Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Anca..II dau cu biberonul..dar nu stiu ce nu-i place bibe sau gustul laptelui. Nici ceai nu vrea. Totusi cred ca laptele nu-i place, pentru ca se stramba cand simte gustul. IAr daca dr. nu vrea sa imi recomande altceva, nici eu nu stiu ce sa iau.
Gaby am incercat cu doua tipuri de tetine, cele de la chico de latex si cele de la Avent de silicon. Cu primele bea ceva, pe celelalte le molfaie intre gingii

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by ellis

de ce sa-i dai laptele cu seringa? ai putea incerca si cu lingurita!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

pai 210 ml?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

daca as vrea dr!!! faci orice!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Creem asa a facut si Maria prima data cand i-am dat biberonul si at am schimbat si laptele si tetinele degeaba ca nu a vrut.
Acum ii dau nan cu tetine avent si nu are treaba.
Ce lapte ii dai??>

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by crisstiana
Eu vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni, cand incep diversificarea.

Si eu tot asa as vrea,dar sa vedem ce parere are si bubulina.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by creem

Neata...sunt cheauna de somn dar nu fiindca n-a dormit pitica, ci ca n-am putut sa dorm de griji. Nu reusesc s-o fac sa pape... Aseara a baut 50 ml cu chiu cu vai, azi dimineata 50 ml, dupa care a inceput sa planga si n-a mai vrtu deloc. A a tipit la san...dar laptic e prea putin...deja nici dimineata nu mai e! Am intrebat dr daca pot sa incerc alt laptic si a zis NUUUUUU! Dar de ce, ca asta vad ca nu ii place, nu-l papa deloc bine, decat cand ii e foame tare putin.
Am si plans de suparare, ca nici nu stiu ce sa ii mai fac
Am incercat ieri sa ii dau si cu lingurita, dar in afara de o bluzita uda leoarca n-am rezolvat nimic.

ce laptic ii dai?
daca incerci sa-i dai mai des?
a mea si-a mai revenit; am elucidat si misterul pt care nu vrea sa mai bea dupa ce o ridic sa eructeze - pt ca i se intoarce acid pe esofag, o doare si nu mai vrea, asa ca o pun sa eructeze mai spre sfarsit;
nici pe mine nu ma lasa dr sa schimb laptele - lactogen

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by creem

Anca..II dau cu biberonul..dar nu stiu ce nu-i place bibe sau gustul laptelui. Nici ceai nu vrea. Totusi cred ca laptele nu-i place, pentru ca se stramba cand simte gustul. IAr daca dr. nu vrea sa imi recomande altceva, nici eu nu stiu ce sa iau.
Gaby am incercat cu doua tipuri de tetine, cele de la chico de latex si cele de la Avent de silicon. Cu primele bea ceva, pe celelalte le molfaie intre gingii

eu folosesc de la nuk ,ai putea incerca....

ce lapte ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

II dau Nan1.
Ieri m-am muls si am vrut sa il dau si pe acela, dar dupa ceva timp...nu l-a vrut. Daca incercsa ii dau cand nu ii e foame plange si se irita foarte tare, nu ii mai intru ij voie toata ziua!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisstiana
Ma scuzati ca am monopolizat pagina asta cu msg mele, dar macar atat sa fac si eu dupa atata absenta.

Bine ai revenit!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis
CINE A FOST LA KIDEX, NE SPUNE SI NOUA DACA MERITA, CA SI ASA SE AJUNGE GREU. EU AS LUA SCAUNEL DE SERVIT MASA SI UN MARSUPUI CA NU-MI PLACE CE AM SI HAINUTE, DESIGUR.

Recomand cu caldura sa-ti iei un wrap...Eu sunt super incantata de el...
Ce vaccin ati facut? Vad ca Amira mea a trecut cu bine si peste asta de 4 luni. N-a durut-o n-a facut febra...slava Domnului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

voi cum dati cerealele?

eu i-am dat cu lingurita,de la milupa cu mar si morcov,de trei zile dar dupa ce a mancat a durut-o burtica....acum de dimi am zis sa incerc tot de la milupa bio cu orez,i-am pus in lapte si a topit 170 de lapte cu cereale...niciodata nu mi-a mancat asa de bine,fara intrerupere...o sa incerc sa-i pun seara in lapte ca vad ca nu a avut probleme cu burtica si doarme de 2 ore...nu a mai dormit asa....de muuult timp....

Mergi la inceput