Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Brie,
si eu sant la dr Cristureanu...si tot la TT m-a chemat si pe mine...,asta inseamna pe 20 Mai mai exact...
pe Crinuta tot cu el am nascut-o si am fost f multumita de el...,acum ne vom muta in C-ta tocmai pt ca vreau sa nasc cu el ,ma face sa ma simt in siguranta...,stiu ca il pot suna la orice ora...,ma poate vedea oricand daca-i vreo urgenta...etc
pt mine este cel mai bun dr...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannisa spune:

buna fetelor sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie-decembrie.DN-13.05.2008,UM-17.02.2008,DPN-24.11.2008.AM 6 SAPTAMANI,DAR DEOCAMDATA NU AM GRETURI,NU IMI ESTE RAU DELOC NICI DIMINEATA MACAR.SPER SA FIE ASA TOATA SARCINA.SPER SA MA PRIMITI SI PE MINE IN CLUBUL VOSTRU.VA PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannisa spune:

SCUZE AM EMOTII LA DN-13.05.1981.DIN CAUZA EMOTIILOR.VA PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna dimineata, burticute!

sunt o viitoare mamica de oct. asa ca sunt la cealalta odisee. Va citesc mereu pentru ca sunt apropiata de voi din punct de vedere al saptamanilor. Intervin acum pentru mamicile care nu au simptome. si eu fac parte din aceeasi categorie, nu am avut greturi, somnolenta,oboseala ba din saptamana a 7 a nici sanii nu m-au mai jenat. Am dat in paranoia de vreo 2 ori cand m-am napustit la ecograf si m-am panicat degeaba. BB este foarte bine, ba suntem mai mari cu vreo saptamana, cu toate ca de pb. nu am scapat nici eu: am uter fibromatos si din cand in cand la eco se mai vad niste fibroame.Ma confrunt doar cu o foame permanenta si, asteptand greturile, am luat vreo 5 Kg. Bineinteles ca acestea nu au mai venit si eu am ramas Daca nu ar fi cararea la baie, as uita ca sunt (de fapt, sapt trecuta am uitat complet vreo 3 zile, am avut multa treaba la serviciu)
Acum ma gandesc ca doar l-am stresat pe cu gandurile mele negre si nu pot sa sper decat ca este baietel(asa se spune daca nu ai greturi)
Concluzia este ca daca DD vrea sa ne dea bebele mult dorit, ni-l da, dar pentru unele alege calea mai simpla, sarcina usoara, iar pentru altele calea mai grea(restul)!
Va doresc tuturor sarcina usoara si sa va vedeti bebeii sanatosi!

ps: o sa mai bag "nasul" pe aici.

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

buna fetelor...
vreau sa o rog pe maryb sa ma scoata din listuta, pt ca tocmai am aflat ieri la eco ca sarcina mea s-a oprit din evolutie, a fost un adevarat soc pt mine, de-abia azi mi-am mai revenit... cu toate ca am un mare gol in suflet...
voi merge miercuri pt chiuretaj... imi pare nespus de rau ca va parasesc...
sarcini usoare va doresc si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliburtica spune:

O Doamne,imi pare asa de rau! Si mie mi-e frica de asa ceva,mai ales cand vad ca nu prea am nush ce simptome(nu am greturi,dureri).Dar ce s-a intamplat?Am mai auzit de astfel de cazuri si cred ca e doar voia Lui aici.Nu cred ca putem noi interveni cu mare lucru.:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor si eu am probleme....
Azi de cand m-am trezit nu mai am sanii umflati si nici
durerosi..s-au desumflat...si nici rau nu mi-a mai fost...
probabil s-a oprit din evolutie...?!?!?!?!??!

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 6+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Fetelor si eu am probleme....
Azi de cand m-am trezit nu mai am sanii umflati si nici
durerosi..s-au desumflat...si nici rau nu mi-a mai fost...
probabil s-a oprit din evolutie...?!?!?!?!??!

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 6+

Alexutza, nu trebuie sa te gandesti asa. La sarcina asta mi s-a intamplat si mie sa mi se desumfle sanii in unele zile si sa intru in panica. Greturile poate nu le mai ai pentru ca nu mai iei Elevit. Tine cont de faptul ca la prima sarcina (cea pe care am pierdut-o) am avut sanii beton pana la destule zile dupa ecografia la care mi s-a zis ca nu mai e bebe acolo. Simptomele nu sunt asa de graitoare intotdeauna.
Te rog eu stai linistita si o sa fie bine si ai sa vezi ca o sa ai in Noiembrie o fetitza frumoasa foc, ca tine

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliburtica spune:

Eu cred ca trebuie sa mai astepti si sa nu tragi concluzii pripite.Ai avut ceva scurgeri rosiatice? Alte simptome? Mai stai cateva zile si eventual mergi la eco apoi pt linistea ta.Nu te agita degeaba!

Mergi la inceput