Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Maia...Eu am folosit multe produse: colic baby, baby drink, bonisan, sab simplex, un preparat la farmacie dupa reteta, gripe, baby calm. Cel mai eficient a fost sab simplex, dar doar o perioada. In rest leganat si rabdare, si nervi tari (eu nu prea i-am avut ca ma apuca si pe mine plansul)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ingerash eu am luat de patru ori analize gratuite in sarcina de la medicul de familie. Dar am mai facut si multe cu bani, care nu se puteau da gratuite (pentru virusi in special).

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Daaa...am si eu momentele mele cand plang cu Vlad in brate.Ma simt fara putere...nu am cum sa-l calmez si ma deprima mult.Multumesc mult pentru raspunsuri dragele mele.Daca vreo fata a reusit sa descopere minunea de calmat colicile sa-mi spuna si mie caci uneori sunt la capatul rabdarilor.Ma doare si operatia si spatele de atata leganat...Va pupic si sanatate multa

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: super pozele si mai ales super e starea ta de spirit pe care o simt, chiar dc nu ai spus nimic despre ea...
sa nu mai gandesti negativ niciodata, da?

maia:
-si debridatul e bun, dar ar trebui sa ceri si parerea medicului.
-sticle cu apa calda langa/pe burtica lui bb
- incalzirea burticii cu feonul( dar fara a-l arde)
- hainutele incalzite inainte de a le imbraca

Ingeras: analize se prescriu de obicei la inceputul trim. I si III.medicul de familie e obligat sa ti le prescrie gratuit...
Daca vrei mai multe le poti face contracost...

Intalnirea de la mokika afost super..am stat la palavre la greu...
si am mancat niste prajituri...

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Caliana, bine ai venit pe DC si la odiseea noastra! Da, nr de telefon de la cabinetul dnei dr Ciufu ramane acelasi, chiar daca isi schimba adresa.

Maia, poti incerca sa incalzesti un scutecel cu fierul de calcat si apoi sa i-l asezi pe burtica.

Madaluta, mi-ai facut pofta de prajituri... si in plus... de cand n-am mai iesit din casa... cat as fi vrut si eu sa fiu cu voi... Insa da, ma simt bine si am moralul bun. Ieri am fost si m-am tuns/aranjat putin, m-am pensat, mi-am arajat manichiura, am fost o rasfatata! Si ai vazut ce bb frumos am in burtik! Si Seb este mai bine! Si eu n-am facut varicela. Cum sa nu fiu ok si eu? (Intr-un fel ma simteam datoare sa vin cu vesti bune, ca v-am zapacit destul cu grijile mele....)

IngerashM, pai de-acum sa te astepti sa simti fluturasii in burtica! Eu pe Seb l-am simtit miscand de la 16s, dar se zice ca la prima sarcina il simti pe bb intre 20 si 22s. Oricum, de miscat se misca de mult mai devreme, eu mi-am vazut ieri la echo samburelul cum dadea din "manute si picioruse", nu mi-a venit sa cred ce activ era (cand am facut echo cu Seb in burta la aceeasi varsta, am vazut doar un punct care pulsa, acum am vazut un adevarat omulet, ce inseamna un ecograf performant!)!

Weekend frumos, fetelor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Fetele, revin si eu cu o intrebare legata de diaree. Poate sa faca febra si diaree cand ii ies caninii? Pentru ca am citit ca nu este nici o legatura intre febra si iesitul dintilor, dar nu stiu cum e cu diareea.
Caliana, bine ai venit!

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

maia, dr meu a zis ca toate ceaiurile sunt mai mult pt linistea mamei, colicii se trateaza cu nervi, cum spune si creem

ingerash, eu am facut analize gratuite toata sarcina, vreo 3 seturi. sunt gratuite la gravide, recomandate de ginecolog, facute la medicul de familie. daca al tau face nazuri, are el motivele lui, neloiale fata de tine.

fetele, ajutor! cele care alaptati, ce anume mancati? mie mi-a zis dr sa nu manac fructe, legume, iaurt... si multe altele.. soacra mea zice ca nu a auzit niciodata de asa ceva, ca sa nu manac vitamine deloc? nu stiu ce sa mai fac..multumesc

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

maia, si eu plang cu baiatul in brate, cand nu tace, plange de foame dar nu vrea sa manace, ca ii e si somn, dar nu vrea sa doarma.... e chin... si asa ajung la vorba lui angi, careia i-am spus odata sa-l lase sa si planga si mi-a zis ca nu poate, ca o sa vad eu cum e...asa e, nu pot sa-l las, il iau in brate, desi e obicei prost... dar e baiatul mamei mic..

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va salutam si noi!

Intai, imi cer scuze, Mokika, ca n-a mai apucat sa te anunt ca nu ajung! imi pare tare rau, dar Filip s-a trezit tarziu si mama a ajuns la 6 taman cand trebuia sa-i pregatesc mancarea, asa ca pana a fost gata s-a facut 6.30 si mi s-a parut prea tarziu! la 7.30 ar fi trebuit sa plec sa-i pregatesc baia, ca mama nu ii face singura baie! Ma oftic ca la ultimele intalniri n-am mai ajuns, dar nu depinde numai de mine, deocamdata! mi-ar fi facut tare bine o iesire, ca n-am mai iesit singura de o luna!
Maia, felicitari, sa-ti traiasca ingerasul si sa fie sanatos! Pt colici, poti alterna siropelele, la noi asa mai aveau efect; plus ce te-au sfatuit fetele cu burtica incalzita. Sa scapati repede!
Mav, sunt superbe pozele de la eco! o minune!!! ma bucur tare mult!
Caliana, bine-ai venit!sarcina usoara si bebe sanatos!
Ingerash, si eu am repetat analizele uzuale in fiecare trimestru, cu trimitere de la dr de fam., deci gratuit! am platit doar toxoplasmoza, ca a trebuit s-o repet de 2 ori, nu o facusem, dar nu eram imuna si pt siguranta.Trebuie sa le repeti, pt ca asa ti se urmareste evolutia sanatoasa a sarcinii, sa nu ai proteine inurina, glicemia, calciu, fier , in caz de ai minus sa iei suplimenre, etc. In trim.3 am mai facut contra-cost in sapt.36-37 analiza secretie pt streptococ B-hemolitic ( ala se face la gineco, pt nastere, in caz de-l ai sa-ti bage antibiotic sa nu-l ia si bebe).
In concluzie, insista, si daca te refuza iar, schimba-l, pt ca nu e sanatos pt tine!
Mirela, am salvat si eu in Favorites prajitura de pe blogul tau, ca si Doc... . Sper sa reusesc sa o fac, poate chiar maine ca tare bine arata!aaa, si am vazut ca mai sunt si alte minunatii de retete pe-acolo , naspa pt mine, ca mi-e ca daca ma tin de ele pun la loc ce am scazut la cantar!

Sanatate multa bebeilor cu probleme cu burtica si cu bubite!!

Eu daca tot am fost arestata la domiciliu aseara, am pus niste poze noi la semnatura, cu Filip la 9 luni!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vine cineva in parc la Beta ? adica la Posta Mare? noi ajungem acolo cam in 1/2 ora.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput