Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mda.....nasol cu greturile si starile astea de rau....

eu nu am secretii....foarte rar am si atunci putin cantitativ....

eu diseara ma duc la pizza cu sotiorul meu...mmm....abia astept....

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

aaaaa........si am uitat sa va spun ca de maine stau si eu acasa pana luni....am capatat si eu cateva zile de concediu, de cand le asteptam...

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi am fost aseara la pizza

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Si noi am fost aseara la pizza

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Dedicatzion fur Brave Girl

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

buna dimineataaaaaa

urat din partea voastra.
v-am zis ca nu am greturi si m-ati bombanit de au venit si la mine.. e drept ca fac un tratament cu niste chestii amare si e fff posibil sa fie de la asta.

mey, da' voi stati toata ziua sa va cautati de semne?
poi, io daca ma caut la sani, ma vede dushul mic, si e posibil sa sara pe ei..
greturi nu mai vreau, multumesc frumos,

Eu va spun: aveti noo luni de acu' inainte sa simtiti toata placerile sarcinii, ce o sa mai duceti dorul zilelor de acum.

vad ca va chinuti cu semnaturile..... daca vreti sa apara un link sub un cuvant scrieti asa [ url="link" ] cuvant [ /url ]... fara spatii. eu am pus spatii aici, ca altfel aparea asa
cuvant...

cata myky, mariaK am vazut in episodul trecut ca voi umblati pe la semnaturi

recunosc, v-am scris un mesaj cat china, in care v-am raspuns la fiecare, si am scapat mouse-ul si am inchis toooooot.
sa va asteptati sa mai fac d-astea

Mergi la inceput

cata, eu am fost gravi la mare, dar am stat invelita in prosop
parca in avion e o treaba cu presiunea si nu ai voie dupa 6 luni... eu am anulat orice contzed la mare in tarile calde anul acesta, iar la Romanica, te trezesti cu cu vreo amintire din marea neagra, boli de piele, conjunctivite, bla, bla

anes, ce vesti bune ai adus sanatate multa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anes

Eu am infectie urinara cu E-Coli si mi-a dat atibiotic, Colistin si un produs naturist Renostim. Ma gandesc sa nu iau antibioticul, ci doar produsul naturist. Macar sa treaca primul trimestru.

7+

draga mea, nu e de joaca cu E coli. si eu am avut acum 3 saptamani. Medicul meu mi-a explicat ca aceasta infectie poate sa ii faca rau lui bb in dezvoltare, si, dupa ce m-am uitat la antibiotic lung vreo 3 zile, si am intrebat inca 3 medici, am ajuns la concluzia, ca nu e cazul sa fac pe eroina.
pe langa faptul ca infectia urinara nu e chiar o placere nici pt tine.
am mai luat si urinal, tot la recomandarea medicului.

tu faci cum crezi, eu doar ti-am spus prin ce am trecut si eu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

kita nu stiu daca tie ti-am mai spus dar mai spun o data:

- masurarea pliului nucal 11-13s
- eco morfofetala de trim I 12-14s
- dublu test se face pe la 12-13s (eu fac eco la 12s+2z si mi-a zis ca apoi voi face dublu test)
- triplu test se face dupa 15s (15-16 cred)
- amniocenteza se face pe la 18s daca iese ceva aiurea la triplu test
- eco morfofetala de trim II 22-24s

maryb 9+

maryb, poate ar fi bine sa pui pe prima pagina aceste informatii. sunt foarte bune, si sigur or sa mai fie fete care intreaba de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

spiridusule multumesc mult de informatie (la semnatura) eu sunt mai blonda (si la propriu si la figurat) la chestii de astea
am vazut ca scria cineva de .... la noi asta este o problema mai spinoasa! din 8 martie (dinainte sa stiu de bb) nu am mai prestat nimic si sotul meu e deja plin de cosuri si agitat . eu nu prea m-as risca si sincer nici tare nu am chef. asa ca i-am dat unda verde la filmulete xxx ... si de-acolo.... e treaba lui! lasand gluma, o sa intreb medicul data viitoare cand mai merg. pana atunci...

Maria, mamica 6+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

de unde atata...saracu...intai cu operatia apoi cu sarcina mea...nuuuu, dr a zis sa mai las oricum sa treaca niste saptamani, ca e mai bine, asa ca pana pe la 12 saptamani nu cred ca mai pupa ceva!

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput