Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela_daneza spune:
Mirela, imi pare rau pt. puiul Robert , dar stai linistita ca se reface ...si eu le-am avut rupte pe amandoua , am cazut din pod , la bunica , noroc ca era lut pe jos si am stat cu niste colacei .....dar a trecut si nu am avut nici o repercursiune ....
Eu nu am vesti prea bune , din pacate , sunt in cautare de alt job....pt ca dupa multi ani s-a desfintat postul...dar sunt increzatoare ca orice sut in fund un pas inainte ....
Va pupacesc si numai bine !
Mai intru cand pot!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Dany tinem pumnii, facem galerie 
O sa fie bine... eu simt ca incepe sa fie o perioada buna pentru pestisori... sau dau io pe dinafara de optimism... asa-i stilul meu in general...
Dana ma pun pe vizionat poze sa vedem mandra. 
Noi suntem pe ultima suta de metri cu nunta surioarei... si scapaaaaam... intrgei, sper...
Pe urma avem nunti, botezuri... dar numa ca invitati simpli... asa ca scap de strez... si o sa recuperam... ne distram atunci si pt. nunta asta 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Ely, multumesc1 Cu siguranta va fi mult mai bine ...poate nu imediat ..dar cu perseverenta si rabdare ....
Sa stii ca si eu cred ca ne paste o buna perioada pe noi pestisorii ..asa simt ..si sunt optimista cronica , nu ...
Petrecere frumoasa la nunta ...
Va pupacesc1
Dany
xandrutza_76 spune:
Pupicei pestisori, iar am tras chiulul...
Mirela, tare rau imi pare pentru Robert. Ii doresc multa sanatate!! 
Daniela, sper sa-ti gasesti cat mai repede un job placut, bine platit.
Eliana, am admirat-o pe Elena, are un par superb si e tare frumusica!
Danuta, v-am vazut si voua pozele, pupam puiuta,e tare scumpa!
La noi ploua...
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
CRISMIR spune:
Am si eu cateva minute libere azi...si vreau sa va multumesc pt incurajari si s ava
pe toate!
DANY
si bafta sa gasesti alt job mai bun,frumtea sus si incredere ca se poate si mai bine
.
Asa sunt si eu fetelor,super optimista...eu nu pot vedea raul decat pt cateva secunde,
,tot timpul zic ca asa a fost sa fie daca s-a intamplat ceva urat,rau,sigur va venii si binele si partea frumoasa a vietii
...asta e un super avantaj la pestisori!!!
ELIANA
si Casa de piatra surioarei!
...frumoase sunteti in familie voi toate
...MEME e o dulce,am stat si m-am uitat la poza cu ea,Doamne ce frumoasa este si ce par are
...de mica mi-a placut fetita ta
..sa iti traiasca copilasii!!!
M-a intrebat si Robert,"mami,da cine e fetita asta?"
..."e frumoasa mami!"...hahaha..are gusturi baiatul meu,nu gluma![]()
DANUTZA
,am vazut si pozele tale,

...sa iti traiasca!!!
Am si eu poze noi cu noi si filmulete cu puiul meu mic...cine are timp de vizionat!!!...primul link de la semnatura!
toata gasca si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
Multumiiiiiiiiiiiim pt. complimente, din nou 
Acum sunt pe fuga... se apropie nunta surioarei...
Revin cu poze cand avem 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Mirela, imi pare rau pt. puiul Robert , dar stai linistita ca se reface ...si eu le-am avut rupte pe amandoua , am cazut din pod , la bunica , noroc ca era lut pe jos si am stat cu niste colacei .....dar a trecut si nu am avut nici o repercursiune ....
Eu nu am vesti prea bune , din pacate , sunt in cautare de alt job....pt ca dupa multi ani s-a desfintat postul...dar sunt increzatoare ca orice sut in fund un pas inainte ....
Va pupacesc si numai bine !
Mai intru cand pot!
Dany
Dany,bafta multa!Cred ca o sa gasesti un job mai bun,intotdeauna e loc de mai bine...

danuta36 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Pupicei pestisori, iar am tras chiulul...
Mirela, tare rau imi pare pentru Robert. Ii doresc multa sanatate!!
Daniela, sper sa-ti gasesti cat mai repede un job placut, bine platit.
Eliana, am admirat-o pe Elena, are un par superb si e tare frumusica!
Danuta, v-am vazut si voua pozele, pupam puiuta,e tare scumpa!
La noi ploua...
Alexandrina25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Xandrutza multumim
Ce mai face burtica si pe cand ai termenul?
danuta36 spune:
Mirela multumim
Tare dulcic spider man-ul mic![]()
Eliana spor la pregatirile pentru nunta!
Noi suntem bine,de vreo trei zile avem si un prim dintisor,deci ne-am 'iepurit'...acusica apara si al doilea,dar bubulina s-a mai linistit,doarme mai bine noaptea...a avut si o tentativa de a se ridica singura in picioruse.Vrea tot mai multa atentie,nu mai am timp de nimic...
Va tzuc tareee!!
danuta36 spune:
Am primit un mail cu trasaturi amuzante ale zodiilor...iata ce scria la pesti:
Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.![]()