Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Crina, nu sunt greu de facut, am gasit ideea si tehnica pe net pentru ei. Cat despre rabdare, se gaseste, merita puiul, nu?
Stefimic, ROR-ul noua ni l-a facut in manuta. In schimb, a facut un mic nodul pe locul vaccinului de 1 an, asa am patit si la cel de la 6 luni. Nu mai stiu in cat timp a trecut. Supliment de fier-Ferrum Haussman dau, am observat ca se constipa mai putin daca dau dupa cum a zis dr, adica 3 picaturi, de 3 ori pe zi, in timpul meselor. 3 picaturi ptr inceput, dupa ce se obisnuieste organismul trebuie sa continui cu 4 si apoi 5.
Am vazut si eu torturile Iuniei, superr! Este foarte talentata.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

multumim arissa pentru raspunsuri.
noua ne-a dat 12 picaturi de 3 ori pe zi.nu stiu ce sa zic dar mie mi s-a parut mult, s-a constipat si nu i-am mai dat.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

noi luam ferrum haussman 6 pic de 2 ori pe zi, cu o jumat de ora inainte de mancare, de la 6 luni. nu s-a constipat dar a avut scaunul negru o vreme ..acum nu mai

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

multumim fetele pt raspunsuri.
dar voi cand vi s-a recomandat fier s-a facut pe baza unor analize?
sau de la dr citire?
eu chiar nu mai stiu ce sa zic despre dr.
i-am spus ca se constipa de la fier si mi-a spus sa-i dau debridat.
noua sideremia ne-a iesit 53,2(normalul este intre 55-175), credeti ca este grav?
credeti ca este cazul sa le repetam?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

noua ne-a dat dr fe de la ea citire de la 6 luni- 6 pic/zi...dupa o luna de tratament am facut analize si a iesit anemie ..atunci am crescut doza la 2x6 pic/zi

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Astazi nici un sarbatorit in costumas de albinuta sau bondarel?
Sau poate o fi vreo mamicuta....dar Roxanici tine lista secreta, stiu eu!!!!Apropo, pe mine ma ai in lista?

Stefimic - Eu i-am dat fier (ferrum haussman - 6 picaturi pe zi ) din noiembrie pana in ianuarie intrucat in urma analizelor, doctorul a zis ca are o usoara anemie care nu poate fi corectata prin alimentatie (pentru ca manca f.f.putin, si nu accepta ficatul, spanacul sau alte verdeturi in mancare).... Dar 12 picaturi de 3 ori pe zi mi se pare cam mult!
La vaccinul de la 2 luni a facut un nodul care a trecut foarte greu (cu rodele reci de cartofi puse la locul vaccinului)De atunci ii spun asistentei sa ii faca injectia incet, sa nu se grabeasca, chiar daca urla copilul de numa' si nu am mai avut probleme la niciun vaccin!

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

azi constanta este in traseul nato, asa ca am chiulit de la job ca sa nu ma blochez in trafic si sa colind ratacita pe stradute spre punct terminus. copilul e la nani si pot si eu sa ma relaxez.
extrag din cartea mea pasajele mai simple dar conchise.
SANGVINICUL RADIOS:
Bebelusul:
- vioi, cu ochi inteligenti
- gangureste, chicoteste
- doreste companie
- se da in spectacol
- impresionabil
- tipa sa i se acorde atentie
- stie ca e simpatic
- dornic sa apuce orice lucru
- plange cand nu il ia nimeni in brate sau e obosit

COLERICUL DOMINANT:
bEBELUSUL:
- vioi, cu ochi inteligenti
- AVENTUROS
- PLIN DE ENERGIE
- EXTROVERTIT
- precoce
- lider innascut
- indaratnic
- pretentios
- galagios
- arunca cu lucruri
- nu doarme prea mult

MELANCOLICUL METICULOS:
bebelusul:
- serios
- tacut
- ii place sa aiba un program
- ii analizeaza pe cei din jur
- se simte bine singur
- suspicios/rezervat
- pare trist
- plange usor
- se agata de parinti

FLEGMATICUL DRAGUT:
Bebelusul:
- serios
- docil
- nepretentios
- fericit
- adaptabil
- ii place sa doarma
- rezervat
- neimpresionabil
- lent
- timid
- indiferent

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciao, fetelor
La multi ani si de la noi tuturor celor pe care i-am scapat, sa fiti sanatosi , iubiti , fericiti.
Lucas e bolnavior, de asta nu prea mai am timp de net. De sambata a facut o gastroenterita de toata frumusetea.Am fost cu el la urgente, duminica am chemat dr acasa, luni m-am dus cu el la medicul lui. Numa controale, plaansete, chinuri, saracu de el a slabit.Sambata a facut kk de 15 ori, duminca de 8 si luni de 5.Merge spre bine oricum, e slabit insa, e tot la mine in bratze, cum il las cum incepe sa planga.Nu l-am dus nici la gradinita. Il iau cu mine la spital, si pe el si pe tat'su ca asa poate si el sa junga la serviciu.Ma duce pe mine, sat pana termin, ne aduce acasa si se duce la serv.Cu autobuzul ar fi durat prea mult.
Cu razele e bine, e prima sedinta.Roxanoo, de ma bronzez vin si te tund . Io sper sa scap alba la laptele ( nici chiar asa ca niciodata n-am fost asa alba).
Ca tot ziceati ca nu e nici un sarbatorit azi, e mama si daca nu ma insel e si Florin, sotul Elianei.
Asa ca La multi ani,mama si La multi ani sot de Elianne ! Sa fiti sanatosi si fericiti.
Am vazut si eu o gramada de poze...chiar ca ai nostri sunt cei mai frumosi.
Va pup pe toate si multumesc ca va ganditi la mine

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna stup !!!

Si in primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima saptamana

Noi am fost plecati in concediu pe o saptamana si nu am avut net .... asa ca mii de scuze ca nu am fost sa uram tuturor puisorilor: La multi ani ! Sanatate multa, multa dragoste din partea parintilor si buneiilor ...

Mii de pupici de la noi !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Credeati ca scpati usor de mine... sau pt mult timp... neeeeeeeeeee

multumesc pt. incurajari

M-am returnat si fuga pe dc... nu de alta, da' simt nevoia sa stau in fund... cred ca daca stateam si o sapt. in spital, tot chiauna eram...
Ma simt ca dupa o betie crunta si tot ce as manca... ciorba acra, cu bors... sa ma dreg

De cand am dat cu nasul de aer a fost mai bine... asa ca imi revin.
Dr. din pdv-ul lui ma lasa de ieri acasa, dar nu ma tinau picioarele...

Despre ziua de luni, in plan era internare si analize, marti operatia, daaar, pt. ca erau f. multe operatii parti m-a luat dr. repede sa ma taie luni...
Cel mai "frumos" a fost ca inainte sa inceapa operatia mi-aadus la cunostinta ambele variante, si aia mai putin placuta, si anume daca nu ies bine analizele, schimbam anestezia si scoate tot...
Cand i-am zis soatei la tel. prima reactia a fost "hai acasa, cum sa te taie de tot"
Iar prima intrebare cand am facut ochi, daca mai am ceva pe acolo...

Toata nebunia asta ma asteptam sa fie ceva uosr, dar m-a terminat anestezia... a durta vreo ora, fata ce cerlcaj (probabil 15 min.)
Si s-a cunoscut... Dar imi revin...
Stateam si ma gandeam cum poi sa vei de buna voie silicoane...
Daca pe mine ma odre asa cum ma doare cand mi-a scos ceva... dar sa mai si bage... Daca vreodata as fi avut vreo idee de silicoane... acu s-a dus si mama ideii...

Roxano da nu mi le-am mai aratat la prea multe lumi noi, cel putin barbati su for numa aia de le mai vazusera... in rest numa tani dr., asistente.

Amma saru'mana pt urare transmit mai departe.
La muuuuuulti ani si mamie tale!

Groaznic e sa nu te poti folosi decat de o mana... si stanga pe de-asupra...
si revin cand oi fi in stare...

Edit: mai am de asteptat 2 sapt. inca o naliza... si gata suspansul.

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput