Pestisori... pestisori... (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut si noi la raport... telegrafic...
Sambata nunta... vineri pana duminica ocupati pana peste cap
Duminica am plecat la munte pana marti seara, doar cu Elena... Liniste, frumos, acceptabil ca si temperaturi...
Poze incepand de aici: http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008/photo#5215761371519510658

Altfel, baietii tusesc, muci de vreo 2 sapt.... si azi si ceva febra... nu stiu daca de la ce aveau sau de la deshidratare, pt. ca ma lupt cu ei sa bea lichide...
Eu am mai descoperit una noua... am un chist maricel la un ovar... plus o rana pe col mai veche ... care speram sa se dreaga cu tratament... dar nu si nu...
Ce sa zic... din pdv-ul asta am un an tare prost si eu, si picii... doar suntem aceiasi zodie...

Si ca sa inchei frumos... azi implinim 4 ani de la cununia civila... si peste o sapt. de la nunta...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Eliana multa sanatate tie si micutilor!V-am admirat pozele si pe scumpica de Elena,ptiu,frumoasa e!Mai dar ce v-ati mai plimbat,faine locurile pe unde a-ti fost...vreau si eu
Sa stii ca si eu stau cam prost la capitolul sanatate,dar nu prea le bag in seama...anul asta numai problemele ce tin de dentist le-am rezolvat,nici alea toate..
Rana pe col am avut si eu,mi s-a pus mai demult chiar un diagnostic infricosator...dupa ce-am nascut,asteptam sa-mi zica dr. ceva la controlul de 6 saptamani,dar daca n-a zis nimic,cred ca oi fi fost ok.Eu stiam ca astea se cauterizeaza,poate cand ai timp imi spui si mie ce tratament ai primit..

Miru a mea are dintele nr. 2,acum de la caldurile astea,cred,s-a umplut de bubite rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor. Am intrat sa urez celor care isi aniverseaza azi ziua onomastica un calduros "La multi ani!"
Danuta, multumesc de intrebare, termenul ar fi prin septembrie, la sfarsitul lunii. Narcisa a facut anul trecut bubite de la caldura, am dat-o cu o crema cu apa, preparata in farmacie, ceva mentolat, foarte buna crema. Felicitari pentru dintisori! M-au amuzat trasaturile caracteristice zodiei.
Eliana, sanatate la pitici dar si tie! Foarte faine pozele de la munte, superbe peisaje, Elena e o scumpica! Si ce par frumos are!
Va doresc tie si sotului tau Casa de piatra si ani multi si fericiti impreuna!
Mirela, am tras o privire prin pozele voastre, pupici lui Robert, sa va traiasca! Mi-a placut ca e sportiv, alearga...

Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Vin la raport... numai cand am belele...

Am fost aseara la eco in legatura cu chistul de la ovar si se pare ca au asta vreau sa le marchez pe toate... Chistul e mai mare decat la control (si cred si decat spera dr. sa nu fie, adica sa se fi inselat la control)... are vreo 7cm in diametru... e plin cu lichid si poate oricand sa se sparga... in afara de durerile crunte, nu e tocmai ok sa se sparga si sa se imparstie "zeama" aia peste tot... Asa ca astept cu interes sa merg sa-l scoata, luna asta... probabil peste vreo 10 zile... Refacerea cica-i usoara, rapida... dar la bafta mea ma astept la orice
Ma pun pe cautat si citit despre... pana acum am refuzat sa ma gandesc la operatie... acu trebe
A... si ma intreba ca, daca tot ma gaureste stanga-dreapta... daca vreau sa-mi lege trompele, sa scpa de sterilet etc. Dar 95% e NU ... mi se pare prea drastica varianta... chiar daca teoretic nu mai vreau bb-ei (cel putin nu acum, nu in situatia data)... nu se stie niciodata...

Deci anu asta nu-i cel mai bun an al meu... cel putin in privinta asta...
De dinti nu mai zic... ca trebe sa pun aparat... si doar ala ma costa intre 3500 si 4500 de ron... in functie de materiale...
Plus ca inainte trebuie sa rezolv toate problemele... ca nu se poate pune pe dinti cu probleme... logic, de altfel... daca dintele are vreo carie, dupa ce ai pus apartul e si mai complicat de curatata... si ai toate sansele sa se agraveze in anii aia cat il tii (cica la astia mari fo 5 ani )

Dar asta o las spre toamna... ca acum nu mai pot si nu mai vreau... se pare ca intai tot vin urgente de-astea...

Hai ca m-am lungiiiiit...

cand am poze de la nunta, bag un link... abia astept... nici eu n-am vazut nimic...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Hello fetele!

Vin si eu un pic pe aici,ca-i al meu sot acasa,in concediu de azi...nu stiu daca o sa plecam pe undeva,desi as vrea,macar cateva zile.

Xandrutza multumim...deci o sa ai tot o balantica,ca si mine N-am dat-o cu nimic pe Miruna,caci i-au trecut repede bubitele.Pupici la burtica

Eliana iti doresc sa ramai puternica si optimista,sa treci cu bine de toate hopurile!Sanatate multa,ca-i mai buna decat orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara baltuta !

Eliana, mult curaj si asa cum stiu eu pestisorii vei trece cu bine peste toate .Stii doar ca Dumnezeu le da celor puternici !Trecem noi prin toate , importnat este sa fi optimista !

Noutati nu am .Am fost la cateva interviuri, cam putine dupa parerea mea dar cica asa este vara ...vom vedea ...poate ma reintorc la un alt loc de munca ......

Va pup si un wk-end plakut ! Asa as pleka undeva dar fara finante ........cam greu ..dar va veni vremea ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eliana, iti doresc multa, multa sanatate!! Astept niste vesti bune de la tine.
Danuta, merci, am primit pupicii. Poate reusiti sa plecati undeva in concediu.
Daniela, sper sa gasesti curand un loc de munca bun!

Alexandrina 27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Hello pestisori!

Noi deocamdata stam pe loc,saptamana viitoare am vrea sa mergem la Sibiu cateva zile,sa vizitam si orasul,ca n-am fost niciodata...Miruna are rubeola si 5 zile trebuie sa o tinem in casa,de aia am amanat plecarea..si chiar fusesem la controlul de 9 luni,totul ok,iar noaptea a facut temperatura 40.Nu ne-am panicat prea tare,nici nu ne-am dus la urgenta,i-am dat antitermice si i-a scazut febra,iar duminica au inceput sa apara petele..acum e plina de ele mai ales pe fata,dar in rest e vesela,are chef de joaca.

Dany bafta multa sa gasesti un job care sa-ti placa! Stiu cum e cu finante putine(si noi la fel,de cand cu luatul masinii)lasa ca nu va dura la nesfarsit situatia asta

Va puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana, multumesc de incurajari.Voi gasi cu siguranta ....Multa sanatate Mirunei si sa ii treaca repede .Plimbare plakuta la Sibiu , este frumos orasul si imprejurimile ...sa mergeti si la Ocana Sibiului ....

Pupicila toti pestisorii !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Danuta multa sanatate Lasa ca plecati voi pana la urma...

Dany spor la cautari, incontinuare.

Saru'mana pt. incurajari... M-am mai obisnuit cu ideea daca am vazut ca n-am alta solutie... eu tot am sperat
Am fost aseara la doctor si s-a votat... luni ma internez, probabil marti ma opereaza, daca nu chiar luni...

Mergi la inceput