Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Si eu am folosit crema aceea preparata...este facuta dupa reteta dr. Voinescu, chiar asa sa ceri la farmacie. Insa aveti grija ca dupa un anumit timp nu mai este buna, nu stiu de ce nu scriu un termen de garantie si pe preparatele din farmacii. Eu o aveam cam de trei luni si i-am tot dat cu ea cand am avut probleme, dar zielele trecute i-am dat si i-au aparut bubite rosii...am aruncat-o imediat. Acum folosesc doar ulei de masline si reviken...si binenteles apa si sapun dupa fiecare scaun (asta e foarte important!)

Pupicei si sanatate la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

ce bine ca iesiti in parc,,,,offf noi si sapt viitoare suntem consemnate la domiciliu.De abia astept sa o scot afara...ieri am tinut-o la geam si se jucau niste copii cu mingea,Am stat vreo 10 minute apoi am vrut sa plec si a a inceput sa planga.Imi este mila de ea da ce sa fac.
in alta ordine de idei ne mai ies 2 dinti,,,,,,si e maraita, si se trezeste noaptea din ora in ora.M-a cam capiat de cap dar ce sa fac.
Recunosc ca nu am citit din urma,nu mai sunt la curent cu noutatile , acum profit si scriu repede pt ca am pus-o in patut cu ceaiul in gura si poate sa urle in orice moment.
va pupic si imi cer scuze ca nu mai pot ''socializa''!sunt ffffff obosita!!!!!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Adriana important este sa o speli de fiecare data cand ii schimbi scutecul. Lasa-le incolo de sevetele ca nu sunt bune pentru copiii asa mici si cu pielea sensibila. Si Maria a avut aceleasi probleme. Am rezolvat-o cu o crema pe baza de oxid de zinc. Si acum, la aproape doi ani, tot se mai irita uneori daca nu ii schimb scutecul destul de repede.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna, am fost in parc la pitici (Tabacarie) azi. F frumos, pana cand ne-a razbit vantul.

Mada, ti-am scris mail, sper sa-ti fie de folos.

Imi pare rau, dar nu pot sa vin la nici o intalneala saptamana asta (azi e ziua lui Matei, si am in continuare pana luni pe ai mei in vizita).

Salutare la toate fetele

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ne-am intalnit, eu, angi, monica si madalina...mi-a facut mare placere
noi nu am stat decat jumatate de ora, ca eram imbracati cel mai subtire, si pt ca eram cu bebele cel mai mic, sper ca am fost scuzati..
mai fetelor, m-ati lasat sa ma plimb cu aparatul foto agatat de mana si nu ati zis niciuna nimic...eu cand sa urc in masina mi-am dat seama ca-l am si n-am facut macar 1 poza...offfff

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna seara fetelor ce faceti?noi chiar dak nu ne-ati dus dorul deloc am vrut sa va anuntam k suntem bine nu am mai intrat pt k ne pregatim sa plece tati de luni ramanem singurei:(
Poate dupa ce pleaca tati in sfarsit ne vom cunoaste si noi k pana acum nu prea am avut cand.

Va pupic pe toate

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetele!

Adriana, secretul ca sa treaca repede e sa o ti cat mai mult fara scutec, sa nu mai folosesti servetele umede si tot timpul sa fie uscata.Poti sa folosesti si foenul, la temperatura cea mai mica ca sa o usuci la fundulet dupa ce a facut baitza sau a facut pipi.

Creem, am vazut ca ai pomenit de doamna Voinescu, ce parere ai despre dansa?

Noi am tras o fuga prin Constanta cu noaptea in cap pentru a le face analize sotului si lui Victor.Lui Victor ca nu i-am ami facut de mult si e si chestia cu cele gratuite si sotului sa repetam una care i-a iesit proasta la serviciu.Am gasit si Maredi, e mai mult pentru bebelusi, eu vroiam hainute pentru Victor si de vara.Am vazut si marea si ne-am luat talpasita repede ca sa prindem pranzul acasa si sa nu-i stricam programul lui Victor.Saracul, de dimineata l-am alergat prin casa cu borcanul ca sa faca pipi pentru analize si el se tinea ca nu prea mai suporta sa se ude.

Azi a venit si chitul de recoltare de celule stem.Foarte corecti, au zis ca il trimit cu 6 saptamani inainte de nastere si la fix l-au trimis.Acum sa nu-l uit eu cand plec la spital.

Pupici si noapte buna,
34

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Noi am tras chiulul , [iarta-ma], dar a fost tati liber si am profitat de ocazie sa fim impreuna toti 3!

Doc, Tinna, cu placere iti imprumut pompa, sper sa nu fie tarziu! spuneti-mi cum sa ne intalnim si o aduc!

Adryana, imi pare rau ca ati patit asa iritatie la fundulet! insanatosire rapida! nu stiu cum sa te ajut mai mult decat ce au spus fetele, Filip nu a avut niciodata iritatie de scutec, decat f putin.

Uff, ce urat e iar afara! nu se mai incalzeste o data sa iesim si noi linistiti in parcuri!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna dimineata!
Madaluta...multumesc mult pentru jocuri...sunt foarte frumoase, le-am postat si la clubul scutecelor de noiembrie decembrie, sper sa nu te superi!
Abibrinza...o stiu pe dr. Voinescu din spital, ca ea ne-a tot consultat pana la externare, in fiecare zi. Pare o dr. buna, chiar foarte buna, si am auzit lucruri bune despre ea, dar ca om mi se pare cam rece si exigenta. Pe mine ma tot certa ca puneam prea multe intrebari. Asa ca n-am ajuns la ea la cab pana acum (de alifie stiu tot din spital ca ne-a strans intr-o zi pe toate mamicile si ne-a facut un instructaj de vreo 2 ore...foarte util, de altfel). Daca te intereseaza am programul ei de la cabinet si chiar nr. de telefon.

Pupicei si sanatate la bebei, mamici si gravidutze!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

am lipsit to vreme... din mai multe motive...
probleme cu PC-ul, astea nu ma intristeaza, dar am probleme cu alaptarea... bebe nu mai vrea sa suga... daca e infometat tare, trage la un san o vreme, pe urma i se face lene, si nu mai reusesc sa-l pun la san deloc. plange de foame si nu mai vrea asa ca numai cu biberonul mancam, eu scot laptic cu pompa si i dau de cateva ori pe zi lapte de-al meu, care deja nu mai e suficient la fiecare masa. in afara de asta, are o iritatie urata pe fata, care i-a coborat si pe piept si pe umeri.. am fost cu el azi la urgenta sa-l vada un pediatru si mi-a dat sa prepar o cerma la farmacie, a zis ca e ceva... specific sugarilor, dar nu am tinut minte ce.

si au inceput si colicii.. plange tare si nu-l calmeaza nimic, pana la urma cred ca adoarme de oboseala, saracutul.. suzeta ne este indispensabila...am luat azi sab simplex, si i-am dat, dar culmea, parca mai rau face de cand i-am dat. dr azi mi-a zis sa-i iau bonisan, asa ca voi incerca si asa...

in afara de asta.. sunt obosita tare, nu mai stiu ce sa mananc si eu, dorm cand apuc, chestii normale
am mai citit pe forum, dar foarte rar, pe diagonala, cum zicea cineva. am vazut ca nu a nascut nimeni, deci nu am ratat nici o galerie. o sa imi fac timp sa citesc mai cu atentie ce ati scris. partea rea e ca mama mea pleca peste o saptamana si raman singura sotul meu lucreaza uneori si noaptea... asa ca, ce va fi de capul meu, nu stiu.

va pup pe toate si va urez numai bine!

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput