Mamici de noiembrie-decembrie (9)
Raspunsuri - Pagina 14
mav spune:
Am uitat sa va spun ca m-am cantarit azi si am cu 1kg mai putin, se vede ca mi-a fost rau in ultima vreme si ca nu prea am mancat...
ginye... imi pare rau pt rezultatul prost fata de CMV. Ti-a iesit rau IgM-ul? Si eu trebuia sa-mi iau azi rezultatele analizelor de genul asta... dar n-am putut ajunge la lab. Eu nici n-am mai facut CMV-ul, ca avem IgG-ul pozitiv... desi citisem ca se poate reactiva virusul chiar daca ai mai avut boala...
9+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by mav
Am uitat sa va spun ca m-am cantarit azi si am cu 1kg mai putin, se vede ca mi-a fost rau in ultima vreme si ca nu prea am mancat...
ginye... imi pare rau pt rezultatul prost fata de CMV. Ti-a iesit rau IgM-ul? Si eu trebuia sa-mi iau azi rezultatele analizelor de genul asta... dar n-am putut ajunge la lab. Eu nici n-am mai facut CMV-ul, ca avem IgG-ul pozitiv... desi citisem ca se poate reactiva virusul chiar daca ai mai avut boala...9+
Mi-a iesit o valoare cam proasta. Nu e foarte mare, dar suficienta ca sa tb tratament.O sa incerc sa nu ma mai gandesc pana miercurea viitoare la acest rezultat ca o iau razna. Sper sa nu fie foarte grav.
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ginye
8+Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by ginye55quote:
Originally posted by mav
ginye... imi pare rau pt rezultatul prost fata de CMV. Ti-a iesit rau IgM-ul? Si eu trebuia sa-mi iau azi rezultatele analizelor de genul asta... dar n-am putut ajunge la lab. Eu nici n-am mai facut CMV-ul, ca avem IgG-ul pozitiv... desi citisem ca se poate reactiva virusul chiar daca ai mai avut boala...9+
Mi-a iesit o valoare cam proasta. Nu e foarte mare, dar suficienta ca sa tb tratament.O sa incerc sa nu ma mai gandesc pana miercurea viitoare la acest rezultat ca o iau razna. Sper sa nu fie foarte grav.
ginye8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Am raspuns unde ai scris tu!

Mi-a iesit o valoare cam proasta. Nu e foarte mare, dar suficienta ca sa tb tratament.
ginye
8+Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
ginye55 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. La analizele pentru antivirusi cum trebuie sa fie IgG-ul si cum trebuie sa fie IgM-ul. Stiu ca unul trebuie sa iasa pozitiv si unukl negativ. Dar care, cum?
ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
bertha spune:
Salutare!
Alexa, spuer intrebarile, a murit de ras. Raspunsurile:
1. Burta se vede bine, da' din cauza suncilor![]()
2. Sanii nu s-au spart, sunt antrenati de la fartele mai mare![]()
3. Fundul e la fel de "apetisant" 
4. Am fumat, da' m-am lasat de tot de 3 sapt (asa am facut si al Darius si dupa 2 ani jumate m-a mancat undeva sa aprind una si s-au facut 1000[
)
5. N-am baut in viata mea si nici n-o sa beau vreodata, mi se pare cel mai aiurea lucru (cinstit) si nici nu inteleg nimic din niciun fel de bautura
6. e pt celelalte fete: nici eu n-am chef de
, da' experineta mea zice ca apetitul revine dupa primul trimestru. Oricum, nu e contraindicat sexul decat spre sf sarcinii.
Azi am fost a dr si l-am vazut pe bb
are 3,6mm si dr zice ca-i maricel
I-am vazut inimioara si am fost mai mult decat emotionata.
Sunt multumita ca si eu sunt in regula cu "masinaria", nu mai fusesem de multicel la dr, spre rusinea mea. Mi-a dat vitamine, mi-a facut tot graficul de ecografii si teste. Trebuie sa-mi fac analizele in urmatorul interval.
Pt toate fetele care se plang de lipsa simptomelor: toate femeile insarcinate si care nu pot manca nimic, nu pot sta in picioare etc ar vrea sa fie in pielea voastra. Asa ca bucurati-va de sarcina si de faptul ca aveti norocul sa pastrati o amintire frumoasa despre aceasta perioada. Unul dintre motivele pt care sora mea n-a mai facut al 2-lea copil a fost ca 9 luni a vomitat zilnic, facea mereu perfuzii, abia se tinea pe picioare, in luna a 9-a era mai slaba ca la inceput.
Gata am fugit, promit sa maiscriu cand am timp.
pupici!
Bertha
6+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Alexa.1983 spune:
sa raspund si eu..
La burtica nu prea se vede inca....desi uneori ma simt
cam
.......
Sanii au crescut...dar INCA nu s-au crapat..s-au desumflat
acum 2 zile...nu mai sunt piatra...dar inca mai dor.....
mai mult pe jos decat pe laterale
......
Fundul....
se vede si din satelit.......
Iar cu
stau in mare forma...aproape orice pap
dar acum o fac de 5 ori mai natural decat acum 3 saptamani....
pot sa o fac oriunde
in
oricui/oricarui
restaurant,birou......
Nici macar nu-mi mai stric
coafura sau machiajul ![]()
De
fumez...dar de la un pachet am ajuns cam
la 5-6 tigari pe zi
mai mult de rau decat de altceva...
Sambata seara am fost in club...si NU am baut
e horror
treaz printre toti dezaxatii....ma rog...cert e ca de la
zgomot si basii
aia s-a ascuns
in fund de spaima...
Am mai baut un pahar de vin ocazional....si o bere 
ca lesinam de dragul ei....
CIUDAT este ca la cat vomit...NU am slabit...este echilibru total...![]()
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
6+
laurasv spune:
eu am 7 sapt si nu mi se vede burtica, nici in greutate nu am lua, e ingrirojator? am 1.68 si 62 kg. nu fumez nu beau.
mav spune:
IgG-pozitiv inseamna ca ai avut boala si ai anticorpi
IgG-negativ- nu ai avut boala- nu ai anticorpi, poti sa o faci!
IgM-negativ- e ok-nu ai boala in prezent
IgM-pozitiv- nu e ok, ai boala in prezent
mav spune:
Iar am uitat ceva!
...neuronu gravid...
Ma intreba cineva daca iau vitamine. Iau doar acid folic, magneB6 si duphaston (asta l-am redus la 1tb/zi, ca si mary, vreau sa renunt la el incet-incet).
ginye55 spune:
Multam mav pentru raspuns!
ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze