Gravidute & Mamici de IASI (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Nici eu n-am folosit pina acum creme pentru sini ca n-a fost cazul.

ferice de tine monica!...sa n-ai nevoie de nimic pana il intarci!
eu aveam niste crapaturi de-mi venea sa fac pe mine cand le alaptam! cu toata rusinea recunosc ca muscaturile au fost principalul motiv pt care le-am intarcat pe amandoua la 10 luni...am zis ca trebuie sa raman si eu cu sfarcurile intregi!

gata clatitele! poftiti! avem cu dulceata de capsuni si cu nutella!
repede pana nu vine barbatul acasa si le mananca pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

danelutza arunca si la mine cu niste pui crocant si cartofi prajiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

io poftesc la clatite, ma servesti cu una?

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Simo ti-am vazut pozele de 2 ori.O data la strumfi si o data acum.O fi el arab pe jumatate Matei dar parca-i fiul lui Stefan Cel Mare(adica-i al nostru clar).

Diana si eu am vrut sa fac clatite dar n-aveam dulceata si nici altceva sa inlocuiesc.
Oana ce bine arata spuma de mere....Baietii ce mai fac? sunt mai bine?

Azi am cam lenevit,bineinteles ca am vase de spalat,haine si jucarii imprastiate.ca de fiecare data ma apuca harnicia dupa 10.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Eu zic ca e bine si atunci, ca pe mine nu ma prea apuca in ultimul timp nicicand

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by addiana
nici la mine garmastanul nu a avut nici un efect... am folosit cu succes glicerina boraxata. cu mierea nu stiam...chiar daca are gust bun mai bine se spala sanul inainte..stiti voi alergii, botulism...chestii...

Diana, pe cuvant daca mi-a trecut prin cap de botulism si alergii. Stii ca zici bine? Aveam niste dureri, ca la asta chiar nu m-am gandit. Multe mai invata omul de la voi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

am fost ieri la eco! am primit o veste buna ! saculetul gestational este in uter, are 11,3 mm ; dupa dimensiuni-4 saptamani .
mai merg la control peste 2 saptamani , timp in care asteptam sa apara embrionul...ufff alt stres!
acum stau si ma gandesc ca nu prea coincide varsta de vreme ce UM a fost pe 20 februarie si ultimul contact sexual neprotejat pe 8 martie ...iar BHCG-ul arata sapt trecuta 5 saptamani.
voi ce credeti? oare am devenit paranoica?

Mergi la inceput