am lucrat) imaginati-va!
De luni pana vineri > ce mama naibii sa fac seara de la 7 incolo???
Pai mancam, facem o baie si picam lati!

Ca nu ma dau in laturi de la treaba, ca si in 2003, ne-am mutat in iunie si ce credeti, ca de la 8 seara cine dadea cu trafaletul, pai eu si sotul meu! Gravida in 6 luni, ca asa trebuie.
Dar acum parca ma apasa.
Nu am o solutie si stiu ca e important.
NU AM SOLUTIE!!!
Si azi si maine si saptamana viitoare si luna viitoare, pentru mine nu se va schimba nimic! Tot atatea ore voi sta la serviciu, tot obosita seara voi veni, tot sotul meu se va ocupa de copil ca eu sa mai apuc sa fac o mancare sau sa calc o rufa, iar copilul asta mai trebuie si el scos afara, nu? Ceea ce tot sotul meu face, ca eu sunt la cratita.
Ca de luni pana vineri sunt legata cu lanturi de biroul ala! [:((]

Si sunt foarte suparata si imi vine sa ma duc in Congo!

BOTI - multam de sugestia cu salteluta la comanda. Cred ca asa voi face, ca a masurat. Numai cu un patuc mai scurt imi incape si masuta de infasat. Of of of.

Probabil ca in saptamana de dupa Pasti sa isi ia si sotul meu cateva zile si sa incercam macar pervazele sa le curatam si sa le dam un strat de var.
Ce suparata sunt

Anca mami de Eliza si 26+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ankutz mic, nu stiu ce sa-ti zic...iti dau un pupic, ok? Ai dreptate, e greu...e al naibii de greu sa le impaci pe toate cateodata, dar cumva vei reusi! Macar nu te mai supara...or sa vina ele si zilele cu soare! Sunt convinsa!

Botic drag saru' ca nu te-ai suparacit! Duminica viitoare ti-am zis unde ma opresc! Numai sa-mi dai codul pe pm, ca sa fiu sigura ca le iau pe cele bune. (desi am si eu la birou, dar nah, gravida sclerozata) Am vazut mai devreme in mega image pungute de ciocolatele in forma de gargaritzeeeeee....daca n-as fi fost la cura de dulciuri, direct in ele m-as fi infipt! Edit: si eu as zice tot covor. Dar io-s subiectiva, pt ca mie nu-mi place mocheta in general. Fiecare cu stolul lui de pasarele....

Turtu dah..din pacate ala e singurul weekend ok, ca apoi vine Pastele si toata lumea pleaca sau sta cu familia. Dar eu din 30 apr sunt in Buc si daca esti, putem sa ne vedem! Si cred ca se mai aduna cateva fete...numai asa, sa ne vedem si elvetianca. Care, apropos, ma enerveaza la culme....ce-i dom'le cu secretomania asta...ia zi, bleu sau roz???:)

Noi acum stam si facem liste si listisoare cu ce e musai sa cumparam in vacanta. Momentan avem carucior (3 in 1), swing, biberoane, pompa, hainute, prosopele, lenjerii...de toate! Cred ca o sa ocupam juma' de cala noi!:)

Ah, va rog din suflet, care dintre voi stie ceva despre Zippy-ul de la Inglesina, pliz spuneti-mi. Sau despre Otutto. Saru'mana in avans!

SUN 27+

Mergi la inceput