Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

si mie mi-e frice de infectia urinara.care sunt simptomele?
saptamana trecuta am observat ca ma doare in partea stanga jos,
si ma jeneaza si cind fac pipi.acum nu stiu de la ce o fii.eu am citit
canu il afecteaza pe bb atita timp cit e mai delicat,si este chiar recomandat.cica contine nustiu ce substanta ce face bine la placenta.oricum voi intreba si doctorul.pina atunci facem mai rarut cai mai dragut

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mariak, io n-am prietene blonde (la figurat), nimeni nu se naste invatat. si eu am invatat de la altii, stai linistita
cata, nu doresc la nimeni sa afle cum e cu infectia urinara. la mine simptomele au fost clare, te ustura cand urinezi, inainte si dupa,si intre... adik tot timpul. iti vine sa dai cu ceva de peretzi. ai tot timpul senzatia de a merge si baie, si... cand colo.... nimik.
de aceea e bine sa bem cel putin 2 l de lichide pe zi
cat despre utze=tzexuieli=... aidi, mey, daca nu acum, cat sunt tanara, atunci cand? poi bb e cat bobu de mazare? la ce sa il deranjeze? ba chiar ii face bine, pt ca io sunt fericita, deci e si el fericit
lasand gluma deoparte, daca nu exista pb, (adica sa spuna dr clar NUUUUU)atunci e libeeeer la distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cu asa multa munca... nu mai apuc sa va citesc, nu mai apuc sa va raspund... heh! Voi sa fiti sanatoase!
maryb

Madalina70 Stai tacuta in umbra si nu zici nimic? Hai te rog eu mult intra si povesteste ce mai faci si cum mai e pe la voi pe acolo!

Almiona si Hera si despre voi mi-as dori sa stiu ca sunteti bine-merci! Pupici si pentru voi

Alexa Unde esti? Pai ce Odisee e asta? Vine omu da bomba ca se teme de diverse chestii si fuge?

mav Cred ca acu ca ai trecut cu bine de 9 saptamani te-ai aruncat in munca Cand intri lamureste-ma si pe mine cand se face TT? Ca tre sa imi mut programarea la Iosup dar nu stiu cand sa mi-o mut...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

ploua.... d-aia nu scapati de mine
alinushca eu stiu ca TT sa face intre sapt 15-18 ...asa ma bate pe mine la creier dr. de fam.

samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alinushca eu sunt bine draga mea.Sau cel putin asa cred eu.Deabia saptamana viitoare voi ajunge la doctor pt o noua ecografie. Eu astazi m-am simtit mai bine, totusi nu am reusit sa mananc cine stie ce de frica ca ma apuca iara raul.

Va pup si sa auzim numai de vesti bune.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noe=

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Aaaaaaaaaa,ma scuzati ....am dat bomba cu teama...
si am fugit sa ......Apropo....
1. La care se vede burtica ?
2. Cui i s-au crapat deja ?
3. Cui i-a crescut deja ?
4. Care dintre voi ?
5. Care a ?

....ca intre noi putem sa le zicem lucrurilor pe nume...a?

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Super intrebari alexa!!!!!!!

Burtica e asa de mare (din cauza balionarii) ca zici ca sunt gravida in luna a IV-a!Si creste direct proportional.In rest fara si fara .

Eu am fost in seara asta la doctorul de familie cu rezultatele analizelor (cele pt anticorpi si secretia vaginala). Se pare ca ar fi ceva in neregula cu CMV-ul si secretia dar abia sapt viitoare aflu exact ce este cand ajung la gine.Din cate mi-a explicat doctora in seara asta nu este ceva care sa afecteze bebeul si poate fi tratat, dar tot ma ingrijoreaza ideea.Acum tb sa astept pana miercurea viitoare sa vad ce tratament imi da.

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alinushca, deja ti-a raspuns spiridusul la intrebarea cu TT. Mie imi spusese dr sa vin pt TT oricand in luna mai, iar in luna mai prind s15-18, adica exact cum ti-a zis si spiridusul.
Eu n-am dat semne azi pt ca nu m-am simtit bine. Mi-a fost greata, somn (am si dormit de la 17 la 19) si m-a si durut putin burtica...(). Vremea asta rece si ploioasa ma deprima, sper sa nu tina prea multe zile. Seb ma terorizeaza cu rugamintile/ insistentele/ "santajul" emotional sa-i dau voie sa se joace la calculator si pt ca tot il refuz (pe motiv ca am stabilit regula ca un copil de 4 ani are voie la calculator doar o data pe saptamana), cica si el n-o sa-l lase pe bb la calculator, o sa-i zica "ai voie cand te faci mai mare" si o sa stea in fata lui bb sa nu vada ecranul....aaaaa si tot el e categoric ca in butica avem bb-baiat, nicidecum nu vrea sa auda ca ar putea fi fata.....
Alexa, esti mortala, zau!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

super intrbarile.burtica se vede deja,poate am pus si ceva kg,a crescut ca nu ma mai incape nimic,nu ma ating,mai putin dar inca este si ma deranjeaza ca nu pot sa renunt,voi intreba doctorul daca pot folosi plasturii anti tutun.in rest la mine au disparut senzatiile de ,am o problema cu gazele in schimb.voi ce credeti dauneaza plasturii lui bb?

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput