Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia-stefy spune:
Danelutza, multumim inca o data pentru reteta, abia azi am facut-o si Stefy e foarte incantata de fursecuri....
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danyelle005 spune:
quote:deci vom sta toata saptamana in casa?
Originally posted by kriss79
daniela, am inteles ca toata sapt va fi ploioasa din pacate
sa va fie de bine iesirea!
la a mea nu ii place soarele!
cine da lapte praf alte firme decat nestle(nan) si humana?
poate imi dati si mie o masura de altceva sa vad daca ii place..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

eu ii dau Lactogen - e de la nestle.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
A adormit...tare greu.a dormit mult in timpul zilei si nu puteam sa-l culc.Ma muscat de sin de mi-a dat singele si ma ustura..Ma musca in ultimul timp ceva de speriat,mi-e si groaza cind il alaptez.Ma musca si ride.Cind ii dau sa manince prima data ma musca si apoi incepe sa manince.Smecher....
Nonna, eu pt sani am folosit un unguent preparat in casa, la recomandarea medicului ginecolog. MI s-a parut mai bun decat Garmastan si mai apreciat si de copil ca e dulce. Mi-a zis sa amestec 1 lingurita de miere cu o lingurita de unt pe baie de aburi si sa-l aplic pe san si mi-au trecut ranile mult mai repede decat cu Garmastan-ul pe care am dta o groaza de bani si... efect pauza.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
ne bate gandul sa ne facem si noi gauri pt. cercelusi..Cris, tu unde i le-ai facut?
la Turmalin cand o gasesc pe tanti care face? sau la bijuteria de pe stefan cel mare..?alea ar fi cel mai aproape de mine..la Coriolan e cam greu..or face si la cel din pta unirii?
Cristina, la Mall e tot departe, ca eu i-am facut la Bijoux in Mall si am fost foarte multumita. Acolo i-am facut si finei mele si nasii nostri tot acolo au facut la fetita lor. De fapt ei m-au si trimis acolo.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
cine da lapte praf alte firme decat nestle(nan) si humana?
poate imi dati si mie o masura de altceva sa vad daca ii place..
Eu inafara de Humana la Stefy am mai incercat si Bebelac si Vitalact, dar nu mai am decat niste Viatalact. Noi am cam terminat cu laptele praf. Daca vrei sa incerci, spune si vedem cum facem.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Fetele, stiati ca petele proaspete de ciocolata se scot cu apa cu sare? Maimutica mea tocmai s-a sters de camasa mea si inca de vreo doua chestii de ciocolata care i-a ramas pe manute de la fursecuri.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Danelutza, multumim inca o data pentru reteta, abia azi am facut-o si Stefy e foarte incantata de fursecuri....
Ma bucur ca v-au placut, cit de curind le voi face si eu din nou, ca prea sint "mangiabile"

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Danelutza spune:
Nonna stoarce laptic si da pe sin unde te-a muscat, se vindeca foarte repede si chiar copiii cind se zgiriie pe fata cu unghiutele, tot cu laptic de mama se vindeca.
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

addiana spune:
bune fetelor! ce vreme de kk!!!![]()
denisa umbla prin casa cu niste saboti de-ai mei cu toc!!! e printesa...
oare astia care au inventat si desenat cartile cu povesti nu s-au gandit sa deseneze printesele cu pantofi fara toc!!???![]()
vroiam sa ma apuc sa fac clatite dar nu mai am faina... sotul e plecat destul de departe, si n-am nici un chef sa imbrac fetele ca sa cobor pana jos dupa faina
cine mi-arunca cu prastia???![]()
nici la mine garmastanul nu a avut nici un efect... am folosit cu succes glicerina boraxata. cu mierea nu stiam...chiar daca are gust bun mai bine se spala sanul inainte..stiti voi alergii, botulism...chestii...

fericita de