Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:
Valentina, ia si tu vreo 4 schimburi. Ai nevoie si de adeverinta, dar nu musai din momentul internarii, o duci pana cand te externezi.
Gecko, imediat iti scriu PM
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Asa,revin si eu...azi nu prea o sa fiu pe crenguta ca deseara vin nasii lui Samuel sa punem la punct una,alta pentru botez si trebuie sa fac curatenie bec,apoi de post si mai am si 2 copii...greu,dar nu imposibil!
Naty,i-am aratat poza NUD lui David si prima reactie a fost:"Mami,uite are cercei"-mai,copilul asta e tare inocent!una peste alta,s-a uitat cu interes(la cercei) si la fata Iuliei ,si a zis "e frumoasa fetita asta,asa ,cu burtica goala..."
Cuscra,Super semnatura
Lyvy,da,Samuel e complet "arvunit" de bebelusa Teodora...da,ia uite cati flacai mandri sunt pe crenguta!mai,fetele voastre au de unde alege...mai greu e pentru noi,mamicile de baieti!un mare pentru Geamana Iris-ca daca seamana asa,parca ar fi fratiori e pacat sa-i cuplam,nu?
Pucca,Felicitari,mamico!Sa va traiasca Bianca !!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Valentina, nu iti trebuie adeverinta de salariat! Asistenta medicala pentru gravide este "gratuita"...
Naty, nu am zis ca se lasa la orizontala perfect....Oricum, si scoica este o solutie excelenta! Tii minte cum te bateam la cap sa iei scoica? Soacra ce sunt, deh!!!
Gecko, ai dreptate cu bibele si cu lingurita!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Geko, da, ai dreptate cu ceaiul... au fost si zile in care nu i-am dat deloc, dar am vazut eu ca se simte mai bine cand ii dau... si cum am mai zis, ii dau cateva gurite. I-am dat cu biberonul...
Intrebare f importanta:
Voi ati depus actele pt bani? (alocatie, trusou, stimulent) Stiti cumva daca exista un termen limita? Eu trebuia sa le depun si trebuie sa vin la primaria sect.1 sa cer negatie (adeverinta ca nu am cerut acolo banii). Acum trebuie sa ma interesez daca mi-o da pe loc sau trebuie sa depun o cerere inainte, cum au programul cu publiculll... Vai, ce aiurea!! daca trebuia doar pt trusor renuntam la banii aia, dar trebuie si pt alocatia lunara...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Ioana, eu INCA n-am rezolvat! Dar stai linistita, se pot depune in intervalul in care copilul e considerat nou-nascut adica...12 luni de la nastere (e aiurea, dar sigur asa e!). Chiar daca depui mai tarziu, vei primi banii retroactiv.
Olgutza, sotzul meu nu vroia scoica, dar a luat-o nasul Iuliei asa ca n-a avut ce face iar acum vede si el cat de utila e: in scoica se transporta si merge cu masina, in scoica sta in casa cand aerisesc dormitorul, in scoica o plimb cu caruciorul...unde mai pui ca doarme minunat in ea.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
Felicitari Pucca!!!
La multi ani bebe TUDOR!!!
Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 20 zile!!!
Simo27 spune:
Dana,nu am sugestii de prenume...ANA-TEODORA suna ffff bine!Daca va place ,e perfect!uite,si noi vroiam tot un prenume la bebe Samuel,dar cum s-a nascut in 1 martie si in 29 a fost Sf.Casian(si eu asa am vrut sa-l cheme,dar ...in timpul sarcinii asa de mult i-am zis Samuel,ca acum nu mai pot sa-i zic altfel...doar Il Barosano),i-am pus si al doilea...nu-i pacat,sa stii,da cam greu...iti zic din propria experienta car dupa mine 2 prenume si fiecare ma striga cum ii place si eu trebuie sa fiu atenta...dar,cineva zicea ca e mai bine sa pui 2 prenume si ptr faptul ca,(-scuzati cacofonia)copilul cand va fi mare va putea sa-si aleaga cum sa i se spuna...sa vedem de o fi asa!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
La Elias e nevoie de adeverinta. Daca nu ai te pune sa platesti.
Asa e, Valentina, bebe nu are voie zahar si sare pana la un an... Si nicidecum miere!!!
Auziti, dar pe David al meu nu-l vrea niciuna drept ginere?!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
Vladutz al meu a pus ochii pe Sanziana.
Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 20 zile!!!
Simo27 spune:
Ioana,tare faza cu DAVID-cum sa nu -l vrea nimeni?un baietel asa de chipes?stai,ca imediat e bataie pe el!
POZE