Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alinushca poate ne intalnim luni la doctor.Tu ti-ai facut programare sau atunci vrei tu sa ajungi la cabinet? Probabil va trebui sa-mi fac si eu programare.
Da in legatuacu greturile sper sa scap si eu cat mai repede. Am mancat si eu covrigei, sticksuri dar la foame pe care o simt in acelasi timp cu grturile nu e suficient.Mi se face cate o foame, ca dc nu mananc in momentul ala lesin.
Si eu am sanii f umflati si durerosi nu pot dormi noaptea pe burta si stau si eu tot asa cu un sutien comod si noaptea, si parca aureola incepe sa se inchida la culoare, am inteles ca e normal.
Si spuneai tu mai devreme ca legal trebuie sa ni se dea 2 zile libere pe luna pentru analize. Tu de unde stii? Imi poti da mai multe informatii despre chestia asta?Sau nr legii ca sa ma informez, ca am unele zile cand efectiv nu mai pot sta la servici.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

madalina70, hauleu, mama lor de americani, manaca-i-ar purecii, sa iti faca una ca asta. bine ca bb este ok
i_fotache, eu nu stiu ni'ka de filantropia;

quote:
Pai Mary, daca poti ia-ti cat mai mult. Munca sa cada pe locul 2..shpe!

asa alinushca, bine zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Hera25

Alinushca poate ne intalnim luni la doctor.Tu ti-ai facut programare sau atunci vrei tu sa ajungi la cabinet? Probabil va trebui sa-mi fac si eu programare.
Da in legatuacu greturile sper sa scap si eu cat mai repede. Am mancat si eu covrigei, sticksuri dar la foame pe care o simt in acelasi timp cu grturile nu e suficient.Mi se face cate o foame, ca dc nu mananc in momentul ala lesin.
Si eu am sanii f umflati si durerosi nu pot dormi noaptea pe burta si stau si eu tot asa cu un sutien comod si noaptea, si parca aureola incepe sa se inchida la culoare, am inteles ca e normal.
Si spuneai tu mai devreme ca legal trebuie sa ni se dea 2 zile libere pe luna pentru analize. Tu de unde stii? Imi poti da mai multe informatii despre chestia asta?Sau nr legii ca sa ma informez, ca am unele zile cand efectiv nu mai pot sta la servici.

8+

La 2.20 am programarea. Din cate mi-am putut da seama asistenta se chinuie sa aranjeze lucrurile in asa fel incat nimeni sa nu mai vina cu programare. Ca practic de aia e mereu omor acolo ca sunt multe femei care vin cand au chef...
Uite legea completa: http://www.itmgiurgiu.ro/legislatie/ORDONANTA%20DE%20URGENTA%20nr%2096-2003%20FA.pdf
Mai sunt si alte lucruri interesante la care avem dreptul. Cum e reducerea programului de munca la 6 ore. Ceea ce am de gand sa fac.
Cu sanii sa nu te sperii daca or sa se mai desumfle si or sa fie mai bine in urmatoarele saptamani. Pe burta e interzis sa dormi chiar daca sa spunem nu te-ar deranja.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

i_fotache, treaba cu 7.. o treci de labutza la profil personal, si ai grija sa schimbi cifra in fiecare saptamana; scrii asa [ gravi ], dar scoti spatiile
alinushca nici eu nu am facut prima data. si nici acum nu am de gand sa fac TT. fiecare cu optiunea lui.

quote:

1.La care se vede burtica ?
2. Cui i s-au crapat deja ?
3. Cui i-a crescut deja ?
4. Care dintre voi ?
5. Care a ?

Alexa,

1.LA mine se vede burtica, dar e rest de la prima sarcina... se pune?
2. sunteti criminale cu tzitzele.... mah, da voi chiar stati sa le examinati/pipaitzi? pe cuvant ca nu mi-a trecut prin mintea creierului
3. nici o-asta nu l-am luat la examinat... ce, vrei sa fac o depresie?
4. nu mai fumez de muuuuult
5. nu alcohol, ca bb nu e vinovat cu nimic sa ii torn alcool prin cordon... si apoi abia am terminat cu alaptatul
btw. dandusa, cum mai stai cu intarcatul?

alinushca io dau 150 ron consultatie+ecograf... ia spune-mi ce medic ai?

Diana21, fatah, io nu te iert ca nu te luasi de N.. imi venea sa ii zic io cand am fost la el, pe cuvant... im ispunea ca si-a luat ultimul tip de ecograf; pe limba mi-a stat sa spun.. pacat, ca nu ati citit carte tehnica
i fotache
quote:
Si cand zic a cata sapt, mai am o intrebare... e corect daca imi calculez nr de sapt (in cazul meu 4 si 3 zile), de la prima zi a UM?

la prima sarcina l-am vazut la 5 s, acum l-am vazut la 7dupa um, 6 dupa ecograf.

in principiu nr de sapt se calculeaza dupa UM, urmand ca pe parcursul sarcinii, in functie de masuratori sa se stabileasca varsta reala, dupa momentul conceptiei, practic

hera, asa este, ai dreptul la 1 zi libera/luna(parca....) pt analuze... depinde cat de rau vrei sa te pui cu angajatorul... stai ca iti dau acu legeea...
oare nu ar fi mai bine sa facem o adresa comuna pe yahoo unde sa trimitem legi, catecele, chestii trestii, pt toata lumea?

gata, sunt la zi
plec pe coclauri

Mergi la inceput

trebuie sa va obisnuiti cu mine, ca mananc litere, si semne de punctuatie (pe cuvant de shoim ca stiu sa scriu si corect)
sunt cu un ochi la fi-miu, cu unul la ecran, si cu mintea in n-spe locuri

hera, uite , ti-a raspuns alinushca- harnicutza

samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Spirudusule, nu m-am mai luat de Nayel pt. ca mi-a fost, pur si simplu, greata sa mai merg acolo. M-a dezamagit ataaaat de mult, incat, daca ma duceam, sigur faceam scandal si nu cred ca e tocmai indicat acum sa ma umplu iar de nervi! Oricum, la ce soc am avut in ziua aia, mare minune ca e totul in regula! Si daca ma duceam, ce rezolvam? Oricum, dl. dr. a fost destul de smecher sa nu scrie negru pe alb "sarcina cu ou clar", asa ca se putea scoate foarte elegant, adica...mare lucru sa nu mai recunoasca si sa o dea la intors...Asta e! Cine ma crede, bine, cine nu, iar bine...Problema e ca asa cum a gresit la mine un diagnostic, la fel poate sa nu vada, Doamne fereste, un chist sau o rana...sau sa vada ce nu este! Eu, una, nu m-as mai duce in veci la el!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

spiridushule spiridushule, asa cum bine m-a descospirat colega-pacienta Hera, merg la Tutunescu. Asta in timpul liber. Ca asa eu mai cercetez periodic si alti medici. M-am lecuit sa mai am incredere in ei asa ca iau si eu ce e mai bun de la fiecare dintre ei. Despre TT -oricum daca ar iesi prost mi-ar fi teama sincer sa fac amino iar daca aia ar iesi prost, nu cred ca as avea "curajul" sa fac intrerupere. So... basicly...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Alexa.1983 foarte tari intrebarile tale !
i_fotache varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a UM. Apoi, pe masura ce sarcina avanseaza, ecograful o va stabili in functie de dezvoltarea lui BB.
madalina70 America!!! Si noi spunem ca doar in Romania sunt astfel de medici! se pare ca nu. Si sistemul cu ecografia...
alinushca tu esti in capul listei, asa ca aproape ai trecut pragul primului trimestru .
spiridusul
diana21 smecher dr. ala! Ai dreptate, se scotea foarte usor daca nu aveai o dovada!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Spiridusul,
mare dreptate ai cu TT,cam asa gandesc si eu...
la Crinuta l-am facut,desi n-am vrut...,ma rog...,acum la fel...,nu vreau...,dar dr meu nu ma lasa...,nu stiu cum sa scap ca ma zapaceste cu asta...
am inteles ca ati scapat de tz?...,asa repede?noi,nu inca...,avem sperante maaaari
Diana,
sanatate multa
Mary,
eu nu am avut si nici nu am nici o durere de sani...,nici la prima sarcina si nici acum...,cu toate astea totul a decurs f bine atunci si acum la fel...,deci fara stres...,simtomele difera de la graviduta la graviduta...,ca si copilul pe mai departe veti vedea...,f putine chestii sant comune...,tu esti unica copilul tau va fi unic...si va fi bine,cu siguranta
greturi mai am dar nu dimineata...,ma trezesc f bine,beau cafeaua...si pe la pranz ma ia o stare f naspa...,mai este putin si scapam

bun venit fetelor noi

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

carmendu bine ai venit! Cred ca ai mari emotii, mai ales ca ai facut FIV si ai si cheltuit o groaza de bani si ai suportat durerile stimularii. Sa dea DD sa fie bine si cele doua bobite sa creasca si sa le vezi dupa 9 luni. Da datele tale fetelor ca sa te treaca in listuta.
Maria_k si eu am sanul drept mai mare ca celalat. Ce ne mai studiem, noi..!

8+

Mergi la inceput