Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by leeloo5979

buna dimineata dragi burtici ca de obicei trezita cu stomacul plin...de ce am senzatia asta nu inteleg...dar aseara am papat niste zacusca facuta de soacra-mea care in ale bucatariei e desavarsita. ma pregatesc sa fac piata cu soata si apoi sa imi cumpar jurnal de sarcina, ca de abia astept sa incep sa scriu acolo. O zi minunata si un weekend pe cinste!

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

leeloo, ce sa scrii in el? ca eu am niste pagini albe la coada cartii "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" si sunt complet albe chiar si acu la 10+ ca nu stiu ce as putea sa scriu. Poate datele ecografiilor si cum a fost. Ca am trait de la ecografie la ecografie, dar altceva ? idei?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza burtici!
Eu nu am prea dormit azi noapte. Nu stiu de ce. Si acum pic de somn.

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Oooooooh Alinushca scumpa...am atatea sa scriu acolo...cu de-amanuntu' cat l-am asteptat, cate lacrimi si frustrari am avut, ce nebunie totala traiesc de cand stiu ca e pitit acolo la mami jos la adapostul antiaerian, povestea primei ecografii in care mami s-a speriat atat de tare...nervii care ii face tati lui mami zilnic ...o crede-ma am tare multe sa nii povestesc pentru ca asta e si scopul meu sa aib si puiul sa stie toate amanuntele cand o vrea, dupa cum mama mea a fost atat de inspirata si a scris si ea intr-o miniagenda tot ce a simtit pe perioada sarcinii.
Alinushca spune-mi te rog, jurnalele sunt cumva pe culori? Si arata bine si cochete asa cum le spune numele?

Leeloo
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

ce de greseli am facut...soata e de vina ca ma distrage de la preocuparea mea principala!

Leeloo
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

si eu am ceva probleme cu somnul,mai nou ma trezesc noaptea sa merg la baie,dupa care adorm greu, seara la maxim 9 mi se inchid ochii,si la 6 dimineata sunt treaza ,e ciudat...
Niciodata n-am dormit ziua, niciodata nu m-am trezit noaptea sa merg la baie(poate rar, cand mancam seara un pepene rosu de cateva kilograme
)
Nu ma plang ,pana acum e suportabil tot ce mi se intampla, ma bucur ca nu am greturi(pana acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata burtici vesele!

Ce ma bucur ca imi dati idei! Gata plec mai incolo sa-mi iau "What to expect when you're expecting" si jurnal. Deja am adunate multe in minte pentru jurnal, ce am simtit cand am aflat ...mai ales tati, cum au reactionat bunicii , ce am simtit la echo...etc etc

Voi ati anuntat familia. Noi abia aseara le-am zis la parinti...ce surpriza! Am facut conferinta pe mess si nu stiam cum sa le spunem. Si pana la urma le-am zis ca tocmai am venit de la doctor si suntem bine toti 3 la care ei incep care mai de care sa ne corecteze 2 nu 3, ce 3, care 3?!" ...nu s-au prins inital...in sfarsit dupa ce au inteles au urmat lacrimi de bucurie, tipete de fericire, planuri pentru camera lui bebe, bunicii pregatesc uneltele de pescuit cu nepotul...
Mami si bunicii vrem baietel, tati si bunicile vor fetita, fifty/fifty...numai bine...oricum mi-ar fi draga si o fetita mama, mama sanato(a)s(a) sa fie!

Am uitat sa urez bun venit noilor burtici! Sarcina usoara si bebici sanatosi!

Puuuup!

Olivia 7+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Olivia26

Neata burtici vesele!

Ce ma bucur ca imi dati idei! Gata plec mai incolo sa-mi iau "What to expect when you're expecting" si jurnal. Deja am adunate multe in minte pentru jurnal, ce am simtit cand am aflat ...mai ales tati, cum au reactionat bunicii , ce am simtit la echo...etc etc

Voi ati anuntat familia. Noi abia aseara le-am zis la parinti...ce surpriza! Am facut conferinta pe mess si nu stiam cum sa le spunem. Si pana la urma le-am zis ca tocmai am venit de la doctor si suntem bine toti 3 la care ei incep care mai de care sa ne corecteze 2 nu 3, ce 3, care 3?!" ...nu s-au prins inital...in sfarsit dupa ce au inteles au urmat lacrimi de bucurie, tipete de fericire, planuri pentru camera lui bebe, bunicii pregatesc uneltele de pescuit cu nepotul...
Mami si bunicii vrem baietel, tati si bunicile vor fetita, fifty/fifty...numai bine...oricum mi-ar fi draga si o fetita mama, mama sanato(a)s(a) sa fie!

Am uitat sa urez bun venit noilor burtici! Sarcina usoara si bebici sanatosi!

Puuuup!

Olivia 7+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Olivia, bine zici! In primele saptamani tatal meu, viitor bunic era mai bucuros decat mine (ca eu eram mai stresata) si m-a intreba "ce face piticu 1 si piticu 2" si altele asemenea. Si cand a vazut ecografia s-a vazut asa bucurie pe fatza lui etc.etc. Sigur isi face planuri. O vreme a incercat si sa fumeze mai putin dar nu l-a tinut foarte mult.........

leeloo, eu nu am vazut pe culori jurnalele de sarcina, mi s-au parut toate la fel. nu conteaza, alegi culoarea care iti place tie, ca pana aflam ce e mai e... ceva de mers...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pup fetele, dragutele! Wow, scrieti intr-un ritm ametitor pentru mine..abia reusesc sa citesc tot. Eu din pacate nu pot scrie decat de acasa, seara, si am picat la nani ca un bebe in ultimele zile..asa ca n-am apucat decat sa va citesc.
Nu mai stiu nici cate vroiam sa va spun si sa va raspund, asa ca va spun doar ca sunt in continuare racita, tusesc, imi curge nasul, dar am stare generala buna, n-am facut febra si am fost copil cuminte si m-am infundat de ceaiuri cu miere si lamaie multa si mi-am pus carfoti stropiti cu spirt pe gat la culcare...asa ca MA FAC EU MARE
Greturile ma iau la trezire dimineata si pe seara. Ziua e bine, ma mai ia uneori durerea de burta, dar inca n-am apelat la No-spa...ce-i drept nici l-a David n-a fost nevoie
Cum va petreceti weekendul?

Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mav, ce chestie suntem acum impreuna la odisee, si ai un baiat mai mare cu un an ca Andrei deci, am prins amandoua si o odisee de ian - feb (ai mai tras cu ochiul pe vremuri?)
Leeloo cce fel de jurnal? eu inca n-am vazut sau auzit de asa ceva; cum arata, de unde il cumperi?
lorellay copilul meu astepata barza de asta toaman cand a plecat, si toate jucariile si hainutele pe cre le are el le pastreaza pentru surioara lui; acum i-am spus ca o sa vina surioara anul asta pana sa vina mos Craciun, si dupa ce vine surioara imediat vine si mosu cu Bradu;
Eu am cam invatat copilu sa vina sa ma pupe pe burtica (deh mama nebuna)ca asa ma pupa si pe mine si la surioara ii spune asa ca o asteapta si ca o iubeste de pe acum, iar mama mea zice ca am inceput sa stresez copul'

Au mai disparut niste pagini de la noi? am postat o intrebare si nu am gasit pe unde am scris... deci ma repet:

care sunt saptamanile(incheiate) in care se fac ecografiile de sarcina (trim I, II si III) si care este saptamana in care se fac analizele de test AFP(alfa-feta- proteina), dublu test si triplu test, si de amniocenteza (sper sa nu fie cazul la nimeni)

Kitacu fulgulet +4S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !!!

eu azi am schimbat semnatura ....iuhuuuuu....

kita nu stiu daca tie ti-am mai spus dar mai spun o data:

- masurarea pliului nucal 11-13s
- eco morfofetala de trim I 12-14s
- dublu test se face pe la 12-13s (eu fac eco la 12s+2z si mi-a zis ca apoi voi face dublu test)
- triplu test se face dupa 15s (15-16 cred)
- amniocenteza se face pe la 18s daca iese ceva aiurea la triplu test
- eco morfofetala de trim II 22-24s

Daca altcineva stie cu exactitate datele va rog sa le dat aici.
Oricum dr tau te va indruma ce va trebui sa faci.

eu astazi ma duc sa-l sarbatorim pe cumnatelul meu, asa ca eu va doresc un week-end minunat.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput