Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina70 spune:

Revin si eu dupa o pauza cam lunga.
Saptamana trecuta a fost de cosmar. Dar, sunt bine si bebe e bine (cred).
Am avut greturi dar nu foarte agresive vreo 2 saptamani, iar apoi lunea trecuta brusc s-au oprit toate: greturile, vizitele dese la baie, foamea de lup, totul.
Incepusem sa intru in panica pentru ca imi imaginam ca bebe s-a oprit din evolutie. Dar, cum joi aveam programare la doctor (prima programare) am mai prins curaj si sperante. Odata ajunsa in cabinet, dupa ce doctora s-a uitat in "file"-ul meu si a vazut o pierdere de sarcina in ianuarie, si tinand cont de temerile si lipsa simptomelor mele a concluzionat foarte simplu: "du-te acasa si daca peste 4 saptamani mai esti gravida, vin-o din nou sa iti faci analizele de sange".
M-a pufnit plansul acolo in cabinet, iar apoi m-am enervat cumplit. I-am cerut trimitere la eco sa il vad pe bebe (am spus clar ca platesc singura si nu cer asigurarii nimic). Raspuns: "NU SE POATE". Atunci i-am spus ca eu nu ies din cabinet pana nu stiu daca bebe e bine s-au s-a oprit. M-a lasat vreo 5 minute acolo plangand si apoi mi-a propus o analiza de HCG. Am facut-o si am aflat raspunsul in 30 minute ca era 113.404 si corespundea sarcinii de 7 saptamani. Conform calculelor mele in ziua aia eram in 7 saptamani si 2 zile, deci era bine. Bebe nu se oprise din evolutie.
Sa nu va mai spun ca in seara aia m-au apucat niste greturi si un rau si nu m-a mai lasat nici pana acaum.
Dar, eu sunt fericita ca imi e rau. Cred ca m-am tampit de-a binelea.
Ma rog, asta se intampla joi, iar vineri am pus mana pe telefon si am sunat asigurarea, vreo 4 doctori si mi-am schimbat doctorita!!!!
Maine dimineata am programare cu alta pe care mi-a recomandat-o o prietena si mi-a spus ca e super de treaba.
Eu, insistam sa merg la nasolii aia ca erau cica cei mai buni din oras, afiliati la cel mai mare si mai grozav spital din stat, bla bla. Fara suflet si cu nasul pe sus.
Acum trebuie sa inchei, dar mai pove' maine (daca apuc).
Va pup pe toate si va doresc sarcini fara griji si probleme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Aaaaaaaaaa,ma scuzati ....am dat bomba cu teama...
si am fugit sa ......Apropo....
1. La care se vede burtica ?
2. Cui i s-au crapat deja ?
3. Cui i-a crescut deja ?
4. Care dintre voi ?
5. Care a ?

....ca intre noi putem sa le zicem lucrurilor pe nume...a?

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 6+

1.la mineeeeeee ,sant cat casa...,mai exact arat de luna 5-a si ma enerveaza ca se tot benocleaza femeile...,cica "esti sigura ca ai 9 sapt???"...
2.mie nu si sper sa nu...
3.mieeeeeeee,acum vreo doua saptamani luasem deja 5 kg...,imagineaza-ti ce diferenta ...
4.eu nuuuu si daca....,ma lasam cu siguranta...,asa ca sa nu te prind ,ca iei bataita
5.doar o gura mica de "pofta"...,daca vreau mai mult,prestez bere fara alcol,minunata in cazuri extreme...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bertha,
doamne prin ce a trecut sora ta,saracuta...,noi ne plangem de greuti de cateva saptamani ,dar sa ai 9 luni...,offf ce greu trebuie sa fi fost...,imi pare rau...
Madalina,
o sa fie bine,ai sa vezi...,pacat ca ai gasit asa acrituri acolo si te-au suparat...,imbratisam cu drag

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna dimineata,

Eram convinsa ca datorita faptului ca inca mai sunt moderata la raspunsuri, nimeni nu o sa ma bage in seama pt ca vor aparea f tarziu mesajele mele...
Mai fac totusi o incercare
Buna dimineata,

"Stiu ca va aparea f tarziu mesajul meu, dar...ma bucur sa va anunt ca in urma cu 5 min am facut testul (clear blue) si au iesit 2 liniute.

Ma bucur enom, deoarece este un copil super dorit!

Si hai sa va spun si datele mele, pt listuta:

DN 05.03.1974
UM 01.03.2008
DPN 06.12.2008

Va pup pe toate dulce" - a fost ieri dimineata

"O intrebare...

Stie cineva ceva despre medicii de la Filantropia?

Saru'mana anticipat!" - tot ieri

Iar azi am o alta intrebare...de dimineata am constatat ca sanii nu ma mai dor prea tare...e normal pt 4 sapt si 3 zile?

Va pup si o zi cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata,
cu fumatul stau si eu prost, mi-as dori sa ma las, la fel si eu de la un pachet le-am redus la 4 5 tigari pe zi dar si asa...de plasturi , am de gand sa-l intreb pe medic... oricum imi pare bine ca am reusit sa renunt la cafeaua si multele tigari pe care le consumam dimineata si le-am inlocuit cu micul dejun

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by i_fotache

O intrebare...

Saru'mana anticipat!

O prietena mi-a povestit ca Dr. Albu de acolo ar fi OK. Acuma eu nu stiu ca nu l-am cunoscut in viatza mea dar el a urmarit-o si a nascut cu el acolo si era foarte multumita. Dar de ce vrei Filantropia ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by i_fotache

Buna dimineata,

Eram convinsa ca datorita faptului ca inca mai sunt moderata la raspunsuri, nimeni nu o sa ma bage in seama pt ca vor aparea f tarziu mesajele mele...
Mai fac totusi o incercare
Buna dimineata,

"Stiu ca va aparea f tarziu mesajul meu, dar...ma bucur sa va anunt ca in urma cu 5 min am facut testul (clear blue) si au iesit 2 liniute.

Ma bucur enom, deoarece este un copil super dorit!

Si hai sa va spun si datele mele, pt listuta:

DN 05.03.1974
UM 01.03.2008
DPN 06.12.2008

Va pup pe toate dulce" - a fost ieri dimineata

"O intrebare...

Saru'mana anticipat!" - tot ieri

Iar azi am o alta intrebare...de dimineata am constatat ca sanii nu ma mai dor prea tare...e normal pt 4 sapt si 3 zile?

Va pup si o zi cat mai usoara!

bine ai venit printre noi! iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
cu listuta o sa te ajute maryb sau mav de indata ce o sa intre, sunt convinsa. si de acum incolo ai trecut de monitorizare (primele 12 mesaje sunt monitorizate) si o sa poti sa scrii normal
"faza cu sanii" mi-a disparut si mie exact cand aveam cat ai si tu. poate revine, poate nu. pe mine nu ma mai dor si nu mai sunt umflati dar se pare ca cresc (scuze pt cacofonie)

Maria, mamica 6+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Saluti,

Draga mea alinushca, la Filantropia lucreaza o verisoara a mea si mi-a zis ca ma poate ajuta cu ceva interventii, numai sa-i spun daca am vreo preferinta...

Maria K, deci zici ca e ok, e normal...? ca eu paranoica cum sunt, deja ma panicasem...

Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by carmendu

buna ziua fetelor,
ma primiti si pe mine?
am facut FIV cu icsi si acum, conform eco, am doua bobite.

am tot citit ce ati scris. nu prea am simptome, poate pentru ca m-am simtit foarte rau de la hiperstimulare si ascita si eram mai mult atenta la durere decat la simptome.
astept cu nerabdare sa ma duc la doctor pe 7 aprilie sa vedem ce si cum.

va salut si va doresc sarcina usoara.

Hello Carmen si bun venit! Pai sa dai datele tale sa te trecem si in listutza si mult succes pe 7 aprilie. Si eu merg tot atunci la eco! Sa fie totul perfect si ambele bobitze sa se fi transformat in niste boabe mari-mari!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Saluti Carmendu

BAFTA MUUUULTAAAAA! Tinem pumnii si-ti dorim din sufletelele noastre de gravidute sa fie bine si bobitele la locul lor!

Mergi la inceput