Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

In rest mai am si eu o intrebare, voi ce mai dati copiilor sa manance? Ca eu nu prea mai am idei. Parca a pus cineva aici niste retete cu mancare pentru bebei mai mici de un an, dar nu stiu unde sa le gasesc. Eu ii dau f multe fructe, branzica, iaurt, supa obligatoriu la pranz cu carne, ou sau peste, cereale cu fructe sau cu iaurt, piure de cartofi, mamaliga. I-am dat si urzici, stevie si spanac, dar nu i-au placut. Noi avem probleme cu constipatia, asa ca am scos din meniu orezul, morcovul fiert si bananele. Astept idei gustoase si sanatoase. Daca lasi o adresa de mail, iti trimit eu carticica...sau intra pe mailul comun, k parca era si acolo.Ce mai mincam noi:- gris/orez/taietei cu lapte- fasole verde/mazare cu carne- brinza Fagaras- piureul de cartofi il fac fie simplu, fie amestecat cu alte legume: morcovi, telina, fasole verde etc- carnuri: pui, curcan, vita, pesteCam atit mi-am adus aminteMami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna seara ,

Va multumim frumos pentru urari. Totul a fost exact cum mi-am dorit , cu multi copii si cu multa voie buna. Catalina a fost nitel cam suparata ca era ora de somn , pentru ca am avut invitati la pranz.

Obiectele de pe masa au fost cam asa:
1. Crema
2.Termometru
3. Rujul
si pt ca i-am mai lasat tava in fata a luat o seringa pe care a molfait-o cu mare drag.Oare se face doctorita
Pozele de la PARTYYYY

LA MULTI ANI!!! celor care si-au serbat ziua si celor care urmeaza!!!

Eliana recuperare rapida si te asteptam cu drag acasa.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sara buna cum zice nepoata mea
repede ca mergem la baita...
Pisikuta vad ca ti-a raspuns Arissa...genucvarum se numeste si este curbura gambei.La Victor se vede o imbunatatire clara dupa Calciu 10 zile(din septembrie)cate 3 ml si vigantol 8 pic si masaj zilnic la baie sua dupa baie depinde de cooperarea gupilului.
Arissa eu ii fac masaj astfel: pe lateralele gambelor masaj pe lung de sus in jos in ext si de jos in sus in interior.Apoi pe laturile externe ale talpilor cu policele masez dinspre calcai spre degete...si in final talpa cu aratatorul indoit dinspre calcai spre degete pe scobul talpitei.foloses o crema usoara iar presiunea cu care actionezi trebuie sa fie identica cu cea cu care ai masa pleoapele fara sa simti durere.Masezi pleoapa ta ca sa iti dai seama de presiunea care trebuie exercitata.Daca coopereaza poti incerca rotatii usoare ale glezneleor din interior spre exterior niciodata invers.

Tetine...de la primii pasi tetine L pentru lapte si tetine X cele cu curgere variabila pentru lichide mai groase (sucuri de fructe cu pulpa sau lapte cu cereale)Victor pare multumit.Lumi nu fii necajita.Si Vic mai face figuri si chiar are poze privind pe sub sprancene dar o face cand e "important".Sigur vei descoperi ca si Georgica e un smecheras si mamica lui grijulie sa speriat degeaba.Sa ne tii la curent.
Raisa sanatate printesei sa scapati de rubeola....imi vine sa nu-i mai fac ROR-ulla ce aud.
Mancarica...ce papam si noi:pilaf cu legume,ciorba de loboda rosie cu zdrente de ou,spanac cu pui sau ou,ficatel cu piure sau tocanita de legume (ceapa,ardei gras,morcov,rosie) cu ficatel,pulpa fript acu legume sau orez,ciorbite de vita sau pui,supa cu galusti,etc.Ai pe gmail cateva carticele si retete.
Carmenfr ce ma bucur ca ne-ai dat de veste.
Elyanne stai mama si te odihneste...cum ne fu vorba...daca vrei sa pleci zi-le ca ma duc eu pe locul tau ,da?
Ioana eu vreau sa cred ca veti face eco si totul va fi cat se poate de normal...o fi dr mai surda sau io fi crescut tensiunea si nu auzea bine,da? lui Matei sa fie bine.
Noapte buna...maine sunt iar dadaca..sa-mi tineti pumnii.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Noemi Antonia Vlad Mihai Denis Mihai

Sa cresteti mari, santosi si voiosi!

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cu scuzele de rigoare pt intarziere:
La Multi Aaaaaaaani, Nectaria, Cristina, Bianca Maria!!!

La Multi Aaaaaaaani, Arissa!!!

La Multi Aaaaaaaani, Catalina, Noemi,Vlad, Mihai, Denis!!!

si pt maine ca presimt ca nici maine nu am mai mult timp ca azi:

La Multi Aaaaaaaani, Iarina!!!
moaaama ce onoare!!! te-ai nascut chiar de ziua ta si uite, nu mai e nimeni aniversat odata cu tine, exclusivitate totala .

Eliana, sa revii in forta acasa; nici nu am stiut ca azi te taie, credeam ca maine, Raresu n-o vrut sa te mai sune de data asta.

de noi nu mai zic nik....vremuri tulburi nenica....

Sanatate si virtute!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Anaalina tare draguta e Catalina....creata si zambareata ..dar am vazut ca si voi sunteti prietene cu D-na suza......sa va traiasca si sa fiti fericiti ...va sta tare bine la toti trei in poza aceea

Eliane ma bucur ca a iesit ok interventia...refacere usoara si odisneste-te ca stii tu ce te asteapta acasa.... de la noi

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

parola la mailul comun o stiu, dar daca puteti sa-mi spuneti pe ce adresa sa intru... merci tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Misss SUZI e prietena cu fiica mea , o tine de gat agatata cu snurul meu de la telefonul mobil. In general doar o tine in gat, dar pentru ca nu am facut petrecerea acasa, i-am cam tuflit-o in gura pentru ca era un mic aspirator.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iarina s-a nascut pe 1 aprilie! La multi ani Iarina!!

Dar nu Iarina, ci mama ei, Iunia, a fost pentru mine, la inceput o..pacaleala. Pentru ca nu o prea placeam ( trebuie sa recunosc). Sper sa nu se supere. Dar ...prea le stia pe toate, prea era directa, avea muuulta experienta in toate. Moooooaaamaaa, ce le stie asta pe toate, o fi batrana rau, a trait o gramada, sa le adune pe toate!...
Si apoi.....e f tanara! Atat de tanara...nici macar nu prea am ce vorbi cu ea! O cu totul alta generatie, alta muzica, alte filme, alte preocupari!
Ei, si aici era o pacaleala! Mai ca am facut o noapte alba cu muzica care ne incanta, muzica care era in voga pe vremea in care ea asculta "mi-am pierdut o batistuta.." si "podul de piatra" (asta daca generatia ei a mai cantat asa ceva). Cred ca am intrebat-o de muuulte ori :dar cati ani zici ca ai? De fapt intrebarea era "Esti sigura ca esti adevarata?"
Iunia are blog cu muuulte retete pentru copii, Iunia face torturi superbe, Iunia sta in umbra si de multe ori apare cu solutia unei probleme. AAA, si concediaza bone inainte sa le angajeze! Spune satisfacuta: am terminat si cu bona asta!
Cum ar putea Iarina sa nu fie un copil deosebit? Ati vazut filmuletele? Pe cand Giulia ii mananca tema lui Raul, Iarina da constiincioasa paginile cartilor. Arata tot ce stie la comanda, cu o mutrita serioasa si hotarata. Are personalitate! Pai cum ar putea sa fie altfel? Ca doar e fiica Iuniei!

Iunia sa-ti traiasca Ghiocelul! Sa creasca mare si sa devina asa cum doresti tu, un om adevarat!
Si sa ajungem sa inchinam impreuna un pahar de vin fiert cu scortisoara, langa foc, ascultand muzica!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Iarina s-a nascut pe 1 aprilie! La multi ani Iarina!!

Dar nu Iarina, ci mama ei, Iunia, a fost pentru mine, la inceput o..pacaleala. Pentru ca nu o prea placeam ( trebuie sa recunosc). Sper sa nu se supere. Dar ...prea le stia pe toate, prea era directa, avea muuulta experienta in toate. Moooooaaamaaa, ce le stie asta pe toate, o fi batrana rau, a trait o gramada, sa le adune pe toate!...
Si apoi.....e f tanara! Atat de tanara...nici macar nu prea am ce vorbi cu ea! O cu totul alta generatie, alta muzica, alte filme, alte preocupari!
Ei, si aici era o pacaleala! Mai ca am facut o noapte alba cu muzica care ne incanta, muzica care era in voga pe vremea in care ea asculta "mi-am pierdut o batistuta.." si "podul de piatra" (asta daca generatia ei a mai cantat asa ceva). Cred ca am intrebat-o de muuulte ori :dar cati ani zici ca ai? De fapt intrebarea era "Esti sigura ca esti adevarata?"
Iunia are blog cu muuulte retete pentru copii, Iunia face torturi superbe, Iunia sta in umbra si de multe ori apare cu solutia unei probleme. AAA, si concediaza bone inainte sa le angajeze! Spune satisfacuta: am terminat si cu bona asta!
Cum ar putea Iarina sa nu fie un copil deosebit? Ati vazut filmuletele? Pe cand Giulia ii mananca tema lui Raul, Iarina da constiincioasa paginile cartilor. Arata tot ce stie la comanda, cu o mutrita serioasa si hotarata. Are personalitate! Pai cum ar putea sa fie altfel? Ca doar e fiica Iuniei!

Iunia sa-ti traiasca Ghiocelul! Sa creasca mare si sa devina asa cum doresti tu, un om adevarat!
Si sa ajungem sa inchinam impreuna un pahar de vin fiert cu scortisoara, langa foc, ascultand muzica!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Eu nu mai am nimic de adaugat,subscriu.

Bravoo Cristina ,frumos scris,Iuniooo intra sa cetesti

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput