Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

leeloo problema ta cu gazele, balonarea si constipatia o am si eu. dimineata parca sunt un tun de salve . fug in alta camera sau in baie, ma baricadez si-i dau drum, sa nu-mi trezesc sotul
la constipatie i-am cam gasit un leac : trei kiwi pe stomacul gol si a doua zii... sa te tii!!!
pe mine de azi dimi ma incearca o stare de rau si greata.... nu chiar cea mai nasoala dar nici placuta nu e!

Maria, mamica 6+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Se pare ca suntem cam de aceeasi varsta la bobite ! Dupa cum spuneam...ma omoara gazele si daca s-ar termina cosmarul cu cele de se pot da pe gura, ar fi mirific. Din nefericire, durerile de burta de la cele care trebuie eliminate pe partea cealalta le am, iar asta e tare dificil fiind la munca si colegele mele de birou aproape de mine. Am observat ca imediat cum reusesc sa ma linisteesc pe partea asta, ma lasa si burtica. Greturi nu prea am decat din cauza vreunui miros neplacut...in schimb sanii au inceput sa isi modifice usor nuanta si cred...cred ca am inceput sa imi apara bulbii aia,cum s-or numi ca am uitat. Ei se mentin durerosila atingere si tari. Cam atat.

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Mai gravidute cu simtome....

Nici nu stiu ce sa zic...la mine in afara de sanii f durerosi, nu am mare lucru. Azi, dupa ce am inceput sa fac anuntul si au inceput sa sune telefoanele, cineva mi-a zis "sa ai o sarcina usoara si sa nu o simti!" si i-am zis "ba sa o simt, ca paranoica cum sunt...imediat incep cu panica..."si asa de vineri nu mai sunt sensibila la mirosuri si ma panicasem...Oricum...e super...inca nu-mi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

O intrebare...

Stie cineva ceva despre medicii de la Filantropia?

Saru'mana anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Unde ati disparut burticior???

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Azi ne simtim putin mai rau, greturile isi cer drepturile!Mi-au venit si rezultatele la ultimele analize facute si diseara ma voi duce la doctor sa vad daca totul e in regula. Sper sa fie bine!

va urez o saptamna minunata!

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ce fac burticile?
Eu v-am citit zilnic, dar, cum nu prea am noutati, nu am mai scris cam de multisor aici. Noi suntem bine, nici o schimbare, usoare greturi cand si cand, sanii inca ii mai simt tensionati, dar sunt mai putin durerosi, burtica dimineata e si ea tensionata dar pe parcursul zilei isi revine.

Bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si la termen!

Mickaella, imi pare rau pt bebicul tau, multa putere sa treci peste aceasta pierdere si data viitoare sa fie bine.

burticile, sa aveti o saptamana usoara si frumoasa va doresc!

8+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna burtici.am reusit si eu sa va citesc.am fost plecata sambata cu masina si inca nu mi-am revenit.ma dor toate oasele de la statul in masina.am mers 6 ore si nu mi se pare confortabil deloc.
bun venit noilor burtici.sa aveti bb-ei sanatosi.
si eu sunt balonata si am dureri de burta,dar v-am citit pe voi si vad ca nu sunt singura.ma cam ingrijorasem ,credeam ca e ceva in neregula cu galusca mea.nu am citit nimic despre secretii.eu am o secretie de cind am ramas de ma scoate din minti.ma simt tot timpul uda de parca am facut pisu pe mine.voi aveti?
miercuri ma duc la echo , sper sa fie bine desii am asa o fricaaaaa.o sa vina si tati cu noi.voi ati inceput sa dati vestea? la noi stie familia si citiva prieteni apropiati care au ramas cu gurile cascate cind le-am zis.
in rest la noi e bine.mai simt asa usoare crampe de parca ma trage cineva de burta dar cred ca e normal.isi face galusca loc si am arsuri
bunica mea zicea ca daca am arsuri asa devreme e baiat,eu vreau fetita,dar sanatos sa fie si nu mai conteaza.am scris destul.va pup pe toate.

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

cata_myky sa stii ca secretiile de care spui sunt normale atata timp cat nu miros si nu te ustura sau simti mancarimi.
si eu le am. incep de prin sapt 5-6. am senzatia ca sunt tot timpul uda. secretia este usor alba, iar in contact cu lenjeria, la putin timp capata o culoare galbena. am citit in mai multe locuri pe net despre ea. eu am stat linistita pentru ca la primul control de la gine, de acum 2 saptamani, mi-a luat probe pt papa-nicolau si micoze, infectii etc. la toate am iesit negativ.
si crampele foare usoare, mai mult ca si o intindere nusculara, mai ales cand te ridici de jos, sunt normale. si acelea le am. arsuri nu am avut pana azi, dupa ce am mancat o portocala, deci nu cred ca e cazul sa ma gandesc ca o sa am baiatel (si eu vreau fetita)... desi orice va fi il vom iubi

Maria, mamica 6+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

burtici vreau sa va mai intreb ceva. ma gindeam sa imi programez concediul deja si sa merg la mare.prin august la sfirsit,voi avea cam 5 luni.poate dauna apa sarata si soarele.am voie sa zbor cu avionul?
o prietena a mea anul trecut a pierdut sarcina dupa ce a venit de la mare si ma cam speriat.voi ce ziceti?

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

eu mi-am platit jumate concediul inainte sa aflu de bebic si e programat pt luna iunie cand o sa fiu luna 4. drumul e cu avionul si stiu ca nu sunt probleme (nu te lasa in avion dupa luna 8)

Maria, mamica 6+

Mergi la inceput