FIV 171
Raspunsuri - Pagina 7
DORIS_71 spune:
Am si eu niste nelamuriri. Inainte sa incep FIV-ul aveam impresia ca stiu totul, acum incep sa am dubii. Embrionul se prinde din ziua 2-5, e corect sau chiar mai tarziu? Eu am facut ET luni, pana azi s-o fi prins deja sau inca nu? El normal in burtica trebuie sa creasca pana la nivel de blastocist si dupa aia se prinde? Sczati-ma dar incep sa devin paranoica.
toate FIV-oasele.
DORIS_71 spune:
Scuze, am vazut linkul de la prima pagina si m-am lamurit. Filmuletul da eroare dar linkul e OK.
toate FIV-oasele.
Moniland spune:
Draga Pisix, imi dau seama prin ce treci. Important e sa obtii maximum de embrioni din cele 7 ovocite. Nu stiu cum a fost in cazul tau dar e posibil ca din cei 12-15 foliculi sa fi fost unii prea maturi, si asa cum a zis Kora sa se fi transformat in chiste. Sau sa nu fi fost suficient de mari si sa nu contina ovocite. Ai vazut si tu ca foliculii nu sunt egali in dimensiuni. Asta e, din pacate, nu cresc deodata. Sau poate ca dupa ce le-a curata de membrana sa fi rezistat doar 7 ovocite. Cum am spus varaiante sunt destule.
Iti tin pumnii ca toate cele 7 ovocite sa fie fecundate de gigeii si apoi sa se dezvolte frumos pana la stadiul final. mutl noroc!
iana_mari spune:
Pisix felicitari si din partea mea pt. ovocite si sa se iubeasca mult .Asteptam vesti bune.
cami30 spune:
Fetele am si eu niste valori pe care nu sunt sigura ca stiu sa le interpretez
ziua 4 CM
FSH 12,720 valori normale faza folic. 3,5-12,5
faza ovulatorie 4,7-21,5
faza luteala 1,7- 7,7
LH 7,230 valori normale faza fol 2,4-12,6
faza ovul 14,0- 95,6
faza luteala 1,0- 11,4
Prolactina 212 val normale 127-637
Estradiol 51,30 val normale faza fol 12,5-166
faza ovul 85,8- 498
faza luteala 43,8- 211
FSH-ul ala e putin marit.. ce inseamna asta?
poate aveti timp si stiti mai bine sa interpretati
cami
Mirela_1 spune:
Pisule, multa bafta la ET, iti tin pumnii si nu te mai amari cu ovocitele. De data asta o sa vina si bebele. Sa stii ca foliculii nu se sparg fix la 36 de ore de la pregnyl, am avut si eu teama asta la primul FIV si am intrebat-o pe dr care m-a linistit in privinta asta. Dureaza mai mult efectul pregnylului.
Multa bafta tuturor fetelor in tratamente.
kineta spune:
FETELOR,AM SI EU O PROBLEMA,LAMURITI-MA SI PE MINE VA ROG:sotului meu de ieri seara ii este f rau,a facut o colecistita acuta-colica biliara ,ca la carte cu frison ,febra,si varsaturi din 10 in 10 min,drept urmare am ajuns cu el azi noapte in garda la urgenta,i-au facut o perfuzie pt ca pe cale orala nu poate lua nk,pt ca varsa,si i-au dat cateva medicamente antispastice,si antiemetice,dar si antibiotic-ciprofloxacin,oricum tot nu se simte bine,tot are ameteli si varsa,sunt cu inima cat un purice,cred ca stiti ca luni dim sunt programata la punctie,si cand il vad asa....imi fac fel si fel de ganduri? S-A mai confruntat cineva cu aceasta probl,credeti ca va afecta spermograma de luni,faptul ca mai face febra si ca i-a antibiotic ?
Karla
Moniland spune:
Kineta, spermogeneza dureaza 3 luni. Spermatozoizii sunt deja acolo, formati. Important e cea facut in aceste ultime 3luni. Eu nu cred sa afecteze.
Cami30, din cate stiu eu dozarile hormonale se fac in zilele 2-3 ale CM. Nu stiu cat sa influenteze faptul ca le-ai facut in ziua 4.
Ne vedem dupa ora 21,00. Haideti sa respectam ORA PAMANTULUI si sa stingem luminile si a inchidem calculatoarele.
Mirela_1 spune:
Kineta si eu stiu ca spermatogeneza dureaza 72 de zile. Deci nu ar trebui sa aibe probleme luni de la antibioticele luate acum. La FIV-ul trecut sotul meu a racit, cu temperatura etc. si a avut si antibiotice in tratament. Am intrebat-o pe Dascalescu si mi-a zis sa stau linistita, pentru ca ce recolta la momentul respectiv se formase cu cca 72 zile inainte. Bafta luni si sanatate sotului tau.
pisix spune:
Fetelor la mai putin de 24 h aveam 3 embrioni
Din pacate la FIV 1 dupa Z1 au murit jumatate, acum sper sa nu se mai intample asta ...
Of ... e tare greu