FIV 171
Raspunsuri - Pagina 6
arucs spune:
SAMBA,nu m-a sunat nimeni deoarece noi tocmai ce am facut biopsia,iar dr.Matei ne-a spus ca probabil prin Iunie sau Iulie vom face FIV.Pana atunci dr.din Israel vine doar o data pe luna pana o sa se deschide clinica.Eu mai am de facut niste analize si luna asta ma duceam degeaba pentru ca nu putea sa ne faca tot dosarul.Sper ca in Aprilie sa am totul facut si probabil din Mai sa incep stimularea.
Tu ai mai multe amanunte?Tot la clinica cea noua o sa faci FIV?
ce stii de dr. din Israel?
kineta spune:
PISIX,bafta multa in continuare,eu cred ca o sa fie bine,cum a fost la punctie,iti mai dozasei estradiolul inainte de punctie,si daca da,cat a fost?
Karla
pisix spune:
Ioanatugs , manumanu, arucs , dream -
Kineta – mai, am fost cam inconstenta, dar nu mi-am mai facut estradiolul
Fetelor, am o intrebare stupida : credeti ca e posibil ca pe un ovar sa fi ovulat inainte de punctie? in primul rand ca am avut durerile specifice, in al doilea rand ca asta ar fi numarul de foliculi pe care l-as fi avut pe un ovar (la eco imi ieseau 12 mari mari + inca vreo 3-4 cu sanse de maturizare) …
KoraPop spune:
pisix felicitari pentru cele 7 ovocite,dar si pentru gigeii sotului tau!Sa se iubeasca muuult!!!!Nu e posibil sa ovulezi daca luai diphereline sau alt inhibator,doar ca foliculii aceia mari,peste 25 mm de exemplu, s-au transformat in chisturi.
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
Kora practic Pregnylul are rolul de a declansa ovulatia in 40 ore (sau ceva de genul)
Si ma gandeam daca nu poate da ...eroare, sa ovulezi mai repede, pt ca evident, dupa Pregnyl nu am mai facut Diphereline
KoraPop spune:
pisix da, pregnylul ajuta la maturarea finala a ovocitelor si ajuta la spargerea membranei foliculilor,dar aproximativ dupa 36 de ore se produce asta,de aceea atunci se face punctia,sau putin mai devreme,dar nu mai tarziu.Eu zic sa nu iti mai faci ganduri din astea,acum roaga-te pt puisorii vostri!
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
Kora asta e ideea : eu am avut sentimentul asta fix la 36 de ore
Deci punctia am facut-o putin mai tarziu
Ei, evident ca sunt happy cu ce am si normal ca imi pun mari sperante in faptul ca se vor iubi si vor forma embrionasi de top
Dar pe de alta parte noi trebuie sa folosim fiecare experienta pentru a invata si vreau macar sa stiu cum stau
Pt ca pe de alta parte daca din minim 12 (dar de fapt erau vreo 15 ) folculi cu potential am ajuns sa am doar 7 ovocite, trebuie sa stiu de ce s-a intamplat asta, pt ca data viitoare sa nu mai gresesc.
Scuze Kora dar la Azoo sansele sunt mult limitate si nu ai asa multe incercari
KoraPop spune:
Pisix stiu care e problema voastra cu azoo,dar uite ca acum toate merg super bine la voi,mai bine gandeste-te la acum ,nu la data viitoare.Sper sincer sa reusesti de data asta,pregateste-le culcusul puisorilor,ia vitamine,mananca sanatos,ai grija la tratamentul de sustinere,fa un progesteron cu o zi inainte de ET ca sa vezi cum si daca trebuie sa il suplimentezi.Dar cred ca stii toate astea...Hai fii optimista ca ai de ce!
Kora
CARPE DIEM!
arucs spune:
PISIX,asa cum ti-a spus si KORA ,te rog si eu sa te gandesti la prezent si mai ales sa fii optimista.Nu cred ca este momentul sa ai ganduri negre sau suspiciuni.
Acum cand vad ca a fost O.K. la dezghetare mi-ai dat si mie sperante ca si la noi o sa fie bine.
va rog,puteti sa-mi spuneti si mie ce vitamine si ce alimente se folosesc pe durata stimularii?
va