Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Da,bubu,gata si noi;vedem luna 9..Eu voi sari randul,ca nu am ce face..Saptamana viitoare suntem gata.Luni aflu ziua exacta.Doamne ajuta!
gecko,impresionant,dar eu nu am ajuns sa sforai (ca o gravida),asa cum tot aud sau asistam la concertele unor fete la spital (as fi fost atentionata daca se intampla sau m-as fi auzit chiar eu)..Am ajuns in schimb sa nu pot sa adorm seara,dar nu neaparat din cauza sotului,ci pur si simplu nu ma ia somnul..
Valentina,la Giulesti trebuie adeverinta,in alta parte nu stiu.Nastere usoara!
Cuscra.Spor la bucataraie!Eu pot sa-i spun ginerelui, Sam?Acu daca lui Samuel ii pica ochii pe cea care-i seamana atat,nu ne suparam,sigur si la Teodora vor atenta atatia!!Avem un bb David scump,un bb Matei etc etc.Nu facem "judecata tiganeasca",ii lasam sa se cupleze singuri..Uite,Ioana deja se intreaba ce nora sa aiba..Stai,Ioana,sa le dam noi drumul in iarba la bebei si sa vezi cuplari..

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Va randunici,
Raportez o noapte destul de agitata, cu vizite dese la baie si chiar cu un junghi in spate dreapta, care ma anchilozase de tot.
In rest, am intrat repede sa va citesc din urma, sa fac scrisorica si apoi ma duc sa la bucatreala din nou, sa fac ciorba radauteana si pipote cu ciuperci (comanda de la randunel).
Diseara am rendez-vous cu Mendez, sa vedem ce mai zice!

Cory, Steluta si Mihutza,, da' ati avut spor la ciripit azi-noapte, nu jucarie!
Bubu, Steluta, felicitari pentru semnaturi! Dumnezeu e mare, Steluta, maine intru si eu in 9 luni! O sa-mi schimb semnatura la noapte sau maine.
Simonette, chiar ma intrebam ce e cu tine, bine ai revenit la ciripit!

HAI MARY! NASTERE USOARA!
Nicol, bafta la control!
Pidana, spor la treaba, da' nu te utzupi prea tare! Imi place numele Ana-Teodora, e super! Si eu vroiam s-o cheme pe bubulina mea Teodora, dar, am facut o promisiune si o respect. Maine trec numele fetei la semnatura, fiindca intru in 9 luni, deh, superstitita!

PUCCA, FELICITARI, RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT PENTRU BEBE! BIANA-MARIA, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!
Gecko, multam pentru consolare!
Olgutzica, bravo de vesti bune de la dr.!
Valentina, mie la Elias mi-a cerut adeverintza de salariat cand mi-am facut internari pentru ca sa-mi pot lua concediu.
Apropo de cine cu cine, ca vad ca se fac cuplari la greu intre bebei, i-am aruncat si eu o intrebare Mariei-Underqueen, dar nu mi-a raspuns! Deh, nu i-o place de mine ca si cuscra!
Natycu, revin si eu cu intrebarea despre glicemia randunelului, please!
Si hai si pentru Mihutza, niste galerie, doar-doar s-o indura barza si de ea!
HAI MIHUTZA! HAIDE BARZO!

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by ursuleata

Vladutz al meu a pus ochii pe Sanziana.

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 20 zile!!!

Oooo, cuscra, avem onoarea!

Deocamdata mama de Sanziana se simte rau: nu stiam de ce imi vine sa lesin cand ma scol din pat... Si de unde e starea am starea asta de sfarseala...

Am tensiunea 14 cu 8 (de obicei era 11-12 cu 6-7) si un puls de 112 (in loc de cca. 90)

Si am de facut azi neaparat un drum la banca. Dar nu ma incumet sa ies, pentru ca mi-e frica ca o sa cad pe strada...

Naty nu am ce sa fac, nu? Doar sa stau si sa astept sa-mi treaca?

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 11 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza, n'ziua, etc...am avut pediatrul Medlife in vizita la Mufa si suntem fff bine, uraaaaaa!!..ne-a adus si pozele, fff dragute!!
NE LAUDAM SI NOI CA ASEARA DUPA BAIE AM DORMIT LEMN DE LA ORA 21,30 PANA LA 1,30 CAND NE-AM TREZIT, AM PAPAT SI NANI IAR PANA LA 5,30!!
ccriss, mama, de ce iti complici tu existenta?..scoate camasa din bagaj, ca au tone, speciale pt alaptat, ti se dau si 10/zi daca ai nevoie!!tampoanele la fel, ti se dau sterile cate vrei...'sosete, chilotei, supozitoare cu diclofenac si cu glicerina', nu iti trebuie, am avut si eu dupa mine degeaba sosete si chilotei, este ffff cald!!!!!asta a fost singurul minus din pct meu de vedere, ma sufocam de cald si nu se putea face nimic...supozitoare si alte medicamente ti se dau la nevoie cate vrei!!
sovi, deci nu e cine stie ce targul...felicitari pt carutz, maca nu ai batut drumul degeaba!
hagiyannis, ulei de ricin??? eu am bagat 40 ml!!!!!!
stelain spital ne turnau pe gat ceai de chimen si anason, eu beau si acum 1 litru /zi, pt lactatie si e bun si pt bebe, cica ii ajuta burtica, nu face colici..si cory! Super tare visul, si eu aveam d-astea ciudatae pana sa nasc!!
mihutza, hai ca mai e putin!! merge cu 'inducerea' aia, la mine a avut efect, si am profitat din plin de ea, tare bine mi-a prins!!
nicol bafta la control!!
Clau, exact asa e si Mufa, identic Rebe!
PUCCA, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BIENCUTZA, SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!
ali, Doamen ce as bea si eu o cafelutzaa!!!
lyvy, ti ii dai ceai si alaptrazi?...eu stiu ca laptele tau e suficient si mi-a zis doca fara altceva!..
naty, felicitari pt kg, bravooo IULIAAA!!!
Apropo de nas infundat, cum zicea si Gecko, eu am fost aia tolerata de sot cat am fost gravi, eram mereu cu nasul infundat, cu tot Biorinilul luat la bord!!
pun stop la cearsaful asta sa nu il pierd, citesc si restul si revin...de o ora tot scriu, ba cu bebe la bord, ba fara..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, NUUUUUUUUUUU!!! Unde te crezi??!?! Cum sa ti le elibereze pe loc??! Io de ce sunt rasculata asa?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Salutari mamici de randunici.

Am si eu o intrabare, si puiutii vostri tot vomita? imi este f. frica si mila cand il vada cum vomita saracutul si pe gurita si pe nasic, dupa ce-i dau sa manance am impresia cat a mancat atat si vomita.
In rest suntem un bebel f. cuminte si ne trezim doar de 2 ori pe noapte pt. ,,,papa''' si pentru scutec si in rest dormim ca si ingerasul ziua avem program de povesti si de veghe.
Va pup pe toate.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Luny, felicitari pentru bebe foarte bine!
Mersic de sfat, dar nici mcar o pereche de sosete sa nu-mi iau? Ca am inteles, ca oricat ar fi de cald, in timpul sau dupa nastere te ia cu frig de la picioare?! O pereche de chilotei tot imi iau, macar pentru iesit din spital, ca sa nu-l mai stresez pe randunel si cu asta, el sa ramana sa aduca doar hainele de bebe.
Hai c-am fugit la bucatareala, mai revin!

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mussara, si David vomita tot asa, dar m-am prins ce trebuie sa fac ca sa nu mai faca. Il ridic mai des sa ragaie si dupa ce papa il pun in scoica, ca sa stea mai ridicat putin...

Chiar, mai am o intrebare: Cam cate ore pe zi e ok sa stea bebe in scoica? Toata lumea ma intreaba daca nu cumva sta cocosat acolo...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hi, hi, si eu tot cu bebe la bord scriu! Unde e mai bine ca in brate la mami?

Ioana, ii fac masaj de 3-4 ori pe zi acasa cum m-a invatat dr si mergem la cabinet de 3 ori pe saptamana unde-i face altfel de masaj ( specializat ). Cabinetul este langa parcul Cismigiu, pe str. Sf. Constantin.

Luny, se aseamana puii nostri!

Nici noi nu am depus actele pentru indemnizatie, trebuie sa ne ocupam si de asta...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgutza,m-ai facut sa rad..
La Giulesti,nu te externeaza fara sa aduci adeverinta.
cris
Fetelor,Pidana,Cris,imi creste inima cand va aud ca va place numele Teodora..Si eu il ador de cand eram adolescenta!
luny si puiul ei.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput