Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup,

noi o sa lipsim ceva vreme de aici, nu ca multe tare am povestit in ultimul timp, dar imi pare rau ca nu sunt alaturi de toti bondarasii si toate albinutele ce urmeaza sa sarbatoreasca un anisor urmatoarele 2 saptamani!
Insa cum ne intoarcem o sa va felicitam si o sa admiram toate torturile !
De maine trec la facut iarasi geamantanele ... deci mii de pupici de pe acum ... si daca nu reusesc sa mai intru pe net : Santate multa tuturor ! Refacere rapida Elyanne ! Dureri cat mai putine la noile maselute, sa nu mai faceti febra dupa vaccinuri ...

mii de pupice !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Carl!

La multi ani Darius!

Sa cresteti mari sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de lucruri minunate in viatza!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Vlad se ocupa in ultima vreme de prostioare, si-a facut si un cucui si a inceput sa faca scheme si la mancare.

Escaladez

Fac inundatie

"Nu intelegi ca nu mai vreau sa mananc, tu mami!"

Proaspat trezit

Noul look inainte de taierea motzului

Carmen si Vlad...de aproape 1 anisor...AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Carl!La multi ani Darius!
Multa sanatate sa aveti si o viata frumoasa!!

Stefaniya, astept sa vad poze de la aniversare!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nu prea am cuvinte...din pacate la ultimul test facut - care nici nu ma gandeam ca are vreo relevanta - a aparut ceva foarte rau. Ma rog din suflet sa nu fie asa - dar la diagnosticul nostru scrie "Fibroza chistica in observatie", nu prea mai pot scrie, nu vad de lacrimi, nu stiu ce sa mai fac....suntem distrusi...azi noapte stateam si ma uitam la ea....si ma gandeam ca mi-am dorit asa mult o fetita si am facut-o pentru o viata de chin.
Am facut testul sudorii, a iesit de 2 ori pozitiv si odata incert, doctorita a spus "mai mult ca sigur", acum ar trebui sa mergem la timisoara pentru analize genetice...dar sotul meu nu vrea, NU VREA SA CREADA, repeta intr-una ca nu e asa, ca puiul nostru e bine.
Nu mai pot...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Kitty suntem alaturi de tine si o sa ne rugam ca totul sa fie bine pt Giulia. Mult curaj!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Kitty eu simt ca va fi bine Giulia. Ma voi ruga pentru voi si sunt sigura ca totul va fi foarte bine. Nu stiu ce sa zic mai mult. Va pupam si suntem alaturi de voi cu gandul si cu ruga noastra.
Doamne ajuta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Kitty - si ne rugam pentru piticotul tau. Sotul tau are o intuitie buna, sigur o sa fie bine. Ne rugam pentru voi

Crina si Maya Georgia

Luna a 11-a

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Kitty si noi ne rugam sa fie totul bine cu Giulia.Hai fi tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kitty ne rugam sa fie o greseala, sa fie totul bine
Voua, multa putere sa faceti fata stresului... pana aveti diagnosticul final... asta e cel mai greu, sa stai sa astepti...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput