Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai stai asa, dar din cate imi dau eu seama, frumusetea de Rebecutza nu e revendicata de nimeni, ceea ce e revoltator! sa zica si Clau ea ce parere are...dealtfel nici Ioana-de-Olgutz nu e arvunita, ma rog, ea-i face ochi dulci lui Sasha dar niciodata nu se stie!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

De unde, frate, chestia asta cu "te pune sa platesti"?!?!

http://www.cnas.ro/default.asp?id=218 , de unde citez :

"Serviciile medicale profilactice suportate din fond sunt urmatoarele:
a) monitorizarea evolutiei sarcinii si a lauzei, indiferent de statutul de asigurat al femeii;
b) urmarirea dezvoltarii fizice si psihomotorii a sugarului si a copilului"

La Municipal nu mi s-a cerut nici o adeverinta, nici la nastere, nici la vreuna din cele vreo 15 internari de zi pe care le-am avut...Nici la CF2 nu se cere. Nu stiu de alte spitale, care daca o facl, o fac ABUZIV!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Naty, spusei ca nu ma dau la tinerii arvuniti!! Suntem fete serioase, ce Dumnezeu ?

Acum, in secret va spui, ma cam incanta charm-ul frantzosesc de David de Delphin . Da' astept sa il vaz si pe Alex-de-Cory, ca vaz ca mama se pricepe la cupii, si "produsul" masculin poate fi taaaaaaaaaaare tentant! Si sa stiti ca fii-mea e frumoasa in realitate! Si are si ochii albastri, da ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit de la masaj si fetita mea a fost o cumintica. Piciorusul este mai bine, in 2 saptamani cred ca suntem gata cu masajul!

Mey, Rebecutza e arvunita de bebe Andrei de mami Giani, desi vad ca nu prea ne baga in seama in ultima vreme . Sper sa fie bine amandoi. Cuscraaaaaa?????? Hai pe crenguta ca i-o fura lui Andreiutul pe Rebecca!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

A! Apropos de aspiratoare nazale: spunea Sovi mai demult de aspirator nazal din care se trage cu gura. Mi-a adus Radu de la Bebeconfort, arata asa:

http://www.bebeconfort.com/collection-2008/FR/maison_toilette_soin_mouche.htm

Se trage extrem de usor, ii curat nasul fara ser fiziologic sau alte lichide de inmuiat mucii. Nici nu ma chinui cu aspiratorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, nu stiu...eu am spus doar ca se cere la Elias...

Simo, pai sper ca David al meu sa nu ramana neinsurat. Cred ca trebuie sa se apuce el sa faca curte vreunei domnisoare... ca vad ca domnisoarele nu se inghesuie la usa noastra

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

pai Ioana mai multi baieti sunt acum, stai ca acusica dau navala fetele, eu, stela,nicol kya, cristina si cine mai este....atunci sa vezi ce e la usa ta...eu is primaaaaa

aaaaa..si inca ceva.. parca ziceai ca dupa ce se naste bebe decolezi din Tonga...pai si eu cum ajung acolo e prea departe

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.16 zile pana la

Mergi la inceput

Pai Ioana, barbatzeii tre' sa treaca la curtat! Acu' io stiu ca alte-s vremurile, dar... Inteleg ca ti-au cerut adeverinta, si Naty a patit la fel...dar ma revolta birocratia asta de nu pot sa iti explic! Biata gravida, sau bietul sot proaspat tata tre' sa stea sa alerge dupa hartii, in loc sa isi vada de lucrurile importante!!! Eu am terminat, sa stii, de depus toate dosarele. Habar nu am de termene de depunere, insa ce stiu este ca trusoul si aia 204ron ii primesc in mai :D, iar alocatia tot atunci...Ce trebuie sa fiti atente: daca vreti virarea alocatiei pe card, contul trebuie sa fie deschis pe numele vostru, astfel incat atunci cand veti intra in CIC ( cine va face asta ) sa vi se poata vira indemnizatia in acelasi cont. Deci indemnizatia se vireaza numai in contul vostru deschis pe numele vostru. Alocatia merge si in cont pe numele sotului. Din experienta de la Ploiesti asta!

A! Ioana, a fost Radu si a depus cererea pentru negatie ( deci se poate duce sotul tau ), si le-am primit prin posta acasa, asa ca scapi de inca un drum. Intr-o saptamana de la depunere, le-am primit acasa.

Mergi la inceput

Clau, de cate ori pe zi ii faci masaj acasa? Si cate minute pe zi (in total)? Si eu vad o imbunatatire la David...peste 2 sapt meregm la control sa vedem ce zice kinetoterapeuta?

Unde mergeti la masaj? Cumva pe langa Piata Kogalniceanu? La Kinetocabinet?

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Olgutz, uite am sunat la ei dar, fraiera, n-am intrebat daca le elibereaza pe loc!! Deci trebuie sa le trimita prin posta!!

poze

Mergi la inceput