Mamici de noiembrie-decembrie (9)
Raspunsuri - Pagina 11
ralu23 spune:
eu stiu ca nu e nici o problema cu avionul, daca sarcina nu e foarte avansata. Cel mai bine este sa intrebati doctorul, in anumite situatii e posibil sa nu aveti voie! Sper sa nu fie cazul la voi! 
S7
ralu23 spune:
iar despre secretii stiu ca sunt normale, daca nu sunt colorate, nu miros si nu dau mancarimi. unele dintre noi le putem avea, altele nu. eu, de exemplu, am ceva secretii dar nu in cantitate foarte mare. le remarc in primul rand dimineata si seara, pe parcursul zilei sunt insignifiante.
S7
oceanborn spune:
Eu sunt la mare, tocmai de aceea am cautat pe net in legatura cu expunerea la soare. Din cate am inteles e permis dar cu precautie, orele expunerii la soare sa excluda orele de varf(nimic nou), lotiuni cu protectie maaare, preferabil sutien care sa aiba cupa, se pare ca protejeaza sanii mai bine, deasemenea plimbarile pe malul marii sunt indicate pentru ca valurile si nisipul maseaza bine picoarele .
Oricum cel mai bine e sa ne intrebam ginecologii, ei stiu mai bine![]()
5+
carmendu spune:
buna ziua fetelor,
ma primiti si pe mine?
am facut FIV cu icsi si acum, conform eco, am doua bobite.
am tot citit ce ati scris. nu prea am simptome, poate pentru ca m-am simtit foarte rau de la hiperstimulare si ascita si eram mai mult atenta la durere decat la simptome.
astept cu nerabdare sa ma duc la doctor pe 7 aprilie sa vedem ce si cum.
va salut si va doresc sarcina usoara.
cata_myky spune:
nu au miros si nu imi provoaca mincarimi dar ma deranjeaza ca sunt abundente.le am cam din saptamana 4.
la capitolul
cum stati?mie mie cam frica si incerc sa ma abtin.voi?
9+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-
anes spune:
mickaella ma doare sufletul pt. tine si iti doresc putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat.
leeloo5979
, Maria_K
si celelalte fete constipate si balonate. Si eu sunt ca un balon si constipata rau de tot. pentru gaze dr. mi-a spus sa iai carbune medicinal si pt. constipatie, mi-a spus si mie de kiwi pe stomacul gol.
brie Iti multumesc pentru ingrijorare si te pup!
Despre mine va spun ca sambata am fost la eco si se pare ca evolutia este buna. Poate intra si la mine lucrurile in normal. Mormolocul creste si i se vedea foarte clar activitatea cardiaca. Are 12,7 mm. Inota vioai in lichidul amniotic. Hematomul este inca acolo, dar se resoarbe el in timp..
Azi am intrat in sapt a 9-a.
8+
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by cata_myky
nu au miros si nu imi provoaca mincarimi dar ma deranjeaza ca sunt abundente.le am cam din saptamana 4.
la capitolulcum stati?mie mie cam frica si incerc sa ma abtin.voi?
9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-
La capitolul
stau f prost. Pana la prima eco nu fac nimic. E adevarat ca nici nu am chef. Singurul chef pe care il am este sa stau pe canapea si sa ma uit la desene animate vechi sau filme usoare sau vechi, eventual sa citesc o carte. Atat. Aaa, era sa uit, si sa ... mananc!!!
S7
mnarcisa spune:
cata_myky - din ce stiu eu nu este foarte indicar sa stai la soare cand esti insarcinata, dar poti sa stai sub umbrela si cu burtica acoperita (asta am citit mai demult intr-o revista, dar nu imi mai aduc aminte exact), cat despre apa sarata nu dred ca are vreu efect negativ, doar sa nu stai prea mult. Pricum intreaba si medicul.
Eu am reusit sa imi fac programare pentru miercuri dar nu la eco ci la consult. Abia dupa acea imi face eco. Merg la medicover la dr Hamid Ayatolahi. 

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
5+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
ralu23 spune:
fetelor, cred ca incep greturile si la mine, insotite de usoare ameteli.
Pana acum imi ajungeau 2 litri de apa pana la ora 4 dupa-amiaza; acum am terminat sticla si simt ca ma ia greata!!! Nu am mai avut stari din astea pana acum. Am mancat si un mar, sper sa ma lase, dar pesemene ca apa ma tinea departe de greturi...
Ma duc sa caut apa 
S7