Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Asa e,Olgutza,e nedrept ce se intampla,dar asta e realitatea..Nu am stat mult sa ma gandesc,ci doar am scos adeverinta,la fiecare internare.Ca doar traim in si asta ne ocupa tot timpul.
Nu,cuscra,eu il ador pe ginere-meu,stai linistita,dar daca el ar pune ochii pe cea care-i seamana lui,asta e!Si chiar ca nume mai potrivit nu puteam sa-i pun Teodorei,nu?Si culmea ca-i ales de mult mult timp,cand nici nu banuiam prin ce o sa trec.Spor la bucatareala!

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Ioana, negatia i-a dat-o pe loc sotului. tot de la sectorul 1. erau niste tipe amabile.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci Vanghelie sa traiasca!! Nu se putea pe loc la el! Naty, ce spuneai de Primaria Sectorului 5 ?!??!

Marina, nu povestesti nimic de Mihnea? Il tii pitit sa nu sara fetele pe el ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gecko nu pediatra mi-a zis toate alea, ci medicul de familie...a siz ca e dezhidratat , ca nu-i sta pielea ca pe cireasa ...si ii dau cam de 2 ori pe zi, uneori doar o data, depinde. uneori se linisteste si adoarme dupa ce trage 5-10 ml de ceiut.

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by underqueen

gecko nu pediatra mi-a zis toate alea, ci medicul de familie...a siz ca e dezhidratat , ca nu-i sta pielea ca pe cireasa ...

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Nu-i mai da, mai Maria; copilul mananca, doarme, face kk si nu are febra, da? Deci e perfect sanatos, nimeni nu se deshidrateaza asa, de aiurea! Nu faci decat sa-i umpli stomacelul, sa schimbi si mai multi pampersi ca face pipi mult si poate fara ceai ar manca si mai mult, desi conform schemei mele, pt greutatea lui mananca absolut suficient.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

da, Naty, de mancat mananca super...si a inceput sa ia in greutate, fata de cum ajunsese la doua saptamani la 2800, acum are 3700 cu aproximatie

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, saru'mana mult de tot...peste vreo 2 sapt sa ne programam si noi...

Marina, deci la sect.1 merge mai repede! Olgutz, zi mersi, mama, ca nu te-au pus sa te deplasezi sa le si iei.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dau sa schimb cupilu...o dezbrac...pampersul cu pipi, ok; o sterg frumos la fofo si la curuletz cu servetel inmuiat in ceai de musetel, ma pregatesc sa o dau cu crema la fundulet...cand incepe sa se screama...si imediat da drumul la o frumusete de kklik...in care isi baga imediat cu nonsalanta piciorusele pana la genunchi...

...noroc macar ca statea direct pe cearceaful igienic Happy (fetelor, nu stiu ce prostii mai vreti sa va luati dar din astea MUSAI MUSAI sa va luati, sunt superbe la casa omului cu bebe)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

asa e, Naty, salteluta de infasat si deasupra cu cearceaful e super,la noi e belea cu putica, facem pipi numai in sus si aproape mereu la schimbat...
Olgutule, nu-l tin pitit, am avut o perioada proasta rau, a murit bunicul, eu era sa raman fara lapte din cauza asta, m-am chinuit mult sa revina la cantitatea normala.
pupicei tuturor.
Mihutule, tu nu mai nasti?

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Naty eu patesc frecvent sa inceapa sa faca kk cand il schimb...si il tin si eu de picioruse mai sus ca sa nu se unga, si astept...si cand il sterg si zic: gata! incepe iar...

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput