Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caliana spune:

Buna ziua, mamici si viitoare mamici! Ma intrebam daca se mai poate completa lista "clubului" de gravidute de Constanta(n-as putea spune de ce, desi citesc de multa vreme forumul, abia acum m-am decis sa ma alatur voua...sper sa nu fie prea tarziu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am primit. vin si eu putin dupa ora 5 (sa ajunga tati acasa pentru Matei)

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi, merci ca m-ai trecut la mamici! e marea mea realizare!
cu toate ca puiul meu a inceput sa-mi faca probleme... adoarme foarte greu.. azi dimineata de pe la 6 la 9 am avut o repriza de plas, mancat, dormit 5 minute, plans iar, plans la san cu sanul in gura... plana mami. eram cheauna. si abia la 9 a adormit definitiv, acum e 12 29 si el tot doarme. cred ca ar trebui sa-l trezesc totusi, am auzit ca nu e bine sa stea prea mult nemancat...dar e asa liniste...

angi, mie mi-a vomitat si laptele meu, nu numai foruma, e drept mai putin, dar e o idee cu formula.. desi manaca de cele ma multe ori. din ce in ce mai putin. ce sa zic, eu il pun si la sanul care curge, dar pe urma tot infometat e. plus ca am impresia ca e rau tare de somn, baiatul meu, si plang cand ii e somn si ii e si foame, si plange de amandoua... ce sa facem, suntem mic

madaluta, succes cu darius, sper sa nu fie nici un virus, ci doar un moft de-al lui..

angi, chiar ca esti tare, sa te decsurci cu copil si bunica bolnava... eu abia am grija de mine si de cel mic... a stat maica-mea cu mine, azi vine soacra... sper sa ma descurc si eu singura la un moment dat..

diseara nu o sa vin, ca imi vin socrii...si cine stie cand voi mai putea veni...dar cer mereu sfaturi aici, pe forum..intalnire frumoasa va urez

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mirela79-Ana a avut de 2 ori diaree si de fiecare data i-am scos laptele si i-am dat cel fara lactoza care este mai usor fata de cel normal si se digera mai repede.Am folosit din cel fara lactoza pana i se mai normalizau scaunele,Apoi treptat ii bagam si din cel normal.Spre ex pentru 150 ml de lapte puneam 4 cupe fara lactoza , una normala-2 zile;apoi 3 cu 2 si tot asa pana ajungeam sa ii dau din nou cantitatea de lapte normal.Eu mucilagiu de orez il dadeam in lapte .Adica preparam laptele in mucilagiu in loc de apa plata .Stii ca se pune un pic de zahar,,,nu e nici o problema si o sa bea bebe cu placere(sper).
I-am mai dat: mar copt, pilafior cu morcov fiert, branzica de baci, banana, ceai de menta.
sper ca ti-am fost de folos...pup,,,sa treaca repede!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mirela:uite ce sfaturi am mai gasit pe net pt enterocolita asta:
"Smecta este foarte bun, curata intestinul de bacterii si leaga foarte bine.
Cind a avut diaree, noi am mai primit de la medic "Ecoflorina", este mai scump,dar faorte bun, sint lactobacili naturali care refac flora intestinala.
Pe noi ne-au ajutat faorte mult afinele, compot sau gem, extrordinar!la farmacie este si medicament din afine, natural, fara contraindicatii. acum nu imi amintesc cum se numeste, dar intreaba.
Ceai de musetel, apa minerala, zeama de orez, cartofi fierti fara lapte, fara unt.,mar ras cu banane, mar banane, br. vaci.supa d elegume cu orez.
In general , regula de aur ( cind are diaree mare ): fara lapte, fara unt sau ulei, fara ou, fara zahar cristal( face fermentatie si mai mare), fara sucuri de fructe!! daca poti , indulceste cu glucoza de la farmacie.sau fierbe zaharul cu apa sa fie sirop"
Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madalina iti multumesc mult pentru sfaturi. Azi i-am dat Biotics Baby care contine niste lactobacili, i-am mai dat niste banana si supa. Diseara ii fac mucilagiu.
Florina iti multumesc si tie. Sa stii ca n-ar bea in veci lapte fara lactoza. Noi suntem deja pe lapte de vaca si bea cate 700 ml pe noapte.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Pt copilasii cu diaree, incercati si www.efarma.ro/products.php?id=984" target="_blank">HIDRASEC, la noi a mers mai bine decat Smecta! Daca intrati pe link, o sa gasiti si modul de administrare.

Eu sunt tare fericita: am reusit sa dau o fuga la dna dr Ciufu si l-am vazut pe www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">bb! Are 2,52cm si inimioara ii bate cu 188 batai pe minut... si... isi misca manutele si piciorusele!
Dna dr a fost foarte draguta, la rugamintea mea mi-a vazut si cateva organe (ma interesa in special ficatul, ca iau Duphaston... bine ca e ok!) si mi-a luat bani doar cat pt o echo simpla, adica 60 ron.
In 2-3 saptamani isi schimba sediul... cica noul cabinet este undeva pe la Flamanda.

Sa va simtiti bine la intalnire!
In curand vom putea iesi si noi in public, Seb mai are doar 2 bubite!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caliana spune:

[quote]Originally posted by mav

Salut!

Pt copilasii cu diaree, incercati si www.efarma.ro/products.php?id=984" target="_blank">HIDRASEC, la noi a mers mai bine decat Smecta! Daca intrati pe link, o sa gasiti si modul de administrare.

Eu sunt tare fericita: am reusit sa dau o fuga la dna dr Ciufu si l-am vazut pe www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">bb! Are 2,52cm si inimioara ii bate cu 188 batai pe minut... si... isi misca manutele si piciorusele!
Dna dr a fost foarte draguta, la rugamintea mea mi-a vazut si cateva organe (ma interesa in special ficatul, ca iau Duphaston... bine ca e ok!) si mi-a luat bani doar cat pt o echo simpla, adica 60 ron.
In 2-3 saptamani isi schimba sediul... cica noul cabinet este undeva pe la Flamanda.

Sa va simtiti bine la intalnire!
In curand vom putea iesi si noi in public, Seb mai are doar 2 bubite!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

Draga Mav, relativ la schimbarea sediului cabinetului Dr. Ciufu, ai idee cumva daca nr. pt programari se va pastra?

Multumesc frumos si sarcina usoara pe mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dragele mele, voi cu ce va calmati bebelusii atunci cand au colici?
Vladut al meu are niste dureri crunte si vad ca Bonnisan nu il calmeaza. Pe Vladut Constantin l-am nascut pe data de 29 februarie. Am fost tare ocupata si PC-ul defect. Va pup si sper ca imi veti da si mie o reteta magica pentru calmarea bebicului meu.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Maia, sa-ti traiasca nazdravanul!
Din pacate, nu sunt inca mamica, asa ca nu am cum sa te ajut, referitor la intrebarea ta cu colicile.
Fetelor, vreau si eu sa stiu daca voua vi s-au dat analize pt sarcina in fiecare trimestru, sau doar la inceputul sarcinii.
Ca eu l-am intrebat pe medicul meu de familie si el mi-a spus nonsalant , ca doar la inceput se dau analizele, si plus de asta, mi se pare total pe dinafara, cred ca o sa ma mut de la el.
In rest, suntem bine, asteptam sa treaca timpul, sa facem eco morfo de trim II.
Voi de cand ati simtit prima data bebele cum misca?
Ca la mine, inca, nici o activitate
Va poop pe toate!

Mihaela
19s+
poze cu noi

Mergi la inceput