Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, Burtici!

I_fotache, bine ai venit! Eu merg la doctorita Steriu, la Medlife, insa am auzit ca ea este si la Filantropia. Mie mi se pare o doctorita foarte buna si e specializata in eco morfo, a fost eleva lui Pelinescu (poate stii ca studentii invata dupa cartile lui de ecografie) In fine...poate ai citit ce am patit eu cu Nayel...asta a fost doctorita pe care mie mi-a scos-o Dumnezeu in cale!

Miruna22, te imbratisez cu drag si ma gandesc la tine! Poate mai intri si tu pe mess sa mai vorbim ca mi-e dor de tine!

Mav, am uitat sa te felicit pe samburel! Uaaaau, ce mare e!

Maryb, ce ma bucur ca ai reusit sa iti iei concediu, bravo! Si eu stau acasa toata saptamana asta!

........................

Nici nu mai stiu ce am vrut sa sciu...am citit tot, tot, dar nu am fost capabila sa raspund zilele trecute pt. ca mi-a fost foarte rau. Am niste greturi si niste arsuri ingrozitoare. In plus, am si racit putin si ma ustura gatul...bineinteles ca stau cu morcovul sa nu racesc mai rau. Pana acum am luat cateva capsule de Oscillo si chestii babesti, sper sa-mi treaca repede!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 7+

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

buna dimineata butrici

am reusit sa va citesc din urma

i_fotache bine ai venit si sa iai o sarcina usoara
eu merg de cativa ani la Dr Hamid Ayatolahi la medicover si este si la Filantropia

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

quote:
Originally posted by diana21

Neata, Burtici!

I_fotache, bine ai venit! Eu merg la doctorita Steriu, la Medlife, insa am auzit ca ea este si la Filantropia. Mie mi se pare o doctorita foarte buna si e specializata in eco morfo, a fost eleva lui Pelinescu (poate stii ca studentii invata dupa cartile lui de ecografie) In fine...poate ai citit ce am patit eu cu Nayel...asta a fost doctorita pe care mie mi-a scos-o Dumnezeu in cale!

[b]

Saru'manutza mult, am trecut-o pe lista!Am citit de intamplarea ta, exact acum 5 min...trist, dar din pacate la noi rar gasesti medici buni si sa fie si oameni.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello hello natiune !!!

eu nu ma simt foarte bine, drept pentru care acum mananc si apoi ma bag in patut. si ieri mi-a fost rau iar aseara nu mai puteam, abia am adormit...

am observat ca nici pe mine nu ma mai dor sanii ca la inceput (m-au durut pana sambata inclusiv), acum sunt mai mult tensionati si doar cateodata ma mai dor dar nu tare. mav si fetele care au 9s, voi cum va simtiti sanii ???

va doresc tuturor o zi minunata, desi afara e foarte urat...

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mnarcisa, Hamid este un doctor OK cata vreme nu ai nici un fel de problema si decurge totul absolut normal. Am fost de multe ori la el. Cand am avut diverse probleme trebuia sa scot cu clestele de la el si explicatii si un curs posibil de actiune. Se straduia tare sa nu imi zica nimic si sa nu se implice in problemele cu care venisem la el. Pana la urma de cate ori am fost la el nu mi-a zis decat "mai asteapta", "hai sa mai vedem" si nu m-a ajutat cu nimic concret. Am mers la alt medic tot in medicover si acesta s-a apucat sa imi faca investigatii si sa ma trateze la modul serios. Cu el am aflat multe lucruri importante si ii datorez intr-un fel sarcina de acum. Nu vreau sa combat pe nimeni. In cazul meu strict, dr. Hamid nu s-a comportat ca un medic ginecolog ci ca un om oarecare la care am fost sa ii povestesc niste probleme si atat.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by maryb

hello hello natiune !!!

eu nu ma simt foarte bine, drept pentru care acum mananc si apoi ma bag in patut. si ieri mi-a fost rau iar aseara nu mai puteam, abia am adormit...

am observat ca nici pe mine nu ma mai dor sanii ca la inceput (m-au durut pana sambata inclusiv), acum sunt mai mult tensionati si doar cateodata ma mai dor dar nu tare. mav si fetele care au 9s, voi cum va simtiti sanii ???

va doresc tuturor o zi minunata, desi afara e foarte urat...

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

mary, mult mai bine decat pana acum. Nu am nici o explicatie. daca trec cu degetele peste sfarcuri inca nu imi place, dar am putut sa dorm noaptea fara bustiera si fara sa ma deranjeze decat foarte putin. poate doar ne-am obisnuit noi cu starea de fapte.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

10+

Mergi la inceput

Saluti din nou,

Sunt convinsa ca ati mai scris, dar la cat sunt de nauca de citit pe forumuri, mai bine intreb direct, sper sa nu ma bodoganiti prea tare...

Voi in a cata saptamana de sarcina l-ati vazut pt prima oara pe bb?

Si cand zic a cata sapt, mai am o intrebare... e corect daca imi calculez nr de sapt (in cazul meu 4 si 3 zile), de la prima zi a UM?

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Alexa.1983 ia sa iti raspund si io:

1.burta e umflata de la gaze si balonari, ca la nici 7 saptamani nu are ce sa se vada...mai asteptam.
2.inca nu s-a crapat nimic, si am citit pe forum despre produsele cosmetice bune in sarcina si ajutatoare, si chiar diseara ma duc sa imi iau din gama mustella, ca am auzit ca sunt fff bune.
3.cui i-a crescut...? cred ca nu l-am avut niciodata mic...dar acum nici atat nu mai stau sa il mai masor.
4.am renuntat definitiv la fumat in urma cu un an, in aprilie anul trecut cand am decis ca e mai bine sa ma las ca sa aibe timp organismul sa se detoxifieze in asteptarea minunii.
5.nu mi-a placut niciodata bautura cam de nici o culoare, deci nu am sa ii resimt in vreun fel lipsa. nici cafea nu mai veau cam tot de un an, stiu ca la o luna dupa ce am renuntat la tigari, am renuntat si la cafea.

La mine persista sanii durerosi, balonarea, gazele...si cam atat...si obosesc repede, si adorm ca babele seara la televizor cand zic ca am si eu un film de vazut.

Va pupic burticoaselor!

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

quote:
Originally posted by i_fotache

Si cand zic a cata sapt, mai am o intrebare... e corect daca imi calculez nr de sapt (in cazul meu 4 si 3 zile), de la prima zi a UM?

Va pup dulce

exact asa se calculeaza

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 5+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mnarcisa

quote:
Originally posted by i_fotache

Va pup dulce

exact asa se calculeaza

Saru'manusitele!

Mergi la inceput