Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Neataaaaaa,
Ce fac fetele mele frumoase? Io-s treaza de la 7..adica 8, nah!
Nati ba esti harnicuta tare si bucataresti numai bunatati! Distractie placuta azi in Tokyo!
Adri lasa ca o sa ne intalnim noi cumva, candva si in formatie completa!
Mada vazut aragazul si ora 12.02:) Bai, sa nu te mai aud cu "nu va uitati la aia si la ailalta", pe bune! Esti ca o furnicuta de harnica, le faci pe toate si le faci foarte bine! Io deschid clubul admiratoarelor tale, zau! Sa-l stapaniti sanatosi si sa faci papici bune!
Ce bine ca ne-am intalnit ieri...macar feelingu' nu m-a lasat de tot! Azi nu-i tocmai frumos afara....
Noi avem program de cumparaturi (usoare, doar cat sa fac o papica ceva), sa ajung la birou sa recuperez pozele fetelor:), sa tragem o fuga in Ikea si apoi...lenevit, filme si bagaje!
Turtu azi se intoarce, nu?
Ana te pup bre!
Nu va treziti si voi, ca sa nu ma plicti???
SUN 27+
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici de pepenasi,
m-am trezit azi si glont la calculator sa vad poze si surpriza nu stiu unde, am vazut pe prima pagina ceva, insa nu stiu username-ul si parola
asa ca daca se poate va rog help meeeeee!!!! ca mor de curiozitate, inutil sa va zic ca asa de rau m-am ofticat ca nu am putut veni incat am tras si un mic show cu tati...promit ca data viitoare vin indiferent, chit ca iau un taxi
Lori27+David
boticelina spune:
Anka check this out, urmatoarea e cu priza, apoi veioza, sorry pt calitate, sunt facute cu telefonu. Cred ca am eu 2 dintre cartile lui Jamie, in format electronic, vrei? Sau daca vor mai multe fete le pun pe mailul comun (maine, ca le am in calc de la munca)
Sun si io am fost azi matinala, dar nu fiindca as fi vrut ci fiindca m-a trezit pisica ca i se facuse foame, imi venea sa-i smulg mustatile
Mada e super fain aragazu, chiar ma gandeam ca cuptorul mic de sus e ca alea profi de la pizzerii si patiserii, poti sa bagi acolo pizze si placinte, mmmm... Si nu te mai scuza cu bucataria, trebuia s-o fi vazut pe-a mea din chirie, aveam un aragaz din ala pe picioare din anii '50 si un bufet de-o seama cu el, la tine e lux
Nati gagica plimbareata, te duci sa te ingrozesti iarasi de preturile din Tokyo?
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Lori ai pm!
Ma gandeam la Diana_Mirela cu scoala de soferi, la Roxana01 si Kla, fete cu sarcinile mari dar care nu ne-au mai zis nimic, la Tiberica si fetitza ei (operata deja, cred) Alina, la Roxana care nici poze n-a pus nici la intalnire n-a venit, la Marimar care o mai fi inca(?) in Franta, la Bubu, la Kimmy, la Mariana si cei 4 pitici ai ei (+1 in burtik)....ma gandeam eu asa la muuulte fete....
Fetelor, un semn,pliiiiz! Sa stim ca sunteti bine!
SUN 27+
sursula spune:
Buna dimineata pepenasi si mamici!
Am vazut pozele! ce frumoase sunteti!Imi pare rau ca n-am fost si eu,dar in aprilie sigur!:)
ANA-La multi ani !pentru ieri !SA FIE TOTUL ASA CUM ITI DORESTI!!!
MOBRIQ-Felicitari pentru baietel!
CALIANA-Bine ai venit!
BOTI-WOW!Ce ma bucur pentru vesti!Bravo!Si foarte draguta faza cu finutzul!!!
NARCISA-asta mi-e meseria-sunt actrita,deci filmez si joc teatru:)-pe scena!!!
Imi sunteti asa dragi-ma tot uit la adunarea de burtici-ce dulci si nostimioare sunt toate la un loc!!!
Sursula21+bebe Tudor
SunSmile spune:
Botixu ce fainuce sunt priza si intrerupatorul! Suuuper! Abia astept sa vad rezultatul final...camera celei mai dulci Gargaritze din lume!
Ahhh, mie puteti sa-mi luati (observati va rog cata finetze ) lizarzi...ca io-i iumbesc de mor!:)
Sursu multumim! Te asteptam si pe tine la urmatoarea intalnire!
Somnoroaselor...
SUN 27+
lcazangiu spune:
Burticutelor acum am terminat de savurat pozele, foarte frumoase sunteti, sa va traiasca burticutele!
Of, imi pare rau ca nu am fost si eu, dar asa cum v-am mai spus, data viitoare nu voi lipsi, poate chiar reusim sa ne intalnim si cu pepenasii nostri, dar pana atunci mai e:)
Sa aveti o duminica frumoasa si linistita.
Lori27+David
turturica spune:
helouuuu, ce-i debandada asta? Vad ca distractia-i in floare, gut. Vazui pozele de la intilnire, foarte frumoase. Se vede ca v-ati distrat pe cinste.
Sint si io verde de invidie ca n-am fost, vreau si ioooo intilnire. Da' lasa ca poate va mai intilniti cind vin si eu acasa si atunci sper sa nu uite sun amandinele acasa pe-atunci.
Vazut si poze de vicky, esti tare frumoasa. Imi place mult culoarea ta de par.
Vazut si poze de sursula, foarte distinsa. Se vede ca esti actrita.
La fel, vazut si poze de burta de sun, o frumusete. Se pare ca sintem de-o seama cu hainutele cu animalute. Eu am ceva de genul cum purtai tu, da' cu snoopy
Pozele cu aragazul lu' mada nu le-am vazut inca, merg sa pap ceva.
Ca mi-s rupta de foame, englejii astia m-au hranit cu breakfasturi de-ale lor cu bacon, cirnati, fasole si oua si tre' sa-mi reglez stomacul cu mincaruri mai normale.
hai ca mai vin dup-aia, vroiam sa va salut, sa va zic c-am revenit si ca ne mai auzim.
pupici
20+
boticelina spune:
Sun you got yourself a lizard! it's a promise! Dar am si io o rugaminte, daca mergi azi la Ikea, nu-mi iei si mie un abajur din ala rotund (cam 30 de cm diamentru), alb, din hartie de orez si cablurile aferente? Pleeeease, nu sunt scumpe, vreo 25 de lei cu totul, vreau sa il pun ca lustra in camera gargaritzei si sa lipesc pe el gargaritzele alea din lemn cumparate de la Praktiker. PLEEEEASE!!!
Daca vrei iti dau si codurile lor, ca am catalogul.
Monica 24+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"