Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliburtica spune:

Eu sunt in 6sapt si cateva zile acum si doctorul mi-a zis sa merg la eco doar la 8 saptamani.Eu sunt stresata si abia astept sa vedem ce-i face inimioara.A vazut careva dintre voi cum si daca bate inimioara la varsta asta?Ca eu pana peste 2sapt imi pierd rabdarea te tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

BraveGirl te-am trecut pe listuta. sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

olivia ....ce vesti bune ne aduci si tu....ce ma bucur, bravo.

maryb sunt....dar am ramas logata cu userul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

mav si olivia felicitari pentru inimiaore!

Bun venit noilor gravidute!

Fetelor eu ma retrag si ne mai auzim luni(zilele astea plec din Bucuresti).Va doresc un weeek-end placut si cat mai putine greturi!

ginye 7+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna fetelor, eu mai greu zilele astea cu mesajele pt ca am avut nebunie la servici si cand ajungeam acasa, somnic de voie.
Cu bebe cred ca e totul bine, nu ma mai doare burtica asa tare, cand si cand de la balonare, sanii ma omoara, iar despre greturi , asa cum mai spuneam, inexistente .
Bun venit noilor burtici, sa veti sarcina usoara. Va pup pe toate.

Mamiseli_11 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by nov-dec2008

BraveGirl te-am trecut pe listuta. sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Multumesc!

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

fetelor multumesc de primire. Mav, am ramas datoare cu DN=3.04.1979, iar _k mi-a fost de un real folos calculul saptamanilor, eu socotisem ca am 5+, dar de fapt sunt 4+.
Brave, te-am urmarit la odisee desi n-am scris niciodata acolo, iti doresc sarcina usoara.
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

DN 12.10 1987
UM 10.02.2008
DPN 16.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineatza si mersi de primire.
Saptamana viitoare am prima programare, am bineinteles emotii(e normal , nu?).
De sarcina am stiut dupa vreo 5 zile, cu toate ca mi se parea devreme,mi-am luat un test care a iesit negativ dar cafeaua si tigarile incepeam sa nu le mai tolerez.Eram ferm convinsa ca e vorba bebe si a fost foarte lunga asteptarea pana la ziua in care ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, zi in care am facut un alt test, cu final fericit(trei linii).
Ma bucur ca exista acest topic,unde putem impartasi tot ce simtim unor persoane care ne inteleg in totalitate
(am citit ca primele mesajele apar cu intarziere dar nu e nici o pb, am rabdare)
O zi buna tuturor burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

buna dimineata dragi burtici ca de obicei trezita cu stomacul plin...de ce am senzatia asta nu inteleg...dar aseara am papat niste zacusca facuta de soacra-mea care in ale bucatariei e desavarsita. ma pregatesc sa fac piata cu soata si apoi sa imi cumpar jurnal de sarcina, ca de abia astept sa incep sa scriu acolo. O zi minunata si un weekend pe cinste!

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by aliburtica

Eu sunt in 6sapt si cateva zile acum si doctorul mi-a zis sa merg la eco doar la 8 saptamani.Eu sunt stresata si abia astept sa vedem ce-i face inimioara.A vazut careva dintre voi cum si daca bate inimioara la varsta asta?Ca eu pana peste 2sapt imi pierd rabdarea te tot.

Eu am auzit inima prima data la 6s 4z. Dar daca nu ai mai avut probleme in trecut nu are rost sa iti faci prea multe griji. Sa fii cat mai linistita si mai relaxata ca asa ii place lui bebe.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
10+

Mergi la inceput