Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Alexa.1983 acelasi lucru l-am constatat si eu in legatura cu sanii, si la fel am inceput sa-mi fac griji. rau nu prea mi-a fost nici inainte.... deci... daca te uiti pe net, o sa vezi ca fetele au incercat sa ma linisteasca... si au reusit.ieri imi venea sa-mi iau lumea in cap, dar apoi m-am gandit ca va fi cum va vrea Dumnezeu! si daca ne stresam noi, nu schimbam nimic in bine ci ne facem rau si noua si bebitului. poate ca gandirea pozitiva ne ajuta mai mult.
noi azi ne-am schimbat semnatura din 5+ in 6+ si abia astept sa merg la eco in 7 apr. (cand vom avea 7+) si sa-l vad. sunt convinsa ca va fi bine si pentru mine si pentru tine si vom rasufla usurate cand le vom asculta inimioara .
si sa-ti mai spun ce am constatat azi : am observat ca au inceput iar sa ma doara sanii, dar nu ca si inainte cand ii simteam parca inflamati si atat de durerosi incat nu suportam nici sa-i ating, ci acum ma dor "altfel". daca incerc sa-i palpez, in partea de jos ma dor destul de tare. (e o durere pe care o asociez celei pe care o simti cand iti apesi o vanataie, un loc unde te-ai lovit rau). chestia asta imi da sperante.
si in plus, daca ar fi vorba de o oprire in evolutie, poate am avea dureri de burta, sangerari etc...?!!?
oricum.... eu ma leg de celalalte simpttome care mi-au ramas : constipatie, balonare, urinat des, si mai nou... un soooommmmnn..
asa ca fruntea sus si hai sa ne ridicam moralul pana la vizita la medic si sa-i lasam pe ei (doctorii) sa ne dea diagnostice fara sa ni le punem singure

Maria, mamica 6+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, nu va mai stresati pentru lipsa simptomelor . Luati partea buna a lucrurilor si fiti fericite ca va simtiti bine in aceasta perioada. Nu toate gravidele prezinta simptome. Pe langa mine, la servici mai am 2 gravidute, in luni mai mari si nici una n-a prezentat nici un simptom, comparativ cu mine care le-am strans pe toate
O sa vedeti ca in curand, va aparea la ecograf si samburelul mult asteptat, cu inimioara care ii bate navalnic
Asa ca, fruntea sus, zambiti, bucurati-va ca sunteti gravidute, lasati-va rasfatate si ganditi pozitiv!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mickaella, imi pare tare rau, dar totusi ai mai ascultat si parerea altui medic?
dandusa, merci

Brie 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Acum am ajuns si eu in Bucuresti. Am fost plecati la munte si am prins o vreme superba!Azi am schimbat si eu semnatura: am mai implinit o saptamana!

Mickaella imi pare rau pentru pierderea ta!
Alexa nu mai fi asa negativista. Totul este in regula! Nu se va intampla nimic rau. Faptul ca nu mai ai simptome, nu inseamna ca ai pierdut sarcina.Capul sus, zambeste, bucura-te de aceasta perioada!

Bun venit noilor burtici! O sarcina usoara si bebei sanatosi!

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Alexa, iubita....iti raspund si aici (ti-am scris si la aspirante): daca as lua-o de la capat, nu as mai fi atat de nelinistita, sunt atat de calma acum, dorm bine noaptea!!!!
poate suna stupid, dar daca as fi iar insarcinata, cu siguranta nu m-as mai agita asa cum am facut-o!

ma simt extrem de impacata cu ceea ce s-a intamplat, de parca cineva de sus imi sopteste ca asa a trebuit sa se intample si in acelasi timp inima imi spune ca sigur va fi bine data viitoare!!!

oricum, de ceea ce ti-e scris nu poti scapa.....crede-ma, am trecut printr-o tragedie in iulie anul trecut,incat credeam ca nu voi reusi sa trec peste si Dumnezeu a fost alaturi de mine ,m-a ajutat sa-mi culeg bucatile de suflet de pe jos si sa merg mai departe.....

si daca stau bine sa-mi analizez acum sentimentele si felul de a gandi si a ma comporta, imi dau seama ca pe masura ce primesc palme de la viata, imi vine sa-i rad in fata, sa-i strig ca nu ma poate dobori....pur si simplu e un sentiment extraordinar, ma simt mult mai puternica, cu fiecare trauma pe care o depasesc!

deci, "ce nu te omoara, te intareste" e foarte valabila in cazul meu!

trebuie sa fii puternica, Alexa!!!
stii vorba aia: sa nu-i dea Dumnezeu omului cat poate duce!
te rog din suflet, incearca macar sa te relaxezi si sa nu-ti mai analizezi toate simptomele....oricum nu poti schimba nimic!

pup dulce!
in speranta ca nu v-am plictisit, am sa mai trec pe la voi, ca imi sunteti foarte dragi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Miruna,aplauze pentru tine si multe

http://bd.lilypie.com/fS790.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

buna dimineata,
fac si eu parte din persoanele care nu au greturi, mi-au trecut si mie prin cap prostii, doar asa fugitiv..in schimb sanii imi sunt tari,am schimbat cafeaua de dimineata cu micul dejun(pe care nu il prea luam pana pe la 11)pentru ca simt nevoia.
Cred ca ar trebui sa ne bucuram noi cele care in loc sa avem greturi putem manca bine.
E posibil ca geturile sa apara mai tarziu, prin sapt 6 7 ?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

Neata, burtici!
Am schimbat si eu semnatura azi . De dimineata am sesizat ca nu ma prea mai dor sanii, dar nu imi fac nici o problema. Cu Doamne-Doamne inainte.
Va doresc o saptamana usoara!

S7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata burticute!
va doresc o saptamana minunata!

Maria, mamica 6+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna dimineata,

Stiu ca va aparea f tarziu mesajul meu, dar...ma bucur sa va anunt ca in urma cu 5 min am facut testul (clear blue) si au iesit 2 liniute.

Ma bucur enom, deoarece este un copil super dorit!

Si hai sa va spun si datele mele, pt listuta:

DN 05.03.1974
UM 01.03.2008
DPN 06.12.2008

Va pup pe toate dulce

Mergi la inceput