Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 18
AngeliquedeS spune:
Da, intre 2 si 3 in parc la teatru
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
madaluta spune:
Daca nu doarme darius venim si noi la plimbare si cu taticul din dotare....Si acum ei sunt in parc, dar la tabacarie, iar eu sunt intre 2 meditatii....
Adyana: eu am folosit o cremea foarte buna preparata intr-o singura farmacie din c-ta si anume la cea de pe tomis,de la semaforul de la capitol..Nu stiu cum se numeste nici farmacia , nici crema...te-am lamurit pana-gard...
Dar dc gasesti farmacia( cum vii dinspre posta mare spre capitol e o farmacie chiar inainte de semafor pe stanga) si le spui de crema speciala pt iritatii la fundulet ti-o vor da...costa pana in 15 lei si e o cutie mare sa-ti ajunga un an...
Si o alta chestie pe care trebuie sa o urmaresti este cauza din care a facut bubite..ori de la pampers ( incearca o alta marca) ori de la ceva nou introdus in alimentatia ta sau a ei...
Si pudra Baneocin e foarte buna, deoarece are o mica doza de antibiotic si usuca iritatiile.Am folosit-o mult timp deoarece imi placea mai mult senzatia de uscat pe care o dadea, decat cea de uleios/lipicos...a cremelor...
Madalina
33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Adryana_4u spune:
daca ma lamuriti si pe mine despre care parc de la teatru e vorba, vin...la Fantazio? deci, intre 2-3?...ok...
eu o cunosc pe angi, atat, dar daca din vreun motiv nu vine ea????aaa...o sa fim oricum cu caruturile...e si greu sa ne recunoastem...offf...creier de fosta lauza si la mine...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
daca ma lamuriti si pe mine despre care parc de la teatru e vorba, vin...la Fantazio? deci, intre 2-3?...ok...
eu o cunosc pe angi, atat, dar daca din vreun motiv nu vine ea????aaa...o sa fim oricum cu caruturile...e si greu sa ne recunoastem...offf...creier de fosta lauza si la mine...
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Cel de la teatrul de stat - sala sporturilor. Si vin sigur!!

,Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Adryana_4u spune:
nu m-ai lamurit, angi, eu nu cunosc foarte bine C-ta, deci, nu stiu daca teatrul de stat si Fantazio e acelasi lucru
....doamne, si stiam unde e sala sporturilor..![]()
Bianca creste
de toate
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
nu m-ai lamurit, angi, eu nu cunosc foarte bine C-ta, deci, nu stiu daca teatrul de stat si Fantazio e acelasi lucru....doamne, si stiam unde e sala sporturilor..
Bianca creste
de toate
Stii unde e magazinul Dodo Kids? e parcul de vis-a-vis. si nu e acelasi lucru teatrul de stat cu Fantazio. nici tati vostru nu stie? unde e barul beta sau cafe d'art

,Mare, Munte, Flori
creem spune:
Adryana...nu sunt aceleasi...fantazio e in alta parte, teatrul de stat e pe db. tomis![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Adryana_4u spune:
gata, stie tati unde sa ne aduca![]()
Bianca creste
de toate
Adryana_4u spune:
Mokika, poti sa-mi aduci reteta aia in parc? ca cine stie cand ne-om mai intalni, si daca nu-i trece iritatia cu uleiul de masline, vreau sa am o solutie de rezerva...te rog
Bianca creste
de toate
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Adyana: eu am folosit o cremea foarte buna preparata intr-o singura farmacie din c-ta si anume la cea de pe tomis,de la semaforul de la capitol..Nu stiu cum se numeste nici farmacia , nici crema...te-am lamurit pana-gard...
Madalina33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Bianca creste
de toate