Mamici de noiembrie-decembrie (9)
Raspunsuri - Pagina 9
maryb spune:
hello si de la mine !!!
la mine se pare ca azi au revenit greturile in mare forta....abia am reusit sa plec de acasa. Sper ca de maine sa stau acasa pana luni, sa am si eu cateva zile de concediu.
mickaella, imi pare nespus de rau ca si tu treci prin asa ceva. Stiu cum este ca si eu am trecut prin asta si sper ca de data asta sa fie bine pana la capat. Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta intamplare nefericita din viata ta si sa ne anunti cat mai curand ca ai din nou II liniute. si te imbratisez cu drag.
alexuta, si eu am fost la fel, cum nu mai aveam simptome cum intram in panica. Se intampla sa ai cateva zile in care sa te simti bine si apoi sa revina greturile sau durerile de sani. Si eu am patit la fel. Sau sunt fete care nu au greturi decat 2s si apoi gata. Eu sper din suflet sa fie totul ok la tine.
yannisa, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
maryb 9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
aliburtica, intrebai ce poti sa vezi la eco la 8 saptamani. Pai il vezi pe bebe si activitatea cardiaca. Bebe inca nu are forma umana la 8s, dar il poti vedea cum se misca si cum ii bate inimioara. Te asteptam cu vesti bune.
maryb 9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Mie azi imi e GROAZNIC de rau. Momentan sunt intinsa pe covor ca inca nu am reusit sa ma bag inapoi in pat. zici ca m-a otravit cineva. ce sa-i faci daca ma plangeam ca n mai am greturi si simptome.
==========
Corina 4s+
Albumul meu
maria_28 spune:
fetelor, eu de cand am aflat ca sunt gravi, am o durere continua de burta(asemanatoare inceputului de CM, dar mult mai vaga).oare e de bine? de rau? sanii s-au cam desumflat si la mine, dar am citit ca multe dintre voi s-au confruntat cu asa ceva si m-am mai linistit. aaaa, vreau sa va mai spun ca am o stare emotionala f oscilanta, acum rad, acum plang, nu-mi intra nimeni in gratii.
5s
mickaella spune:
va multumesc tuturor de incurajari, sper sa trec cat mai repede peste asta...
sigur ca dupa ce am aflat vestea proasta de la eco, imediat am fost si la alt ecograf pt a fi sigura de rezultat si din pacate asa a fost...
cele care ati trecut prin asa ceva, cam dupa cat timp ati putut incerca din nou sa ramaneti insarcinate, fara a fi vreo problema, ce v-au recomandat doctorii? ca mie mi-a spus ca urmeaza sa iau 3 luni anticonceptionale si dupa aia probabil...
sarcini usoare tuturor si bebici sanatosi
leeloo5979 spune:
Imi pare rau pentru fetele ce au trebuit sa treaca printr-o experienta atat de dureroasa, noi toate suntem alaturi de voi si speram sa va alaturati in curand unei noi povesti frumoase. Trebuie sa fie bine, trebuie.
Cele care se streseaza de lipsa semnelor de sarcina-fetelor nu mai intrati in panica pentru orice, va faceti rau si voua si bobitelor voastre. Stati linistite, nu toate trebuie sa avem semne de sarcina, greturi si sani durerosi. Unele din noi le vom avea o perioada mai lunga de timp, altele pentru mai putin timp.
Eu in schimb ma confrunt cu dureri de burta...stomac...datorate gazelor. Ma innebunesc gazele pur si simplu. Ma baloneaza in ultimul hal, de constipatie nu mai zic.
Leeloo
6 +
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
Maria_K spune:
leeloo problema ta cu gazele, balonarea si constipatia o am si eu. dimineata parca sunt un tun de salve . fug in alta camera sau in baie, ma baricadez si-i dau drum, sa nu-mi trezesc sotul
la constipatie i-am cam gasit un leac : trei kiwi pe stomacul gol si a doua zii... sa te tii!!!
pe mine de azi dimi ma incearca o stare de rau si greata.... nu chiar cea mai nasoala dar nici placuta nu e!
Maria, mamica 6+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"
mnarcisa spune:
Buna dimineata burtici!
Va pup pe toate si va doresc sa va simtiti cat mai bine si fiti fericite.
Cele care nu au simtome sunt sa se simta foarte privilegiate. De exemplu prima data nu am avut nici un simpum, nici tu greturi, nici tu sani unflati, nici tu dureri de burtica ... nimic.. nimic.
Ei bine acum nu mai e asa, ma dor sanii de nu suport sa ii ating si deja nu imi mai vin sutienele, de sambata am inceput si cu greturile, indca nu cu varsaturi, dar simt ca urmeaza.
o zi minunata in continuare
Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 4+
http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=7181
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
Maria_K spune:
am uitat..... de doua zile am un san mult mai mare decat celelalt! (cel drept)
Maria, mamica 6+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"
oceanborn spune:
balonari groaznice am si eu dar nu si constipatie, oare o fi asa pe tot parcursul sarcinii?
eu toata dimineata rod grisine , cred ca fac bine si celor care au greturi
5+