FIV 171
Raspunsuri - Pagina 8
Moniland spune:
Pisix, sa inteleg ca 3 ovocite au fost fecundate?
Oricat e de greu nu mai ai ce face. Sa speram ca cel putin unul dintre ei e copilasul pe care-l astepti.
kineta spune:
MONI,MIRELA,VA multumesc ,m-ati mai linistit,acum o ora am simtit asa o incarcatura psihica mare,si cred ca am plans jum de ora,tot timpul trebuie sa am o grija,ba a ovocitelor si a ceea ce urmeaza,acum cu sotul,si cu altele si am explodat,cu Dumnezeu inainte,sper sa am noroc de data asta,mi-am facut si eu Pregnilul,acum la 22,si luni,la spital. PISIXSA inteleg ca luni vei avea embriotransferul? -ITI tin pumnii
Karla
manumanu spune:
Dragele mele, maine dimineata imi iau puiutii acasa... toti trei sunt frumosi si abia astept sa le ofer caldura si dragoste!
ella28 spune:
Manu emotionant moment, ma bucur ca sunt frumosi, ma rog sa se prinda si sa fii o mamica fericita! Bafta!
Kineta bafta luni, nu te mai stresa cu sotul, nu vor fi probleme cu el! De abia astept sa citesc vestile pe care ni le vei da luni!
Pisix ma gandesc la tine si iti doresc sa ai embrioni frumosi si sa fii mami! Poate visul sotului tau e de bun augur si faci baiat! Sa inteleg ca el vrea baiat si tu vrei o Ana?? Pai , poate va impacati si faci gemeni
Bafta fetelor!
Luca ce faci, esti ok? Vino cu vestile bune!
luck spune:
Fetelor v-am citit si va citesc in continuare dar pana acum nu am avut nimic de spus despre mine asa ca nu am intrat , dar acum , astazi sunt z1 a CM si maine incep tratamentul.Doamne Ajuta !!!!!
cristal , felicia
Andrada
felicitari draga mea ma bucur tare mult pentru tine.
Pisix , kineta
multa multa bafta !!!!!!!!
Moniland , kora
manumanu si pe aceasta cale si multa multa bafta maine la ET.Te asteptam cu vesti.
Ioanatugs spune:
Luck multa bafta, sa fie cu noroc inceperea tratamentului!
Pisix felicitari pentru embrionasi si tin pumnii safie totul bine si sa devii in curand o fericita mamica!!
Manumanu feliciari pentru cei trei embrionasi, sa le placa la mami in burtica!
De maine dimineata incep si eu stimularea!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
pisix spune:
Ioanatugs – multumesc din suflet ! sper sa fie bine, maine voi afla noutati despre embrionasi. Si tie iti doresc bafta maxima, ce dragut ar fi sa intram intr-un sezon norocos cu multe burtici !
Ella – amandoi ne dorim o fetita sau doua . Da amandoi ne-am bucura tare si de un baietel
Manumanu – mult succes si sa ai niste embrionasi cu lipici la mamica lor
Kineta – se pare ca trecem prin aceleasi stari … mereu apare ceva ; da si eu stiu ca nu e problema daca sotul nu e tocmai in apele lui, important e sa fie in stare sa dea o proba, de restul nu trebuie sa te ingrijorezi
Moniland – stii ca am promis ca FIV-ul asta nu ma mai agit ?... Asta incerc sa fac ! Vorba ta, oricum nu mai pot schimba nimic. Imi doresc totusi sa am macar un embrionas sa-l iau la mine in burtica. Ar fi prea trist sa nu fie nici unul …
Luck – spor la injectii si sa fie …cu rezultat !
Mirela_1 – merci, macar asa nu ma mai simt vinovata … Desi vorba fetelor, acum nu mai conteaza
Iana_mari – merci din suflet !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Ioanatugs spune:
Pisix cu siguranta suntem intr-un sezon norocos si vom fi multe gravidute noi!! Tin pumnii iubita!
Doris71 multa bafta sa stea puiutul acolo 9 luni de acum incolo!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
@dodo@ spune:
Luck, intepaturi usoare!!! Faci stimulare cu protocol scurt? Daca da, spune-mi si mie ce tratament ai de facut si cate zile? merci.
Pisix bafta multa luni !!!
KoraPop spune:
pisix bafta multa cu embrionasii,te asteptam si azi cu vesti bune!!!!
kineta multa bafta maine la punctie si sanatate sotului!
ioanatugs,luck start norocos!
manumanu ai grija de puisori si te asteptam cu test pozitiv!
cami30 fsh-ul e mare si eu luna trecuta il aveam de 11.45,dar nu avem ce face decat sa mergem inainte,pentru noi e nevoie de doze mai puternice de medicamentatie,rezerva ovariana e scazuta,totusi trebuie sa speram ca va fi bine si pentru noi.Cand incepi si cu ce dr.?Multa bafta!
Doris implantarea ar trebui sa aiba loc prin zi 5-7 de la ET,pana atunci puisorii plutesc in uter si ar trebui sa se divida in continuare.Ai grija de puisorul tau si iti tin pumnii stransi!
Moni tu erai la dr. Micu?Ai mai fost pe la dansul sau deocamdata nu?Eram curioasa ce parere mai are despre l-arginina,ca in referatul dansului despre FIV scria ca e f buna si eu vreau sa o iau pe prioada stimularii.Nu ai cunostinte care l-ar putea intreba?
Eu sunt zi 27 de cm,abia astept sa fiu zi1 sa pot si eu sa dau startul in zi 2,desi tare ma incurca summit-ul asta sa ajung la BIOS,numai cu un taxi voi putea care ma va ocoli pe la gara si imi va lua cine stie cati bani....asta este...
Dumineca frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!