Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Adryana - si noi am avut probleme asemanatoare cand am venit de la spital si am rezolvat-o cu o crema speciala care se prepara in farmacie si care printre altele contine (asta am inteles eu de pe reteta) nistatin, tetraciclina, hidrocortizon si altele .... Retea mi-a facut-o un medic pediatru si daca vrei putem sa ne intalnim si sa ti-o dau si tie ca am pastrat-o. Eu am facut o cutiuta de cand avea Theo doua saptamani si o am si acum. Costa in jur de 25 de lei si se prepara la farmacia Dom de pe Mircea. Da-mi un semn daca vrei si ne intalnim. Bepanthenul este bun doar pentru intretinere iar daca apar astfel de probleme trebuie obligatoriu intervenit cu altceva.

Te pup si sa se faca bine micuta cat mai repede

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

quote:
Originally posted by Mokika

Adryana - si noi am avut probleme asemanatoare cand am venit de la spital si am rezolvat-o cu o crema speciala care se prepara in farmacie si care printre altele contine (asta am inteles eu de pe reteta) nistatin, tetraciclina, hidrocortizon si altele .... Retea mi-a facut-o un medic pediatru si daca vrei putem sa ne intalnim si sa ti-o dau si tie ca am pastrat-o. Eu am facut o cutiuta de cand avea Theo doua saptamani si o am si acum. Costa in jur de 25 de lei si se prepara la farmacia Dom de pe Mircea. Da-mi un semn daca vrei si ne intalnim. Bepanthenul este bun doar pentru intretinere iar daca apar astfel de probleme trebuie obligatoriu intervenit cu altceva.

Te pup si sa se faca bine micuta cat mai repede

momentan imi fierbe soacra-mea niste ulei de masline, sa incerc intai asa..daca nu trece si nu trece, o sa te rog frumos sa-mi dai acea reteta, ca v-am zis, imi vine sa plang cand ii vad funduletul...si ea saraca, nu spune nici car, dar cred ca o ustura.....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Fetelor, e frumos azi afara...asa o sa tina oare toata ziua? Ca daca da, ma gandeam sa ies un picut si in parc, ca m-am saturat de cartier...poate ne intalnim mai multe fete...ce spuneti? eu as putea in jur de 1-2, dupa-masa, si cel mai aproape parc de mine este cel de la Casa de Cultura, dar azi e tati liber, asa ca ne poate aduce cu masina si in alte parti, daca e cazul...

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu sunt dispusa la intalnire dar as prefera in centru ca pot ajunge pe jos, la casa de cultura e mai greu pt mine ca nu am pe unde sa o iau cu caruciorul. Dar in jur de ora 14, ca am de facut mancare. ce spuneti?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Pai la ora 2 ii dau si eu lui bb sa pape si dupa aceea venim si noi ...

Mergi la inceput

si o sa il luam si pe tati cu noi.... se mai inscrie vreun tatic?

Mergi la inceput

deci unde???
si la ce ora?

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

taticul nostru e liber, si sigur el ne aduce cu masina, dar nu cred ca sta, ca e cam rusinos din fire...

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

mai, ce concurs e asta cu pozele cu copii, ca primesc PM sa votez de ma capiaza de-acum,.....

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Adryana, Angi - ramane sa ne vedem intre 2 si 3 in parc la teatru?

Mai vine cineva? AndreB? Mada? Doc?

Si eu am primit PM-uri pentru voturi .... asta e! Mai bine se organiza un televoting!

Mergi la inceput