Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, ma bucur ca e mai bine piciorusul Rebeccai, si noua ne-a zis azi pediatra ca e aprope gata, normal, dar sa ii mai fac masaj, mi-a arat cum sa ii fac, m-am descurcat si pana acum, slava Domnului!!
FELICITARI SPECIALE STELUTZEI, PENTRU LUNA A 9-A!!!
HAI MARY! HAI MIHUTZAAA!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

FELICITARI PUCCA. RECUPERARE CAT MAI RAPIDA, SI BIANCA MARIA SA FIE CUMINTICA SI SANATOASA

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

scrisesem mesajul asta de dimineata si de ametita ce eram l-am postat la cap trecut. Il mai pun si aici, chiar daca nu mai e de actualitate...

quote:
Neatza! ce turmentata ma simt...

Cris, am vazut ceva lenjerii si muuulte patuturi -poate la ei aveau si saltelute, dar nu imi amintesc, da nu ma intreba de firma...

Simo si somn rezolvate partial :)

Bubu, au ceva lucrusoare, din pdv meu nu s-a meritat ditai drumul pana acolo prin traficul ala. Mai bine mai aveam rabdare si mergeam la babyexpo.
Tu de care ciocolata folosesti la tort? si cand o topesti ii pui in ea ceva unt pe langa frisca lichida?

Simonette ai reaparut! Ma bucur ca motivul disparitiei tale a fost doar netul!

Cory, exact! marele shopping a ramas pe alta data. tre sa ma apuc sa comand pe net.

Delphin, bafta cu decizia perso! Si sa treceti cu bine de vaccinuri...

Stela, feliictari pt vesti bune de la dr!

hai Mary! Curaj si fortza multa! Hai Gogosika iesi afara si pup-o pe mami!

Hai Mihutza! Barzo, simte-te!

Nicol, felicitari ca ati terminat in casa si bafta la doctor!

Pidana tine-o stransa, mai stai 2-3 saptamani Mie imi place Ana Teodora! (in special Ana)

Felicitari pucca! Bine ai venit Bianca Maria!

Va pup, am fugit la Giulesti. Desi am o oboseala pe mine...

.

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, acolo mergem si noi, la dr. Monica Ivan. Parca asa o cheama. daca tot la ea mergeti si voi te rog sa-mi dai si mie nr ei de tel, ca nu stiu pe unde l-am ratacit.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am basculat-o pe Rebe in scoica, gata adormita!

Stela, felicitari pentru luna a noua. Rugile ti-au fost ascultate, ai vazut?

Luny, ma bucur ca este ok cu masajul lui Muffa, bravo!

Olgutz, ce face Ioana mica?

Trebuie neaparat sa fac o lista de cumparaturi pentru randunoi ca nu mai am de nici unele prin casa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by ccris_ccris

Luny, felicitari pentru bebe foarte bine!
Mersic de sfat, dar nici mcar o pereche de sosete sa nu-mi iau? Ca am inteles, ca oricat ar fi de cald, in timpul sau dupa nastere te ia cu frig de la picioare?! O pereche de chilotei tot imi iau, macar pentru iesit din spital, ca sa nu-l mai stresez pe randunel si cu asta, el sa ramana sa aduca doar hainele de bebe.
Hai c-am fugit la bucatareala, mai revin!

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

pentru linistea ta sufleteasca, ia si o pereche de sosete!!!iti dau voie! eu am avut in picioare in travaliu si in 15 min nu stiam ce naiba sa mai fac sa scap de ele mai rpd, mi-au dat un disconfort...si mi-era cald...noroc ca a aparut Liviu la timp sa ma scape de ele!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, da , la Monica Ivan, imediat iti dau nr de tel. Saptamana viitoare va fi doar luni si marti la cabinet caci apoi se inchide strada cu summitul asta! Uite nr.: 0722.297.501

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

apasat Luny,Sovi,Clau,merci frumos.Domnul nu m-a lasat.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutzo, te cred, ma! O cred si pe Ioana! Repet insa, mi se pare stupid si abuziv. Deci daca nu sunteti salariate, voi, sau sotii, nu va duceti sa nasteti la Giulesti sau Elias. Acum, femeile care nu au serviciu, ce fac ?!?1 Nu fac copii?!?! Sau asteapta sa stranga bani?

A! Si cam cat costa o nastere intr-un spital de stat? Scrie undeva?

Sa le fie rusine ca isi bat joc de noi! In plus, nu inteleg cum undeva poti naste fara nici o adeverinta, iar in alta parte nu te externeaza...si ce iti face? te tine acolo pana te angajezi ? Mi-e sila!

Gecko, zi-mi cum ai ajuns acolo, departe, ca poate imi iese si mie...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,te anunt ca nu o lasam pe Teodorasi noi suntem baieti seriosi,nu zburam din floare-n floare(si apropo,si eu daca aveam fetita tot Teodora o chema-"darul lui Dumnezeu")...pai,abia ne-am inteles si acu sticam treaba?...va pupam apsat si da,poti sa-i spui SAM
noi am mers afara putin si acu dormim...incepe distractia !vai,si am asa un chef...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput