Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Simo78 spune:
Diana asta am vazut si eu la Kidex...aratau imagini cu o fetita cu pantofi de "printesa"...si mari pe de-asupra...aluneca saraca...ce-i in mintea lor? Pantofi cu toc la 3 ani????
Eu nu am folosit nimic. Da nimic! ca asta nu accepta sanul...cu mierea aia as mai astepta...e drept ca se intampla extrem de rar...dar daca se intampla tocmai la al tau?
P.S. www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2377020483/" target="_blank">poze noi
Simo
mami de Matei
ghinetz spune:
Asa, la cina, va servesc cu spuma de mere. Eu inca nu am gustat, ca e la rece. Reteta aici
Miha, Celia, Diana, Michelle...restul lumii! Ce mai bucatariti bun?! Ca nu mai am idei.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Simo, cand ne povestesti de la Bucuresti? Vrem si poze...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Oana la Bucuresti m-am intalnit doar cu Alina, nu prea am avut timp...am petrecut mai mult la prietena mea non-DC
dar tot cu bebe de 6 luni jumate 
Oricum i-am transmis salutarile voastre 
Simo
mami de Matei
addiana spune:
simo imi place poza cu cei trei copilasi la baita! iar poza cu matei si amira=care e mai arab????
iar cu pantofii cu toc... am vazut intr-un magazin...pt fetite de 3-4 ani...si nu erau de jucarie!!!
noroc ca nu i-a vazut si zgatia, ca nu plecam din magazin fara ei...
oana super apetisanta spuma de mere! pana se raceste cred ca ajung la tine!![]()
eu ma duc la clatite...am faina!
mihamora spune:
Salutare!
L-am vazut pe Matei in jacuzi cu gagici 
Simo - bine ati venit!
Iulia - sa vedem cum ti-au iesit fursecurile. Multumim de pontul cu sarea.
Oana -
Arata super spuma. De mancare eu nu mai fac. Am mancat la mc d.
Ella - ce faci?
Diana - hai ca iti arunc eu o punga de faina.
Nici mie nu mi-a folosit garmastanul, am mai avut o crema cu lanolina,aia era ceva mai buna.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Simo ti-am vazut pozele de 2 ori.O data la strumfi si o data acum.O fi el arab pe jumatate Matei dar parca-i fiul lui Stefan Cel Mare(adica-i al nostru clar).
Diana si eu am vrut sa fac clatite dar n-aveam dulceata si nici altceva sa inlocuiesc.
Oana ce bine arata spuma de mere....Baietii ce mai fac? sunt mai bine?
Azi am cam lenevit,bineinteles ca am vase de spalat,haine si jucarii imprastiate.ca de fiecare data ma apuca harnicia dupa 10.
Nonna76 spune:
Nici eu n-am folosit pina acum creme pentru sini ca n-a fost cazul.Si nici n-am chef tocmai acum sa dau o carutza de bani pe garmastan.
M-a mai muscat dar nu asa tare.
Danelutza spune:
Oana ce bine arata spuma de mere
, eu va servesc cu pui crocant la cuptor si cartofiori, reteta pentru puiut este aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13903/Pui-crocant-la-cuptor/ deliciossss 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Danelutza spune:
Simo e mai roman Matei, decit Amira ![]()
Cuscra sa nu dai prea tare 
![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella