Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Mirela79 spune:
Roxanalucia suntem alaturi de tine.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Yannia spune:
Buna dimineata! Fetelor, de doua zile am o durere de cap in partea stanga de nu mai pot. Si mai mult de atat, aud in urechea stanga, ca un croncait de pescarusi. Oare sunt dusa cu capul? O fi de la tensiune?? Ar trebui sa sun din nou la doctor? Mi-e frica sa nu ma opreasca iar in spital. Nu m-am mai imflat, nici sare nu am mancat. Va rog mult, spuneti-mi daca ati trecut prin asa ceva si cum ati rezolvat? Imi trec prin minte numai ganduri negre si daca nu o simt pe micuta mai des, ma gandesc la ce e mai rau. Si cand stiu ca si Jojomiha e patita, o iau razna de-a dreptul!!!
35+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
mav spune:
Neatza!
roxanalucia... imi pare rau ca nu-ti merge bine cu alaptatul... e mare pacat... nu stiu ce sa-ti zic... in starea in care sunt eu acum, nu-mi vine sa dau sfaturi....
Yannia, nu stiu ce poate fi ceea ce descrii tu, dar mai bine vorbesti cu dr! Stiu cat de greu este sa stai in spital, insa mai ales pt ca ai trecut prin ce-ai trecut in ultimele saptamani... eu cred ca ti-ar fi mai bine si tie si i-ar fi mai bine si bebelinei sa fiti sub stricta supraveghere medicala!
Sa dea DD sa fie bine!
Eu ma simt foarte rau. Tot mi-e greata mereu si nu pot sa mananc si nici sa beau apa si vomit in fiecare zi cel putin o data si am ameteli (cand l-am dus pe Seb dimineata la gradi mi-a venit sa cad pe strada) si de cateva zile am si o criza de hemoroizi (e groaznic! abia stau pe scaun...). ... M-am cantarit dimineata si am mai slabit inca 1 kg, deci 2kg in ultimele 3 saptamani... in conditiile in care am stat numai in casa, deci n-am facut miscare. Nu e deloc bine...
Sper sa-mi revin si eu mai repede, ca deja nu mai pot continua asa... sunt prea slabita...
10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
'Neata!
Roxanalucia, imi pare rau ca esti deprimata!
stiu cum e, nu dispera! incearca sa te odihnesti cand poti, lasa treaba prin casa, dormi cu bebe, pt ca altfel dai in depresii,ca mine, si e mai rau! o sa treaca perioada asta, stiu ca suna aiurea si greu de crezut, dar o sa treaca!
Cu colicii incearca si Gripe Baby Water,Calma Baby, si alterneaza cu Bonisan-da-i o data Bonisan, o data una din celelalte...
Cu laptele, eu zic sa-i dai cat poti lapte de la tine, in biberon sau tzitzi, si cand nu se mai poate, asta e, completare si gata! stiu ca nu suna bine, dar nu e capat de tara! dar sa stii ca lactatia se regleaza in timp, in fc de necesitatile lui bebe, asa ca poate e bine sa insisti un pic cu sanul, sa-l pui cat de des, ca e lenes si poate se invata sa suga mai bine!
Curaj, putere si multa sanatate!!!
Yannia, si eu zic sa te consulti cu dr! mai ales ca ai asemenea temeri legate de tensiune. E mai sigur pt tine si bebe, chiar daca nu-ti place in spital! sanatatea voastra conteaza mai mult! hai ca nu mai ai mult! Iti doresc numai bine! 
Mav, oof, e greu cu greturile, dar reprez. una din "placerile' sarcinii! hai, capul sus si bucura-te ca totul e bine, greturile nu sunt decat semne bune ca bebe creste la tine in burtik! si apoi, mai ai 2-3 sapt si scapi!cu acrituri, saratele, biscuiti sarati, sucuri de lamaie, bors, zeama de varza...ai incercat??

Mada, saru'mana pt joculete! deja invatam ala cu "boc!'![]()

Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

AngeliquedeS spune:
Capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119283
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Mokika spune:
Buna dimineata!
Roxanalucia - nu dispera, orice inceput este greu, aduna-ti fortele cat poti de mult pentru bebelusul tau! Cine mai are copil asa frumos ca al tau care iti umple sufletul de bucurie si implinire? Pentru satisfactiile ce ti le ofera statutul de mamica, ridica-te si vei vedea ca numai tu esti cea care detine puterea!
Eu am fost de dimineata cu Theo la MF pentru ca de ceva vreme isi trosneste si chiar ii pocneste piciorul drept de la genunchi catre glezna. Eu nu m-am panicat asa tare si l-am lasat in pace daca am vazut ca paseste si sta in fund deja foarte bine. Dar de gura mamei m-am dus totusi sa-l vada.
M-am enervat la usa medicului pentru ca m-a lasat sa astept dupa toti mosii basinosi (scuzati!) si in final nu mi-a dat decat un bilet de trimitere catre un medic pediatru ortoped (dr. Dascalu Gabriela) la Policlinica I sa-i faca o radiografie. Nici nu ma asteptam la altceva dar faptul ca am stat sa astept cu copilul care deja incepuse sa chiraie m-a enervat la culme. Cred ca se impune si la mine schimbarea medicului. Asa ca, Mada si Andicu, cred ca o sa ma inscriu cu el la doctora voastra. O sa merg sa ma interesez sa vad care sunt conditiile acolo.
Si nu am plecat destul de suparata de acolo ca ajung la policlinica si cand colo .... usile inchise .... zi libera pe 7 aprilie cu ocazia zilei sanatatii!
Deci am inceput saptamana destul de prost....
In alta ordine de idei, incepand de anul acesta copiii (ma refer la Crina) nu mai primesc alocatiile prin oficiile postale. Carnetul de cecuri nu are file decat pana in decembrie 2007. La scoala ne-a spus ca vor veni cu factorul postal. Ceea ce nu s-a intamplat pana acum iar de la posta ne-a trimis la casa de pensii. Stie cineva unde este casa de pensii, ca nu am avut niciodata treaba pe acolo?
Va pup
ina78 spune:
Madaluta multumim pentru joculetze. Le-am printat si noi..
Maia ma simt bine cind mai aud pe cineva care a condus pina mai aproape de nastere.
Sa vad cit o sa mai am loc. Ca in casa... tare n-am stare.
Gabriela la mine nu mai iese verigheta. Daca tu o mai poti scoate... dar totusi se umfla... mai bine scoate-o... e tare neplacut sa fie fixa... Dar o luna mai suport eu.
Angi spor la tradus.
Adriana, Florin-a, Roxanalucia, Yannia, Mav multa sanatate ... trimit acum spre voi un ingeras cu sanatate.
Mokika... intniri zici... sana tare bine... dar nu stiu cum fac ca sint numai contratimp. Intrui exact dupa ... ce se stabilesc sau au loc. ![]()
Eu cu Eris... asteptam caldura... si apoi sa ne tii... Craierim zilnic, nu Eris?
Abibriza acum asteptam nu? Spoer tu sa nu fii nerabdatoare ca mine... as fi desfacut cutia sa vad ce e inauntru. Mai avem putin tare.
Mav verigheta se poate largii, stii?
Cit despre greturi... ma repet... e f bine ca le ai... mai ales acum la inceput, e semn ca bebelina e ok, creste, papa... Daca nu erau greturi sigur intrebai de ce nu....
Pup pe toata lumea.
Doc??? Ce faci? Bisous? Isidora? Jojo?? Ce stiti de ele? Daca vorbiti cu ele, spuneti-ne si noua....'
Mokkika casa de pensii este pe Mircea. Linga Pompieri. In drepta, pe strada Decebal.
eu - Ina
- 4 saptamani pina ne intilnim minunea
mav spune:
inutzo, cum sa fie bine mama cu asa hal de greturi?! tu n-auzi ca am slabit deja 2 kg si ca ma ia cu voma si lesin pe strada?!
macar daca dupa 3 luni incolo or trece.... ca n-ar mai fi asa mult... desi si doar o astfel de zi mi se pare o eternitate....
10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanalucia spune:
mirela, mav, andicu, mokika,ina, multumesc pentru incurajari
. sab simplex nu i-am mai dat, ca parea sa urle si mai tare. azi i-am luat bonisan, sa incerc si asta. incerc de 2 zile sa fac si eu un dus..(cred ca 2, ca nu mai stiu deja zilele, sau cand am facut ultima data ceva).
mav, imi pare rau ca ai greturi... sunt normale, dar nici sa slabesti prea tare. desi am auzit ca unele gravide in primul trimestru slabesc din cauza asta. tu incearca sa mananci cate putin din fiecare, sa ii dai lui bebe ce-i trebuie. 
yanni,a mai bine mergi la dr. panica e normala acum in ultima perioada, si eu daca nu il simteam miscand cateva ore ma gandeam la ce e mai rau. dar trebuie sa gandesti pozitiv. iar durerea de cap cred ca e de la tensiune. i-ati tensiunea zilnic, dimineata si seara, si vezi cum variaza, si vezi si cand te doare capul, poate iese o legatura..
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor