Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

salutari.am reusit si eu sa va citesc.eu nu dorm noaptea foarte bine
iar acum am o durere de cap de vorbesc singura.
nici in austria doctorii nu sunt mai prejos decit atii.
pe la 5 saptamini am fost la urgente ca de m-am speriat de scurgerea aia roze ,si am fost la urgente.medicul meu e in germania siabia miine
am programare.da sa va zic ,ce am patit.am fost,iam zis la cucoana ce si cum,ca acum 2,5 ani am mai pierdut o sarcina si mie fria ca erau
aceleasi simptome.imi face echo intra. la care imi zice ca
nu stie de la ce e,ca sarcina e mica si ca ii vede inima.dupa ce ca eram
eu capiata de frica ,mai rau ma speriat.cum e posibil ca un medic
ginecolog sa nu stie de ce apare in primele sapt asa ceva.eu binenteles
ca eram constipata si cred ca asta era.
sper sa nu am probleme si miine ca imi ia cimpii si vin in tara.
si eu ma pipai toata ziua,am luato razna ce mai.sinii sunt usor tensionati dar atit.
bun venit noilor mamici,sa aveti un bb sanatos

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

hormonii astia.am scris aiurea rau.deci la 5 sapt nu ii vedea
inima(gata -am corectat)

9+<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Saru'manutza la toate greierashele care mi-au raspuns!

Saptamana viitoare o sa ajung si eu la doctor. Probabil ca o sa fac si prima eco...(sambata intru in 5+). Abia astept.

Sunt si nerabdatoare, dar si tematoare (cum va spuneam, paranoia din mine)

Din analizele de mai jos, care sunt cele mai importante si OBLIGATORII?
hemoleucograma,
glicemie,
calcemie,
transaminaze,
creatinnina+ureea sanguina,
colesterolemie,
trigliceride,
coagulograma,
grup sanguin si RH,
serologia hepatitelor B+C (HBsAg+HCV),
serologia sifilisului+anticorpii (RBW+TPHA),
HIV,
sumar-urina,
urocultura+antibiograma
Zoonoze (toxoplasmoza, riketsii, listeria, brucella)
Citomegalovirus
Rubeola

Din aceste analize e ceva si gratuit? Sau se platesc toate?
Daca mi-am facut de curand o parte din analize (alea anuale, chiar azi ma duc sa-mi iau rezultatele...), mai trebuie sa le repet si pt sarcina?

Va pupicesc

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

alinushca multumesc ca mi-ai povestit experienta ta cu Hamid. chiar nu stiu ce sa zic, mie mi sa parut un profesionist. Eu nu am mers la el cu probleme majore, dar orice intreba i-am pus mia raspuspuns si mi sa parut destul de "maniac" cu analizele. Mai dunt fete pe forum care au o parere foarte buna despre el, totusi este bine sa auzi si partile mai putin bune.

Sanii mei pocnesc, deja trebuie sa imi schimb sutienul, am incercat sa port bustiera, dar nu ma simteam bine cu ea.

Au venit greturile si la mine, dimineata nu pot sa manc nimic. Sper sa stea departe varsaturile

pe burtici

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci da.....am mai aparut si eu....tot naspa ma simt...of of of....

i_fotache, cam toate analizele enumerate de tine se fac in sarcina, depinde de ceea ce-ti da dr de facut. Eu de ex. dintre analizele enumerate de tine nu am facut hepatitele, riketsia si brucella. De platit se platesc de la zoonoze in jos, nu stiu daca hepatitele se platesc, dar eu inclin sa cred ca da.

spiridusele avem creata si o adresa comuna de mail la care putem trimite articole si ea este mamici.novdec@yahoo.com. Pentru parola va rog sa-mi spuneti care dintre voi o vrea si vi-o trimit pe PM.

eu ma duc la bucatarie ca am de facut putina ordine...

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna fetelor!
As dori sa ma alatur si eu acestui grup, intruct de curand am aflat ca voi fi si eu mamica si abia astept sa imi pot vedea puiul. Inca nu am facut eco pt ca dra. mi-a spus ca e prea mic bb si nu se vede nimic (asta acum o saptamna), dar ma duc martea viitoare.
Dra. la care am fost lucreaza la un cabinet particular si nu merge la nici un spital. Asa fiind as vrea sa ma orientez catre Elias ca eu acolo m-am nascut iar mama si bunica au lucrat acolo. Aveti idee ce doctori sunt si daca da, pe cine mi-ati recomanda?
CAt despre stari de rau, eu nu simt nimic deocamdata, poate doar ca sunt mai sensibila cu mirosul... Da acum nici de'ala nu mai am ca sunt racita. Mai e cineva in aceeasi situatie. e normal?
Iata datele mele pentru listuta:
DN 27 august 1983
UM 19 februarie 2008
DPN 26 noiembrie 2008
Va pup pe toate si sarcina usoara!

Iulia, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Aaaaaaaaaa,ma scuzati ....am dat bomba cu teama...
si am fugit sa ......Apropo....
1. La care se vede burtica ?
2. Cui i s-au crapat deja ?
3. Cui i-a crescut deja ?
4. Care dintre voi ?
5. Care a ?

....ca intre noi putem sa le zicem lucrurilor pe nume...a?

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 6+

Am murit de ras Alexa la intrebarile tale! Hai sa-ti spun cum e la mine:
1 - burta e umflata de la balonare, inrest parca nu se vede nimic, mai degraba talia s-a ingrosat un pic
2 - sanii ma omoara, sunt umflati si durerosi
3 - eu zic ca fundul e si el la fel de mare ca la inceput dar cred ca se va schimba foarte repede asta pt ca mi-e o foame aproape mereu
4 - greturi nu am deloc
5 - la capitolul fumat, mi-e rusine sa recunosc ca nu m-a lasat, inca mai scap cam 2-3 pe zi
6 - la baut nu s-a pus niciodata problema, nu ma intereseaza partea asta, nu-mi plac bauturile alcoolice
7 - cat despre sex, in primele 2 sap cand am aflat ca sunt gravi, aveam un chef nebun, dar acum nu mai imi vine deloc. Sotul meu ma mai intreaba, nimic, nimic?
Cat despre faptul daca e OK sexul cat esti gravi, am vazut discutii, mie doctorul mi-a spus ca pot dar mai usor si fara maraton sexual pentru ca se produc contractii care nu fac bine la bebe. Deci incet si calm si se poate.Pupici

Mamiseli_11 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Spuneti-mi si mie, ca iar da paranoia in mine. 108 batai pe minut la sase saptamani e ok??? Inima bebelusului, adica...Doctorita a zis ca e in regula totul, insa vad ca toata lumea zice de 140 si mai mult...La voi cum a fost?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

diana din cate am vazut bataile inimii bebelusului cresc si ele pe masura ce sarcina avanseaza. Stiu ca mav si alinushca care au fost mai des la dr la prima eco aveau un numar de batai/minut si la urmatoarea eco era mai mare nr de batai/minut. Bebe al meu la 7s+3z la eco avea 158 batai/minut, dar erau 7s nu 6 ca la tine... Deci, eu zic ca nu e cazul sa-ti faci atatea probleme, desi stiu cum e cu paranoia asta....ca si pe mine azi dimineata ma apucase gandindu-ma ca nu ma mai dor sanii asa tare, dar am mai auzit pareri cum ca de pe la 9s incep sa te mai lase durerile de sani, asa ca m-am calmat.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Am intrat in panica....
Acum vin de la eco...6 sapt si 3 zile..s-a vazut sacul embrionar si un punct mic mic..embrionul..dar cel mai bine s-a vazut un chst ovarian de 5 cm...medicul la care am fost nu este ginecolog..e ecografist(sau cum s-o numi)..un dr foarte bun...a zis sa nu ma sperii sa merg la ginecolog..Dar eu ajung la ginecolog doar in saptamana dinaintea Pastelui..ce ma fac pana atunci?
Stie cineva ceva de chisturile astea?Cam mare 5 cm...Afecteaza sarcina?Eu ma simt bine, nu am nici un simptom de nici un fel..doar ca sunt disperata...stie cineva ceva sa ma linisteasca?
Multumesc....

Lorellay 5+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput