Mamici de noiembrie-decembrie (9)
Raspunsuri - Pagina 20
alinushca spune:
quote:
Originally posted by diana21
Spuneti-mi si mie, ca iar da paranoia in mine. 108 batai pe minut la sase saptamani e ok??? Inima bebelusului, adica...Doctorita a zis ca e in regula totul, insa vad ca toata lumea zice de 140 si mai mult...La voi cum a fost?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
Poti gasi pe net tabele care iti spun exact ce e normal la cate saptamani. Inimioara aia a inceput sa bata abia de cateva zile si tie ti se pare putin 108 batai pe minut ??

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
Olivia26 spune:

Bun venit noilor gravidute. Sarcina usoara si bebici sanatosi!
Diana, uite ce am gasit eu:
Week 5 starts at 80 and ends at 103 bpm
Week 6 starts at 103 and ends at 126 bpm
Week 7 starts at 126 and ends at 149 bpm
Week 8 starts at 149 and ends at 172 bpm
At week 9 the fetal heartbeat tends to beat within a range of 155 to 195 bpm.
The fetal heart rate will begin to decrease and generally will fall within the range of 120 to 160 bpm by week 12
Nu ai de ce sa-ti faci griji 

Olivia
8+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

diana21 spune:
quote:
Poti gasi pe net tabele care iti spun exact ce e normal la cate saptamani. Inimioara aia a inceput sa bata abia de cateva zile si tie ti se pare putin 108 batai pe minut ?? E totul perfect, stai linistita!
Alinuscha, da-mi si mie un tabel din ala ca eu nu gasesc...Mai, am o prietena care m-a pus pe jar, sa stii, ea zice ca bb-ul ei avea 188 bpm la 6 sapt.
Lorellay, imi pare rau sa aud ca ai problemute, insa eu cred ca nu afecteaza bebelul. Nu stiu nimic despre asta, doar cred...ca nefiind in uter, nu ar trebui sa afecteze. Pupici multi si eu zic sa mergi la spital maine dimineata si sa intri la un dr., oricare...
..........
Fetelor, eu aveam progrAmare la avort azi la patru
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+ Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Olivia,
multumesc din suflet! Esti o draguta, m-am linisit...cat de cat!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
Olivia26 spune:
Cum adica: "cat de cat"???? 

Tu vrei bataie?! Ia si te linisteste, bebe vrea o mami relaxata. Este totul OK, vei vedea!
Olivia
8+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

IuliaCospy spune:
Lorellay,
Imi pare rau pentru vestile aflate, dar gandeste-te ca cel mai important pt bb tau este sa stai linistita.
Eu am avut o problema asemanatoare anul trecu, dar nu eram
. In general chisturile sunt formate din ovule neexpulzate si se resorb singure in organism. Al meu s-a spart si apoi refacut si spart inca o data. Tratamentul urzual in astfel de situatii este sa puna in repaus ovarele, adica sa nu mai ovuleze. Sarcina reprezinta tocmai o astfel de perioada si in mod normal chistul tau ar trebui sa se resoarba singur in cateva luni (maxim). Cata vreme el este in afara uterului are cum sa il afecteze pe bb.
Ti-am dat aceste detalii ca sa te mai linistesti putin, insa oricum numai mediucul ginecoloc poate sa iti spuna cu certitudine ce si cum. Este posibil sa iti dea un tratament cu duphaston ca sa ajute organismul sa il resoarba mai repede.
Oricum incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu faci efort ca sa nu il spargi.
Si ai grija de mare de bb.
Pupici!
Iulia
6+
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by maryb
deci da.....am mai aparut si eu....tot naspa ma simt...of of of....
i_fotache, cam toate analizele enumerate de tine se fac in sarcina, depinde de ceea ce-ti da dr de facut. Eu de ex. dintre analizele enumerate de tine nu am facut hepatitele, riketsia si brucella. De platit se platesc de la zoonoze in jos, nu stiu daca hepatitele se platesc, dar eu inclin sa cred ca da.
spiridusele avem creata si o adresa comuna de mail la care putem trimite articole si ea este mamici.novdec@yahoo.com. Pentru parola va rog sa-mi spuneti care dintre voi o vrea si vi-o trimit pe PM.
eu ma duc la bucatarie ca am de facut putina ordine...
maryb9+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
seara buna, burtici! bun venit le spun si noilor burtici si sarcina usoara la toate.
eu sunt relativ bine, m-am cam enervat in seara asta cu husbandul dar a trecut. in rest, iar nu mai am nimic in afara de somn si apa pe care daca nu o beau lesin!!
Slava Domnului ca am si eu liber saptamana asta. Cateva zile binemeritate :D
Va rog sa imi transmiteti si mie parola de la adresa de yahoo. E o excelenta initiativa!!!!

S7
elilov3 spune:

Buna fetele cu burtici printre voi ma alatur si eu
UM 13.feb.2008 DPN 19 nov.2008
sunt asa de fericita mai ales ca primul bb noua ne-a murit sa speram ca totul va fi bine de data aceasta.
am fost la echo e bine dadea din manute si din picioruse si inima ii batea asa de tare il iubim da il iubim atat de mult.
va pup sanatate maxima tuturor
9+
mav spune:
quote:
Originally posted by elilov3
Buna fetele cu burtici printre voi ma alatur si eu
UM 13.feb.2008 DPN 19 nov.2008
sunt asa de fericita mai ales ca primul bb noua ne-a murit sa speram ca totul va fi bine de data aceasta.
am fost la echo e bine dadea din manute si din picioruse si inima ii batea asa de tare il iubim da il iubim atat de mult.
va pup sanatate maxima tuturor9+
Draga noastra, bine ai venit pe
si la odiseea noastra!Primele 10 mesaje sunt moderate, nu apar in timp real... De aceea noi n-am vazut mesajul tau pana acum... Noi am ajuns la capitolul 16 al odiseei de nov-dec2008, aici, probabil ca in cateva ore vom fi la capitolul 17, ca la noi se scrie mult si repede!
Te asteptam sa vii si tu, am sa te trec in listuta de la cap. 16, caci acesta va fi inchis de moderatori.

11+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)