FIV 171
Raspunsuri - Pagina 9
goggy spune:
Bafta tuturor fetelor care sunt in focuri! Va tin pumnii tuturor, sunt sigura ca in curand nu vom mai avea loc de atatea mamici.
As vrea sa va intreb si eu ceva: as putea sa-mi fac bhcg-ul marti la giulesti daca inseminarea am facut-o in privat si nu am programare? Daca da, aveti idee cat costa? Stiu ca dupa fiv se face gratuit dar banuiesc ca doar pentru cele care au facut procedura in spital.
Si inca ceva, sunt putin dezorientata. Luna asta am ovulat cu vreo 2-3 zile mai devreme decat de obicei si, implicit, am facut IA mai devreme. Mie CM imi vine cam la 28-31 zile. Marti ar fi Z25 a CM si Z13 de la IA. Ce ziceti, marti ar fi concludent?
Stiu ca de obicei trebuie sa astepti sa vezi daca intarzie, dar daca stau atat as ajunge in Z18-19 de la IA.
maria215ro spune:
Fetelor HELP!!! Am facut o mare greseala.Mi-am facut injectiile cu o ora mai devreme decat de obicei.Credeti ca este rau? Si maine cum va trebui sa procedez, le fac la ora la care trebuia, sau la ora gresita? Ajutati-ma ca inebunesc
pisix spune:
maria stai linistita: tot ce e in decurs de o ora, e ok
Ideal ar fi ca maine sa faci la aceeasi ora ca si azi, dar daca vrei sa te intorci la vechea ora, ar fi mai indicat sa o faci din doua etape de cate o jumatate de ora : maine cu jumatate de ora mai devreme decat azi, poimaine cu jumatate de ora mai devreme decat maine
Mult succes
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
pisix spune:
Fetele tocmai am fost sunata de la clinica si se pare ca s-a mai fecundat un embrion.
Deci am 4.
Insa pana acum doar doi s-au divizat
E vorba de < de 48 h, deci timp ar mai fi ...
Maine am punctia la 14.30.
Dar am o intrebare: oare sa mai iau vit. E ? Sau asta ajuta doar pentru foliculi, sa greasca grasi si frumosi ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
felicia_ spune:
Pisule, mai ai vesti de la embrionasi?
Maria,stai linistita, ca nu-i chiar asa de grava greseala... probabil ca a fost din cauza ceasului schimbat, nu?
Ioana, ai inceput stimularea? Cand mergi la eco?
Goggy, nu stiu ce sa zic, daca poti sau nu sa faci la Giulesti, eventual poti suna sa intrebi... eu sunt mai rabdatoare, as astepta sa vad daca imi intarzie.
Edit: Pisix, am scris in acelasi timp. Eu sunt aici , cu pumnii stransi, stransi! Nu stiu ce sa-ti zic de vit E, eu n-am luat.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
maria215ro spune:
PISIX;FELICIA, va multumesc din suflet.M-am mai linistit putin.Da, din cauza orei m-am cam zapacit putin, insa am realizat abia dupa ce le-am facut(cam tarziu).O sa raman la noua ora acum, mai ales ca maine ma duc la eco in z9 si sper ca nu-mi va mai da decat max 2-3 zile.Va multumesc inca o data
maria215ro spune:
PISIX,KINETA bafta maine la punctie, sa fie cu noroc.
Kineta, ce zici, ne vedem maine la spital?
luck spune:
Ioanatugs
Multumesc , un start norocos si tie pentru maine si asa cum ziceti si voi o sa fie un sezon plin cu gravidute.
Pisix
Felicitari pentru embrionasi , ai sa vezi ca pana la urma o sa fie bine.
Manumanu
Te asteptam cu vesti !!!!!
Zouzou
Ce mai faci draga mea , cum mai esti , felicitari pentru rezúltatele tale.
felicia
eu deseara am prima "intepatura" sper sa fie si cu folos de data asta
Moniland spune:
Kora, eu nu am mai fost la Cj de foarte mult timp, iar dr. meu nu e Micu. Dar am rugat o prietena sa intrebe ea (e pacienta lui Micu. Sper sa ai raspunsul in timp util.
Pisix, ma bucur ca s-a mai fecundat un ovocit. Am gasit o schema intr-o carte unde arata ca la 36 ore au 2 celule.
Sper sa se dezvolte frumos ca sa se poata prinda.
Maria,organismul nu stie ca s-a trecut la ora de vara. Inhibarea stiu ca trebuie la aceeasi ora, iar stimularea poti sa ai o marja de + - 1 ora.
manumanu, tin pumnii sa se prinda toti.
goggy, la FIV se face testul in ziua 14 de la ET. Dar se paote face si in ziua 10. ET de obicei e la 48-72 ore de la punctie (ovulatie). deci ai putea face testul cel mai repede in ziua 12,13 de la inseminare. Sper ca am calculat bine. Eu zic ca poti sa-l faci marti (1 aprilie) si sa fie pozitiv.
kineta spune:
FETELOR,va pup pe toate si va multumesc,sotul meu se simte azi putin mai bine,.AM si eu o intrebare ca tot veni vb de schimbarea orei.,daca am facut Pregnilul la ora 22 aseara,si ovulatia se spune ca treb sa aiba loc la fix 36 ore,cand credeti ca ma va lua la punctie la ce ora,la 10 dim,sau la 9,dar nu cred ca va fi la 10 daca s-a schimbat ora,.RANDUL trecut tot la 22 am facut Pregnilul,si m-au luat in sala la 10 si cateva min. VA ,pe toate:KORA,PISIX,MARIA,MONI,MIRELA,MANU,si toate care mai sunteti in asteptari. MARIA,sigur ca ne vedem,daca esti pe acolo,in fata la eco,si bineinteles si eu daca sunt pe acolo si nu sunt in salon,bine ca nu voi sta in salon tot timpul,cum as putea sa te recunosc cat de cat,da mi un indiciu
Karla